В myPR.bg над 700 PR и рекламни агенции публикуваха над 8000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

Четвъртото издание на “Хоро в София” помага за спасяване на новородени от изоставяне

Четвъртото издание на “Хоро в София” помага за спасяване на новородени от изоставяне

26 април 2014 г. в зала ”Арена Армеец София” в София ще се проведе благотворителния фестивал "Хоро в София", организиран в подкрепа на кауза на фондация „За Нашите Деца”.

7 ваучера по 2000 лв. очакват посетителите на БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ 2014

7 ваучера по 2000 лв. очакват посетителите на БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ 2014

Участник в играта може да бъде всеки посетител, който има право да упражнява медицинска професия, попълнил е анкетна карта при влизане в изложбения комплекс и разполага с покана или билет

TOTAL ще подкрепи Глобул Рали Тийм за сезон 2014 г.

TOTAL ще подкрепи Глобул Рали Тийм за сезон 2014 г.

Световно известната компания TOTAL играе съществена роля в света на моторните спортове, подкрепяйки редица първенства и отбори на международно ниво. През 2014 г. в България марката TOTAL ще подкрепи отбора на Глобул Рали Тийм.

София и Стара Загора продължават към финалите на конкурса Mayors Challenge на Bloomberg Philanthropies за създаване на иновативни решения за градските предизвикателства

София и Стара Загора са сред 21-те финалисти, избрани от 155 предложения от цяла Европа, състезаващи се за голямата награда от 5 млн. евро.

еMAG отбелязва международния ден на книгата

еMAG отбелязва международния ден на книгата

Жените купуват два пъти повече книги от мъжете, сочи статистика на сайта

Абонамент за RSS новини