В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

Виктория Груева, блогър, стартира седмицата с "Пипи"

Бургаската блогърка Виктория Груева, която през август навърши 69 годишна възраст стартира тази седмица с новата си рубрика "Детски книги". Първата, която влиза в тази класация е "Пипи Дългото чорапче".

“Дървото на порасналите” в София

“Академия за родители” кани вече “пораснали” бебета и техните родители да се сбогуват с любима своя бебешка вещ като я окачат на “Дървото на порасналите”

Бургаската блогърка Виктория Груева с нова поредица за книги

Блогъра Виктория Груева от Бургас стартира нова поредица за детска литературна класика, която ще зарадва всички читатели, които са зажаднели за качествени литературни творби.

Дълбока групова регресия с Любомир Розенщайн отново в София

Дълбока групова регресия с Любомир Розенщайн отново в София

6 ноември, София, е последната за годината дата на практическия семинар-преживяване с дълбока групова регресия: "Пътешествие към себе си - пробуждане на себе си" с Любомир Розенщайн

Световният ММА и муай тай елит пристига в България за гала вечер

Световният ММА и муай тай елит пристига в България за гала вечер

В събота на един и същи ринг ще се проведат битки между професионалисти по правилника на ММА и муай тай, включващи представители на международните турнири – "Elite Fight Night 7", (победителят от тях ще участва в най-престижния турнир по муай тай "The Kings Cup" в Банкок, Тайланд) и на квалификационния турнир "Road to Abu Dhabi" (чиито победители ще получат право на участие в ММА състезанието "Abu Dhabi Warriors Finale" през ноември в Абу Даби, ОАЕ).

Абонамент за RSS новини