В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Най-мощният сериен камион в света - Volvo FH 16 със 750 к.с. вече е в автопарка на българска компания

01 Май 2017г.

  • Pin It

Камионът е оборудван с интелигентната автоматизирана трансмисия I-Shift с усилени бавни предавки, задвижване 6x4 и задно въздушно окачване. Така може да се справя с изключително тежки транспортни задачи, като има удостоверение за превоз на композиция с максимално бруто тегло до 100 тона.

„Като производители на най-мощния серийно произвеждан камион сме горди и щастливи, че той вече ще помага за успешната работа на българска компания”, коментира Карин Йохансон, Управител на Волво Груп България при официалното предаване на ключовете на автомобила.

“Като една от най-бързо развиващите се и модерни строителни компании в България търсехме достоен “флагман” за нашия автопарк от близо 150 машини. И го намерихме в лицето на Volvo FH 16.”, категоричен е Величко Праматаров, мениджър “Транспорт и строителна механизация” в Евробилд ООД. “Мощен, интелигентен, сигурен, надежден партньор. Тези определения са валидни, както за камиона, така и за нашата компания. Затова го избрахме и за емблема на нашия автопарк.”, обясни той.

Най-мощният камион ще бъде използван за превоз на тежки строителни машини и извънгабаритни товари. Първият му работен курс ще бъде между Свищов и Коздлодуй, като ще транспортира 85-тонен багер.

Евробилд ООД е основана през 2003 година. Компанията е специалирана в промишленото строителство, строителство на търговски центрове, хотели и жилищни сгради, реализация на инфраструктурни обекти, транспорт и строителна механизация, както и в производство на бетонови разтвори. Има сериозен опит в реализацията на строителни и специализирани разрушителни дейности в най-големите енергийни обекти в България, сред които ТЕЦ “Марица Изток” 1, АЕЦ “Козлодуй”, АЕЦ “Белене” и др. Зад успешното развитие на компанията стои екип от около 300 служители и специалисти и инвестиции в модерни технологии и оборудване.

27 април 2017 г.

Още новини от Други

RSS виж всички

Повече от 1300 ученици ще учат в Лятната академия на Заедно в час

Повече от 1300 ученици ще учат в Лятната академия на Заедно в час

Седмото издание на Лятната академия за успех и забавление на фондация Заедно в час започва на 31 юли в София.

Американска клиника за гръбначни заболявания планира разрастване на дейността си

Като резултат от изминалата година, вече са в ход действия за разрастване на базата на клиниката в София, нейното развитие в страната, а в най-близко бъдеще – и в съседни държави

Инвестиция в способностите на екипа – ключов фактор за развитие на чуждестранните компании у нас

Инвестиция в способностите на екипа – ключов фактор за развитие на чуждестранните компании у нас

Ангажимент на администрацията, от друга страна, са възможностите, които предоставя за улесняване на вложенията, както и за видовете лостове за промотиране, които бизнесът позволява

BNI създава среда за структуриран нетуъркинг и фокусирани срещи между професионалисти

BNI създава среда за структуриран нетуъркинг и фокусирани срещи между професионалисти

Успешното развитие на BNI в България е пряк резултат от придържането към ценностите на организацията, смятат нейните ръководители

София ще се превърне в столица на автомобилите през октомври

София ще се превърне в столица на автомобилите през октомври

Международният автомобилен салон София 2017 ще се проведе през октомври, само месец след най-голямото изложение в автомобилната индустрия.

Абонамент за RSS новини