В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

Покана за АРТформата "Неделя следобед с..." - гост Поли Паскова

Покана за АРТформата "Неделя следобед с..." - гост Поли Паскова

„За Любов и Светлина призвани” ще си говорим с Поли Паскова на 30.11.2014г. в Studio 5 от 15:00 ч.

Пикадили и Carrefour ще участват в кампанията за дарение на храна на Българска Хранителна Банка

Пикадили и Carrefour се включиха в дарителската кампанията на Българска Хранителна Банка „Един Килограм Доброта”.

Над 150 точки на продажба на Банка ДСК ще обслужват вложителите в КТБ

Над 150 точки на продажба на Банка ДСК ще обслужват вложителите в КТБ

От 4 декември 2014 г. Банка ДСК започва изплащането на гарантираните суми на вложителите в КТБ по реда на Закона за гарантиране на влоговете в банките в повече от 150 свои поделения.

Betfair става партньор на футболен клуб Ливърпул

Betfair става партньор на футболен клуб Ливърпул

26.11.2014г. - Betfair обявява своето партньорство с Футболен клуб Ливърпул като става официален партньор по онлайн залагания в Обединеното Кралство, Испания, Ирландия, Дания, България и Италия.

ASUS Republic of Gamers обяви видеокартата Poseidon GTX 980

ASUS Republic of Gamers обяви видеокартата Poseidon GTX 980

Новата видеокарта с ексклузивна хибридна водна и въздушна технология за охлаждане DirectCU H2O осигурява 10% по-висока гейминг производителност при 2 пъти по-добро охлаждане и 3 пъти по малко шум

Абонамент за RSS новини