В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

Центърът за руски език и култура на ПУ „Паисий Хилендарски“ обявява три студентски конкурса

Поредица от конкурси, посветени на Годината на Пушкин и на 140-годишнината от Руско-турската война (1877 – 1878 г.), обявява Центърът за руски език и култура на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Създават родителски комитет за детските дискотеки

Създават родителски комитет за детските дискотеки

Родители създават комитет,който ще наблюдава,насочва и подпомага комфотното протичане на детските дискотеки, съобщиха от управата на клуба легенда - Biad premium club.

TUBORG разкрива нова визуална идентичност на глобално ниво

TUBORG разкрива нова визуална идентичност на глобално ниво

Премиалният датски бранд Tuborg разкри нова глобална маркетинг кампания под мотото "Open for more”. Кампанията предлага на младите потребители редица нови елементи, създадени да вдъхновят различни културни общности на различни пазари – в Източна Европа, Русия и Азия. Двете основни теми в кампания 2017 ще бъдат „музика“ и „традиции – от 1880 досега“.

Запознайте се с новите герои на Дисни Ченъл през април

Запознайте се с новите герои на Дисни Ченъл през април

Междузвездни войни и Елена от Авалор са само част от новите заглавия на Дисни Ченъл през април. Станете част от вълнуващите приключения на героите.

Стартира ФАРА 2017

Осемнадесето издание на Фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции ще се проведе от 15 до 17 юни в гр. Пловдив.

Абонамент за RSS новини