В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

Sanofi и Regeneron представиха подробни положителни резултати от четири главни изпитвания с Alirocumab на Европейския конгрес по кардиология

Разработваният медикамент Alirocumab за лечение на хиперхолестеролемия, показва 62% понижение на холестерола с ниска плътност в сравнение с плацебо след 24-седмична терапия.

Рибен фест 2014г. Пристанище „Мичурин“. Пивки игри и вкусни закачки... от сутрин до вечер

Рибен фест 2014г. Пристанище „Мичурин“.  Пивки игри и вкусни закачки... от сутрин до вечер

Прея, Дивна и Dirty Purchase ще пеят на сцена в морето

Continental отива в Силициевата долина за да създава иновации за автомобила

Continental отива в Силициевата долина за да създава иновации за автомобила

Германският иноватор взима гуруто на Google за ръководител на проект за автономно управление

Заключителна пресконференция по проект „Подпомагане на дейността на община Чипровци чрез ефективни политики през следващия програмен период”

Заключителна пресконференция по проект „Подпомагане на дейността на община Чипровци чрез ефективни политики през следващия програмен период”

Заключителна пресконференция по проект „Подпомагане на дейността на община Чипровци чрез ефективни политики през следващия програмен период” ще се проведе на 2 септември (вторник) от 11:00 часа в Община Чипровци

България е домакин на 33-тия Европейски пептиден симпозиум

България е домакин на 33-тия Европейски пептиден симпозиум

София, 31 август 2014 г. - Научният форум бе открит на 31 август в Националния дворец на културата в столицата с приветствие от столичния кмет г-жа Йорданка Фандъкова. В симпозиума участват над 500 учени от университети, научни институти и лаборатории от цял свят, както и 90 представители на българската научна общност.

Абонамент за RSS новини