В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Новата промоционална кампания на Visa насърчава картовите разплащания

23 Май 2017г.

  • Pin It

До 31 май 2017 г. всяка покупка над 25 лв. в магазини Billa, извършена с карта Visa, може да донесе атрактивна награда. Потребителите, които изберат да пазаруват в магазини Billa и използват Visa като платежно средство, получават промоционален талон.
Печелившият талон носи ваучер за пазаруване на стойност 5 или 10 лв., валиден във всички обекти на Billa при следващо посещение.Ваучерите могат да бъдат използвани за следваща покупка във всички магазини BILLA в периода след 28.04.2017 г. до 09.08.2017 г.
За използване на ваучера печелившите участници трябва да го представят на касата на магазин BILLA, като дължимата от тях сума за направената покупка ще бъде намалена със сумата по представения ваучер.В кампанията могат да участват разплащания, извършени с дебитна, предплатена и кредитна карта Visa, VisaBusiness и V PAY.
„Нарастващото доверие на потребителите в картовите разплащания изисква разработването натехнологични интелигентни решения, които да гарантират, че пазаруването е бързо, лесно и сигурно. Във Visa проведохме няколко проучвания за предпочитанията и навиците на потребителите при разплащане и те ни дават увереността, че интересът и търсенето на удобни картови разплащания са огромни. Ето защо ние се стараем да ангажираме търговските обекти в това да улесним прехода от кешови към картови разплащания и по този начин да отговорим на нуждите на потребителите. Промоционалната кампания в магазини Billa е отличен начин да насърчим добрите практики на разплащане и да стимулираме инсталирането на необходимите устройства, които да осигурят повсеместни картови разплащания в точката на продажба“, каза Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.
Подробните правила на промоцията могат да бъдат открити на официалния уеб сайт на компанията www.visabg.com.
За VisaInc.
За VisaInc.
VisaInc. е глобална платежна технологична компания, която свързва потребителите, бизнеса, финансовите институции и правителствата в повече от 200 страни и територии с бързи, сигурни и надеждни електронни разплащания. Ние сме оператор на една от най-модерните мрежи в света за обработка на данни – VisaNet, която е в състояние да управлява над 65 000 съобщения за трансакции в секунда, като в същото време защитава потребителите от измама и гарантира разплащанията за търговците. Visa не е банка и не издава карти, не предоставя кредити и не определя лихвите и таксите за потребителите. Иновациите на Visa обаче дават възможност нейните клиенти от финансовите институции да предложат на потребителите по-голям избор: незабавно плащане с дебитна карта, бъдещо разплащане с предплатена карта или забавено разплащане с кредитни продукти. За повече информация, посетете нашата уебстраница www.visaeurope.com, блога на VisaVision (vision.visaeurope.com) и @VisaInEurope.

Контакти:
Драгомир Гюров
AMI CommunicationsforVisaBulgaria
dragomir.gyurov@amic.bg| 02 989 5115 | 0886 634 580
Twitter: @VisaEuropeNews
@Visa_BG
Website: www.visabg.com

 

Броят напотребителите, които предпочитат да се разплащат със своята карта се е увеличил значително в сравнение с предходни години. Според скорошно национално представително проучване в България, поръчано от Visa, 64% от хората биха платили с карта, което представлява ръст от над 20% само в рамките на две години, тъй като 41% от респондентите през 2014 г. посочват, че предпочитат банковите карти пред пари в брой. Най-честите причини потребителите да изберат електронните разплащания са, че те са удобни и спестяват време, тъй като не е необходим банкомат.
 

Още новини от Други

RSS виж всички

Информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

Информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

На 03.08.2017г. (четвъртък) в хотел Best Western City Hotel, гр. София, ул. Стара планина № 6 ще се проведе информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Холандската марка зададе нов стандарт в транспортната ефективност и комфорт при тежките автомобили

WWF: всеки може да помогне за спиране на злоупотребите в горите

По данни на международната природозащитна организация WWF, незаконният дърводобив в България е между 10 и 25% от общия добив, което формира сенчест бизнес за близо 100 милиона лева.

CR-MAX-4E. Диагностичен стенд CR-MAX-4E за проверка на Common Rail инжектори

Диагностичния стенд CR-MAX-4E е създаден да проверява Common Rail инжектори на производителите Bosch, Delphi, Denso и Siemens при системно налягане до 1800 bar.

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

Кои са героите в сезон 2 на сериала „Хап и Ленърд“ и какво да очакваме от тях?

Абонамент за RSS новини