В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

Стопански факултет на СУ представи резултатите от успешен проект с бизнеса

Стопански факултет на СУ представи резултатите от успешен проект с бизнеса

Ръководителят на проекта проф. д.с.н. Цветан Давидков и проектният екип представиха резултатите от съвместната работа с бизнеса

Изба на годината ще бъде избрана на "Винария 2015" в Пловдив

Изба на годината ще бъде избрана на "Винария 2015" в Пловдив

С новия си облик изложбата разширява възможностите за презентиране на българското вино

GEFCO България стана партньор на кампанията „Спри, детето запази!”

GEFCO България стана партньор на кампанията „Спри, детето запази!”

GEFCO България проведе обучение по безопасно шофиране, в което се включиха над 40 служители на логистичната компания. Инициативата е част от кампанията „Спри, детето запази!” на Българска национална телевизия.

ДВУДНЕВЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ФОРУМ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ГРАД ЛУКОВИТ

От утре, 29 януари 2015 г., започва двудневен туристически форум на тема „Долината на Панега – магично място, съчетаващо минало и съвремие“ в гр. Луковит, хотел „Дипломат Плаза“.

Отворен семинар на тема: Защо избрах Монтесори за моите деца?

Представянето е безплатно и е насочено към всички родители, които искат да се запознаят с метода Монтесори по-отблизо. Водещ ще бъде Габриела Христова, сертифициран Монтесори преподавател.

Абонамент за RSS новини