В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

Дихтунга BOSCH - F00VP01004

Описание на продукта: BOSCH - Дифтунга за дюза BOSCH Артикулен номер: F00VP01004 Доставка до посочен адрес Спецификации: Производител: BOSCH Състояние: Нова

Балканският международен винен конкурс и фестивал се превръща в мегафорум

Балканският международен винен конкурс и фестивал се превръща в мегафорум

„Балканския винен фестивал и конкурс ( BIWC ) се превръща в мегафорум на международно ниво, като участие в него взимат не само винопроизводители от Балканите , но и такива от цял свят”

JCI БЪЛГАРИЯ ОТЛИЧИ ДЕСЕТТЕ НАЙ-ИЗЯВЕНИ МЛАДИ ЛИЧНОСТИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2015 Г.

JCI БЪЛГАРИЯ ОТЛИЧИ ДЕСЕТТЕ НАЙ-ИЗЯВЕНИ МЛАДИ ЛИЧНОСТИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2015 Г.

Junior Chamber International (JCI) връчи първите годишни награди Най-изявените млади личности (The Outstanding Young Persons – TOYP) на България на официална церемония в София снощи.

Ежегодна промоционална кампания „За нашето бъдеще“ на Банка ДСК

Ежегодна промоционална кампания „За нашето бъдеще“ на Банка ДСК

Банка ДСК провежда традиционната си ежегодната кампания „За нашето бъдеще“ в навечерието на международния празник на детето 1 юни.

GOLIC GUIDE Project - News - May 2015

GOLIC GUIDE Project - News - May 2015

In the beginning of May 2015 in Mallorca (Spain) was held the second partners meeting in the frame of GOLIC Guide project.

Абонамент за RSS новини