В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

Семейни кино хитове през декември по TV 1000

Филмовият канал TV1000 ще излъчи за първи път хитовите „Духът“, „Дива мишена“, „Кинг Конг“ и „Аполо 13“

Потребители оцениха телевизорите Philips в повече от 70 видео ревюта

Над 75 видеа от общо 30 участника е резултатът от първата по рода си национална Програма за тестване на модели смарт телевизори Philips от 2015 г. в домашна обстановка.

ТЕРОР: СЕДЕМ ДНИ В ПАРИЖ

ОЧАКВАЙТЕ САМО ПО HISTORY® ПРЕМИЕРАТА НА ЕКСКЛУЗИВНИЯ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ЗА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АТАКИ В ПАРИЖ

THE MALL GUIDEBOOK FOR LANGUAGE TRAINERS 2015-1-DE02-KA204-002384

THE MALL GUIDEBOOK FOR LANGUAGE TRAINERS 2015-1-DE02-KA204-002384

Project duration: 1-st of September 2015- 1-st of September 2017 Financing programme: Erasmus +, Key Action 2: Strategic Partnerships for adult education

Проект MALL Guide - Справочник за обучители по чужди езици

Проект MALL Guide - Справочник за обучители по чужди езици

Продължителност на проекта: 1.9.2015 – 1.9.2017 Финансираща програма: Еразъм +, Kлючова дейност 2: Стратегически партньорства за обучения за възрастни

Абонамент за RSS новини