В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Крум Дончев се завръща в автомобилния спорт с Владислав Ангелов и Светослав Василев

19 Юни 2017г.

  • Pin It

София, 15 юни 2017 г. - Крум Дончев се завръща в автомобилния спорт като мениджър на Владислав Ангелов и Светослав Василев, които ще вземат участие в „Премиум Рали София – Свети Влас“ с Ford Fiesta PROTO. Автомобилът е произведен от Stec Rally Rent в Полша и е напълно пригоден за рали надпревари, като мощността му надвишава 650 к.с. Състезанието ще се проведе в периода 14-17 юни 2017 г., а по традиция началото бе вчера (14 юни, сряда) от курортното селище в Свети Влас. В днешния ден (15 юни, четвъртък) ще бъде даден официалният старт на „Премиум Рали София-Свети Влас“, като в оставащите дни отборите ще трябва да преминат през дестинации като Арбанаси, ще стигнат до Букорещ (Румъния) и ще върнат за финала в столицата София. Участниците ще мерят сили в дисциплини като италианско преследване, изпитание „точна езда“, track day и драг надпревара.
„Изключително много се радвам, че ще имам възможността да подкрепя Влади Ангелов и Слави Василев като мениджър на отбора, защото именно те са част от хората, които са ме следвали
винаги и навсякъде в моята спорта кариера, а и най-вече ме радва факта, че ще участват с един много истински подготвен автомобил какъвто е Ford Fiesta PROTO. Имах възможността да го
тестват и наистина мога да кажа, че това е един впечатляващ автомобил. Разбира се, този автомобил е изключително специфичен, има нужда от много високо ниво на адаптация към него, за да може да разгърне истинския си потенциал. За съжаление времето ни е оскъдно и съм сигурен, че Влади и Слави няма да успеят да се справят за толкова кратко време с автомобила, за да използват на 100% неговите възможности, но със сигурност ще дадем всичко от себе си, за да се доближим максимално до този изключителен потенциал..“, коментира рали-шампионът Крум
Дончев. „Аз съм човек, който обожава автомобилите и автомобилния спорт. От както се помня ходя да гледам и подкрепям автомобилни състезания. За мен това участие ще бъде като една сбъдната мечта. Бих желал да пожелая успех на всички участници и нека се забавляваме колкото може повече.“, сподели Владислав Ангелов.
„Очаква ни едно много интересно състезание със страхотни автомобили. През изминалите години организаторите на „Премиум Рали София – Свети Влас“ доказаха, че могат да създадат нещо изключително интересно, а то е усещане за приятелство и страхотна атмосфера съчетани в една интересна надпревара.“, коментира накратко Светослав Василев.

Още новини от Други

RSS виж всички

ЛЯТНА МЕДИЙНА АКАДЕМИЯ ЗА ДЕЦА - 2017

ЛЯТНА МЕДИЙНА АКАДЕМИЯ ЗА ДЕЦА - 2017

Готови ли сте и тази година да превърнете ученето в забавление? Защото само при нас ваканционното медийно приключение създава истински приятелства!

Раздават изравнителните сметки за парно в София от 1 до 5 юли

Раздават изравнителните сметки за парно в София от 1 до 5 юли

Изравнителните сметки на столичните абонати на Нелбо ЕАД ще бъдат раздадени в периода 1-5 юли. Всички абонати на компанията могат да проверят сметките си онлайн на www.nelbo.com.

Цар Лъв и приятели се завръщат по Дисни Ченъл

Цар Лъв и приятели се завръщат по Дисни Ченъл

През месец юли, Дисни Ченъл ще ни върне в детството с римейк на Цар Лъв, но този път към него ще се присъединят верните му приятели.

Община Приморско оценява значението на културно-историческото наследство

Община Приморско оценява значението на културно-историческото наследство

Месец преди най-мащабното събитие за индустрията в морския регион - Морските Оскари, чийто домакин ще е община Приморско, изпращаме интервю с директора на музея. Церемонията ще се състои на 28 юли от 19 часа (петък) В Амфитеатъра на града. Очакваме до 6 юли номинации по категориите за успешно развитие на бизнеса в морския регион.

Фондация „Америка за България“ връчи наградите за 2017г.

Фондация „Америка за България“ връчи наградите за 2017г.

За втора година Фондация „Америка за България“ връчи наградите #ВМУЗЕЯСМЕ. С тях поощряваме добри практики за привличането на различна публика и организиране на детски и семейни програми за достъп и различни партньорства. Обединяваме се около каузата музеите, галериите и културните организации да се превръщат все по-устойчиво в гостоприемно място за деца, цели семейства, ученици и да се отворят повече към все по-широка аудитория.

Абонамент за RSS новини