В myPR.bg над 700 PR и рекламни агенции публикуваха над 8000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MMA боеца Георги Валентинов разби член на руските спец части

04 Септември 2013г.

  • Pin It

Голямата надежда на Стара Загора в бойните спортове Георги Валентинов се завърна с победа от международната гала вечер по ММА провела се в Красногорск, Русия.

В галата взеха участие състезатели от редица държави като освен представители на домакините, имаше и такива от Украйна, САЩ и Германия,информират от ПРофайл.
Валентинов, който в професионалата си кариера като ММА боец има 9 победи и само 3 загуби се изправи срещу изключително силен и опасен съперник в лицето на бившия член на специалните части на Русия и шампион по ръкопашен бой Сергей Сизих. Старозагорският боец, който се счита за един от най-талантливите състезатели в България се наложи над своя съперник след единодушно решение на съдиите и така грабна изключително престижната победа за страната ни.
Следващото голямо предизвикателство пред Георги ще е сблъсъкът му срещу Рони Александър. Двамата трябваше да се срещнат през юли на събитието Cage of Glory 4, но контузия на българина отложи двубоя допълвт от starozagorci.com. Срещата между двамата бойци ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена Армеец” в София. 

Още новини от Други

RSS виж всички

Нови обекти могат да се видят в мобилното приложение за София – „Невидимата Сердика“

„Невидимата Сердика“ е безплатно приложение за мобилни устройства (на iOS и Android), което дава възможност на потребителите да научат повече за няикои от най-впечатляващите исторически и архитектурни обекти в София.

Дюзи ''комън рейл'' за Мерцедес.

Дюзи ''комън рейл'' за Мерцедес. За всички видове модели Мерцедес.Внос от германия и проверени на стенд. С ГАРАНЦИЯ!!! Работя с всички куриери и пращам из цялата страна!

ASUS Republic of Gamers представи серия дънни платки Maximus VII Formula

ASUS Republic of Gamers представи серия дънни платки Maximus VII Formula

Геймърската дънна платка на ROG Z97 ATX е проектирана с CrossChill Copper хибридна система за охлаждане, безупречна SupremeFX Formula 2014 аудио технология, двойна защита ROG Armor и се предлага с играта Watch Dogs

Глобул Рали Тийм, Крум Дончев и Петър Йорданов спечелиха рали „България“ 2014

Глобул Рали Тийм, Крум Дончев и Петър Йорданов спечелиха рали „България“ 2014

Екипажът Крум Дончев/ Петър Йорданов спечели 45-ото издание на рали „България“ 2014, което тази година бе кръг от Европейското Рали Трофи и Националния Рали Шампионат. Това бе специална победа за пилота на Глобул Рали Тийм, тъй като това е втора в кариерата му след 2008 г. на най-престижното състезание в България.

44 УЧАСТНИЦИ ПРЕМИНАВАТ НА ВТОРИ ТУР НА БАЛЕТНАТА ОЛИМПИАДА ВЪВ ВАРНА

44 УЧАСТНИЦИ ПРЕМИНАВАТ НА ВТОРИ ТУР НА БАЛЕТНАТА ОЛИМПИАДА ВЪВ ВАРНА

Корея, Русия и Япония имат най-много продължаващи конкурса балерини и балетисти. Трима българи също отиват на втория тур на Международния балетен конкурс Варна, който започва на 21.07.

Абонамент за RSS новини