В myPR.bg над 700 PR и рекламни агенции публикуваха над 8000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

Гъби борят рака

Докато традиционната медицина търпи провал с лечението на рак при милиони хора, нетрадиционни методи набират все повече привърженици.

Глобул Рали Тийм и Крум Дончев подкрепят кампанията „Спри, детето запази!“ на БНТ

Глобул Рали Тийм и Крум Дончев подкрепят кампанията „Спри, детето запази!“ на БНТ

Продължава националната кампания на БНТ „Спри, детето запази!“. Инициативата има за цел да възпита водачите на моторни превозни средства да спират на пешеходните пътеки в близост до училищните сгради, детски градини и детски площадки.

Университетът на изобретателя на компютърната мишка с представяния у нас

На 22-23 април един от най-реномираните американски научно-изследователски университети OREGON STATE UNIVERSITY ще проведе информационни срещи в София и Пловдив.

В Община Разград се проведе заключителна пресконференция по проект „Повишаване на капацитета на служителите на Община Разград за по-качествено предоставяне на услуги на гражданите и бизнеса”

На 16 април 2014 г. в Община Разград се проведе заключителна пресконференция по проект „Повишаване на капацитета на служителите на Община Разград за по-качествено предоставяне на услуги на гражданите и бизнеса”.

“Кабаре в понеделник” – смях от една гримьорна...

“Кабаре в понеделник” – смях от една гримьорна...

Ще се потопим в света на девет герои, които сблъсквайки се със страховете си, пораждат безброй комични ситуации.

Абонамент за RSS новини