В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

Археологическа изложба представя бита и културата на японците хилядолетия преди новата ера

На 25 октомври от 18 часа в Националния археологически институт с музей при БАН ще бъде открита археологическа изложба за периода Джомон (14 000 – 300 година пр. н.е.).

Двойно повече бяха участниците във второто издание на Националното състезание Queryada

Двойно повече бяха участниците във второто издание на  Националното състезание Queryada

Финалистите са три пъти повече в сравнение с предходното издание

32-ма са класираните след първия кръг на Националното състезание Queryada

Националното състезание QUERYADA предостави възможност на ученици и студенти от цялата страна да демонстрират своите знания и умения в областта на извличането на данни. Инициатор, организатор и домакин на състезанието е Варненският свободен университет "Черноризец Храбър".

Кодове за играта Obduction на стойност 50 000 долара за потребителите на GeForce Experience

Наскоро лансираната игра Obduction беше приета с ентусиазъм, заради предстоящата VR версия на играта. Тази седмица, геймърите които използват видеокарти GeForce и GeForce Experience ще имат възможност да получат играта Obduction напълно безплатно.

DreamUp - обучение чрез изкуство: Тригодишна международна програма 2015 – 2018

DreamUp - обучение чрез изкуство: Тригодишна международна програма 2015 – 2018

Фондация БНП Париба България и Международният женски клуб организират изложба с творби на деца, участващи в DreamUP - международната програма на Фондация БНП Париба (Франция) за обучение чрез изкуство.

Абонамент за RSS новини