В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

СОФИЯ КАЛИНОВА Е ЕДНА ОТ 10-ТЕ НА НАЙ-ИЗЯВЕНИ МЛАДИ ЛИЧНОСТИ В СВЕТА ЗА 2015 Г.

Българката София Калинова е избрана за една от десетте най-изявени млади личности в света за 2015 г.

„Пази се от живите мъртви“ стана премиерен сериал номер 1 в историята на кабелната телевизия на сащ по общ брой на зрителите и всички основни демоверсии

90-минутният епизод регистрира 10.1 милиона зрители, включително 6.3 милиона зрители между 18-49 години. В момента amc сащ предлага три от петте най-гледани премиерни сериала в историята на кабелната телевизия сред хората на възраст 18-49 години и двата най-гледани нови премиерни сериала за 2015 година

РЕАЛНАТА ПРЕВЕНЦИЯ СВЪРЗАНА С ЖЕРТВИТЕ ПО ПЪТИЩАТА И АВТОМОБИЛНИТЕ ГОНКИ БИ МОГЛА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ СЪС СЪЗДАВАНЕТО НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ АВТО-МОТО ПОЛИГОНИ.

РЕАЛНАТА ПРЕВЕНЦИЯ СВЪРЗАНА С ЖЕРТВИТЕ ПО ПЪТИЩАТА И АВТОМОБИЛНИТЕ ГОНКИ БИ МОГЛА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ СЪС СЪЗДАВАНЕТО НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ АВТО-МОТО ПОЛИГОНИ.

Пътните произшествия и автомобилните гонки взеха превес над страната. 11 504 е общият брой нарушения, установени от служителите на „Пътна полиция“ при осъществения пътен контрол за периода от 10 до 16 август на територията на цялата страна.

ДИЗЕЛА ОТНОВО СЕ ИЗПРАВЯ ПРЕД КОМ-ЕМИНЕ

За втора поредна година Кирил Николов ще опита да измине най-дългия туристически маршрут в България за под 5 дни

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПРЕМИЕРАТА НА „ПАЗИ СЕ ОТ ЖИВИТЕ МЪРТВИ“/ „FEAR THE WALKING DEAD“ В БЪЛГАРИЯ

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПРЕМИЕРАТА НА  „ПАЗИ СЕ ОТ ЖИВИТЕ МЪРТВИ“/   „FEAR THE WALKING DEAD“  В БЪЛГАРИЯ

Дебютът на първия 90-минутен епизод в България ще бъде на 24ти август в 4.00 и 23.00

Абонамент за RSS новини