В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

ЛЮБОМИР РОЗЕНЩАЙН отново в ПЛЕВЕН на 31 януари!

ЛЮБОМИР РОЗЕНЩАЙН отново в ПЛЕВЕН на 31 януари!

ЛЮБОМИР РОЗЕНЩАЙН отново в ПЛЕВЕН на 31 януари, събота с автора на „Розовите очила на душата“ и „Планетата на щастието“

Над 2 000 лв. за нощувка в Банско на Нова година

Над 2 000 лв. за нощувка в Банско на Нова година

Шокиращите 2178 лв. достигна най-скъпата нощувка в Банско за Нова година, съобщава туристическа агенция eSKY.bg.

УЕСТИНГХАУС ПОДГОТВЯ СТАЖАНТИ ОТ ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ ЗА ЕНЕРГИЙНОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ

През 2014 г. четирима български студенти от технически специалности преминаха стажантска програма в Уестингхаус Електрик Къмпани.

1232 елфи и джуджета се събраха в София

1232 елфи и джуджета се събраха в София

1232 eнтусиасти, маскирани като елфи и джуджета, се събраха снощи в най-големия увеселителен парк на закрито на Балканите, в опит да подобрят рекорд на Гинес.

Мини оперен концерт в CCS

Мини оперен концерт в CCS

В навечерието на коледните празници City Center Sofia организира мини оперен концерт за своите посетители. Началото е от 17:30 часа в централното фоайе на мола, където двамата изпълнители от Opera con te (Опера за теб) – Аглика Петрова и Ясен Илиев ще представят популярни оперни арии.

Абонамент за RSS новини