В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Марките на SANOFI – любимите марки за здраве на българите

17 Юли 2017г.

  • Pin It

На лидерските позиции в категория „Фармацевтични продукти“ в класацията Моите любими марки триумфираха NO-SPA и Magne B6, а Прополки и Magne В6 ЛЕКА НОЩ спечелиха приз в категорията "Хранителни добавки и хомеопатични продукти"

Търговските марки на световния фармацевтичен лидер SANOFI отново бяха избрани от потребителите за любими марки за здраве и бяха наградени в класацията Моите любими марки. NO-SPA и Magne B6 взеха приза за първо и второ място в категорията "Фармацевтични продукти“ в деветото издание на класацията. На официалната церемония по награждаването в хотел „Хилтън“ в София наградите за второ и трето място в категорията "Хранителни добавки и хомеопатични продукти" грабнаха също марки на SANOFI - Прополки и Magne В6 ЛЕКА НОЩ.

Всяка година чрез онлайн гласуване в 3 кръга българските потребители сами избират своите любими марки, разделени в над 30 категории.

"За нас е изключително важно да помагаме на хората да живеят здравословно и пълноценно. Щастливи сме, че допринасяме българинът да бъде по-здрав и да живее по-добре и сме благодарни за доверието, което ни гласуват всеки ден потребителите и партньорите ни. Въпреки положителната оценка, която получихме, ние не спираме да инвестираме и да повишаваме удовлетвореността на потребителите. Те ценят нашите усилия да направим качеството им на живот по-добро, а това от своя страна говори добре за ефективността на нашите продукти", каза Михаела Пиерова, Генерален мениджър "Продукти без рецепта" на SANOFI за Централна и Югоизточна Европа.

Само преди месец NO SPA Comfort на SANOFI спечели приза „Лекарство без рецепта на годината“ от Българския фармацевтичен съюз. SANOFI получи престижното признание на професионалната гилдия за трета поредна година. През 2015 БФС отличи лекарствения продукт на SANOFI Magne B6, а през 2016 наградата получи лекарство за черен дроб без рецепта Essentiale MAX.

• Бизнес подразделението на SANOFI „Продукти без рецепта“ заема лидерски позиции в България, първа в Европа и в топ 3 в световен мащаб в сегмента "Продукти без рецепта" по данни на IMS Quintiles.
• NO SPA Comfort има над 50-годишна история и е сигурно и доказано решение за лечение на коремни болки. To e лекарство без рецепта, което действа бързо и сигурно при коремни болки, успокоява или отстранява спазмите, и се прилага при спазми на гладката мускулатура, причинени от камъни в бъбреците, пикочните пътища, жлъчката, язви, главоболие, болезнена менструация, цистит и други.
• Magne B6 ЛEKA НОЩ е продукт, който се бори с безсънието, подобрява качеството на съня, улеснява заспиването и осигурява бодрост и отпочиналост на сутринта. Намалява усещането за стрес, успокоява съзнанието, подпомага дейността на нервната система и благоприятства заспиването и качеството на съня при състояния на нервност, напрежение, стрес, психическа и физическа умора.
• ПРОПОЛКИ са таблетки за смучене с натурален произход, който подпомага нормалната функция на имунната система и помага да се облекчи дискомфорта в гърлотоЗа Sanofi
Sanofi, световен лидер в здравеопазването, открива, разработва и предлага терапевтични решения, поставяйки в центъра на дейностите си потребностите на пациентите. Компанията е лидер по продажби в България, като заема 4-то място и 3-то място сред иновативните компании в страната. Структурата на Sanofi включва пет глобални бизнес направления: „Диабет и сърдечно-съдови заболявание“, „Общи лекарства и бързоразвиващи се пазари“, „Sanofi Genzyme“, „Sanofi Pasteur“ и „Лекарства без лекарско предписание“. В България Sanofi се стреми да повиши качеството на живот на българите, осигурявайки достъп до иновативни здравни терапии и предлагайки диверсифицирано портфолио от фармацевтични продукти.

За допълнителна информация:
Яворка Петрова
Account Director, V+O Communication
тел.: + 359 2 850 96 04, мобилен: + 359 894 727175

Люба Василева
Мениджър комуникации за Централна и Югоизточна Европа
Sanofi
мобилен: + 359 88 531 43 71

Още новини от Други

RSS виж всички

Информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

Информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

На 03.08.2017г. (четвъртък) в хотел Best Western City Hotel, гр. София, ул. Стара планина № 6 ще се проведе информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Холандската марка зададе нов стандарт в транспортната ефективност и комфорт при тежките автомобили

WWF: всеки може да помогне за спиране на злоупотребите в горите

По данни на международната природозащитна организация WWF, незаконният дърводобив в България е между 10 и 25% от общия добив, което формира сенчест бизнес за близо 100 милиона лева.

CR-MAX-4E. Диагностичен стенд CR-MAX-4E за проверка на Common Rail инжектори

Диагностичния стенд CR-MAX-4E е създаден да проверява Common Rail инжектори на производителите Bosch, Delphi, Denso и Siemens при системно налягане до 1800 bar.

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

Кои са героите в сезон 2 на сериала „Хап и Ленърд“ и какво да очакваме от тях?

Абонамент за RSS новини