В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Най-мощният сериен камион в света - Volvo FH 16 със 750 к.с. вече е в автопарка на българска компания

01 Май 2017г.

  • Pin It

Камионът е оборудван с интелигентната автоматизирана трансмисия I-Shift с усилени бавни предавки, задвижване 6x4 и задно въздушно окачване. Така може да се справя с изключително тежки транспортни задачи, като има удостоверение за превоз на композиция с максимално бруто тегло до 100 тона.

„Като производители на най-мощния серийно произвеждан камион сме горди и щастливи, че той вече ще помага за успешната работа на българска компания”, коментира Карин Йохансон, Управител на Волво Груп България при официалното предаване на ключовете на автомобила.

“Като една от най-бързо развиващите се и модерни строителни компании в България търсехме достоен “флагман” за нашия автопарк от близо 150 машини. И го намерихме в лицето на Volvo FH 16.”, категоричен е Величко Праматаров, мениджър “Транспорт и строителна механизация” в Евробилд ООД. “Мощен, интелигентен, сигурен, надежден партньор. Тези определения са валидни, както за камиона, така и за нашата компания. Затова го избрахме и за емблема на нашия автопарк.”, обясни той.

Най-мощният камион ще бъде използван за превоз на тежки строителни машини и извънгабаритни товари. Първият му работен курс ще бъде между Свищов и Коздлодуй, като ще транспортира 85-тонен багер.

Евробилд ООД е основана през 2003 година. Компанията е специалирана в промишленото строителство, строителство на търговски центрове, хотели и жилищни сгради, реализация на инфраструктурни обекти, транспорт и строителна механизация, както и в производство на бетонови разтвори. Има сериозен опит в реализацията на строителни и специализирани разрушителни дейности в най-големите енергийни обекти в България, сред които ТЕЦ “Марица Изток” 1, АЕЦ “Козлодуй”, АЕЦ “Белене” и др. Зад успешното развитие на компанията стои екип от около 300 служители и специалисти и инвестиции в модерни технологии и оборудване.

27 април 2017 г.

Още новини от Други

RSS виж всички

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

Новата програма “Data Science” на WU Executive Academy стартира тази есен

WU Executive Academy разработи нова програма, която предоставя на участниците теоретично и практическо ноу-хау за управление и анализ на огромни обеми данни. “Data Science” ще се води на английски език и ще започне на 8 ноември 2017 г.

„Усещане за вода“

„Усещане за вода“

Галерия 11 Август има удоволствието да представи младата авторка Тина Хамзе и експозицията ѝ, озаглавена „Усещане за вода“.

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

ЗАПОЧВАТ ОБУЧЕНИЯ НА ПАРАМЕДИЦИ И ЗДРАВНИ АСИСТЕНТИ В ПИРОГОВ, СЪВМЕСТНО С ЦПО „АКАДЕМИЯ”

Най-голямата болница за спешна медицина „Н.И.Пирогов” и Центърът за професионално обучение „Академия” към Агенция „Анкор А Дженте” организират курсове за професионална квалификация по професиите Парамедик, Здравен асистент и Болногледач.

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Стартира класацията „Новатори в образованието“ 2017

Търсят се позитивните промени в българското образование. Класацията предизвиква обществена дискусия за нуждата от промяна в сферата на образованието

Еврокомисията започна процедура заради проблеми с ВЕЦ в България

Брюксел задейства пилотен механизъм след жалби на Балканка, WWF и други природозащитни организации

Абонамент за RSS новини