В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

Заключителна конференция по проект „Ефективни и компетентни човешки ресурси в община Батак, чрез обучение”

Заключителна конференция по проект „Ефективни и компетентни човешки ресурси в община Батак, чрез обучение”

На 27.03.2015 г. от 11 ч. в заседателна зала на общински съвет, гр. Батак, се проведе заключителна конференция на която бяха представени резултатите от реализацията на проект „Ефективни и компетентни човешки ресурси в община Батак, чрез обучение".

Основателят на първата българска дигитална шрифтолеярна “Fontfabric”, разказва за проекта си във формата Creatives Talk на SOHO

Основателят на първата българска дигитална шрифтолеярна “Fontfabric”, разказва за проекта си във формата Creatives Talk на SOHO

В априлското издание на професионалния формат Creatives Talk, SOHO представя един от своите обитатели – Светослав Симов, основател на Fontfabric Type Foundry.

Преди да отмените следващия си полет...

Преди да отмените следващия си полет...

Породиха се дебати доколко сигурен е въздушният транспорт и по-конкретно полетите с нискотарфни авикомпании. Оправдани ли са страховете и съмненията на хората?

Над 20% скок в инвестициите в пивоварния бранш у нас през 2014 г.

Пивопроизводителите продължават активно да разширяват портфолиото си, като предлаганите от тях нови опаковки и разфасовки бира през 2014 г. са над 20.

Изипей и EVN с нови функционалности за плащане на сметки за ток

Системата за платежни услуги ще погаси задълженията за електроенергия на 500 абонати в Югоизточна България като част от промоционална кампания

Абонамент за RSS новини