В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

Знаменити българи от миналия век, снимани на морето, показва фотографска сбирка

Знаменити българи от миналия век, снимани на морето,  показва фотографска сбирка

Ретро снимки от българското Черноморие, или посветени на него, могат да бъдат намерени във фотографската сбирка на фондация НАБИС по проекта Europeana Photography.

Община Левски приключва успешно европейски проект за подобряване на административния капацитет и ефективността на администрацията

Община Левски приключва успешно европейски проект за подобряване на административния капацитет и ефективността на администрацията

Служители на общинската администрация, кметове, зам.-кметове и кметски наместници на населените места в общината преминаха обучения по ключови компетентности, работа с граждани от уязвими групи, и др.

Община Чипровци прие план за развитие за периода 2014-2020 г.

Община Чипровци прие план за развитие за периода 2014-2020 г.

ОПР 2014 – 2020 беше разработен в рамките на проект „Подпомагане на дейността на община Чипровци чрез ефективни политики през следващия програмен период”

Отборът на БА Диабет е готов за второто си участие в DIAEURO

Отборът на БА Диабет е готов за второто си участие в DIAEURO

С приятелска среща срещу тима на „Черноморец“- Бургас приключи подготовката за предстоящото участие на футболния отбор на Българска асоциация „ДИАБЕТ" на турнира DIAEURO 2014 в Балатон, Унгария.

SES е глобалният лидер в разпространението на HD телевизия

Повече от 25% от HD телевизионните канали предавани по сателит в света се разпространяват от SES

Абонамент за RSS новини