В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

JCI организира Езиково кафе във Варна

JCI България има удоволствието да Ви покани на “JCI Езиково кафе” – Социално събитие за упражняване на чужд език с нови запознанства.

Представиха „Бъдители“ пред ученици, учители и студенти

Представиха „Бъдители“ пред ученици, учители и студенти

Една от социално отговорните образователни инициативи, която набира популярност сред българските младежи, е инициативата „Бъдители“. Тя обединява успешни представители на различни професии, които искат чрез личен пример да мотивират и вдъхновят младите хора да се развиват, успяват и да живеят в България.

Очаква се повишаване на цените на нощувките през 2016 г.

Очаква се повишаване на цените на нощувките през 2016 г.

50% увеличение на цената на нощувките предвиждат от българското представителството на резервационната система за туроператори Travellanda

Велики учени и събития в ефира на Viasat History

„Тайните на вселената“ и „Втората световна война: цената на империята“ представят едни от най-великите случки в историята

С рекорден брой номинирани заглавия започва гласуването за най-добра детска книга "Бисерче вълшебно" 2016

Наградата е единствената детска книжна награда в България, чието жури са децата

Абонамент за RSS новини