В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

„Крадецът на ябълки“ с официално изявление след кражбата на цял рекламен блок навръх 1-ви май

09 Май 2017г.

  • Pin It

След голямата кражба на рекламния блок на 1 май по НОВА ТВ, от фокс офиса на Крадецът съобщиха, че той поема пълната отговорност за това деяние.

„Направи го в типичния си стил: открадна и пресъздаде напълно успешно тона, визията и посланията на няколко изключително разпознаваеми реклами в популярни категории: банкова институция; перилен препарат; паста за зъби; лекарство; телеком и грижа за пералната машина. За целта Крадецът стана главен герой в 6 телевизионни рекламни клипа и разпространи своето послание: Kрадецът на ябълки вече краде и вишни.“ – коментираха от фокс офиса на Крадецът.

Коментарът на самия Крадец за тази дръзка кражба бе лаконичен: „Вишновен съм! Тази година семейството ми се увеличи. Това, разбира се, доведе и до нуждата от още повече и по-мащабни кражби. Можете да ме цитирате: тази година играя на едро.“.

Дръзката постъпка послужи и като информация, че Крадецът на ябълки, който очевидно краде и вишни, вече се предлага в две различни разфасовки – бутилка от 500 мл и кен от 330 мл.

Още новини от Други

RSS виж всички

ЛЯТНА МЕДИЙНА АКАДЕМИЯ ЗА ДЕЦА - 2017

ЛЯТНА МЕДИЙНА АКАДЕМИЯ ЗА ДЕЦА - 2017

Готови ли сте и тази година да превърнете ученето в забавление? Защото само при нас ваканционното медийно приключение създава истински приятелства!

Раздават изравнителните сметки за парно в София от 1 до 5 юли

Раздават изравнителните сметки за парно в София от 1 до 5 юли

Изравнителните сметки на столичните абонати на Нелбо ЕАД ще бъдат раздадени в периода 1-5 юли. Всички абонати на компанията могат да проверят сметките си онлайн на www.nelbo.com.

Цар Лъв и приятели се завръщат по Дисни Ченъл

Цар Лъв и приятели се завръщат по Дисни Ченъл

През месец юли, Дисни Ченъл ще ни върне в детството с римейк на Цар Лъв, но този път към него ще се присъединят верните му приятели.

Община Приморско оценява значението на културно-историческото наследство

Община Приморско оценява значението на културно-историческото наследство

Месец преди най-мащабното събитие за индустрията в морския регион - Морските Оскари, чийто домакин ще е община Приморско, изпращаме интервю с директора на музея. Церемонията ще се състои на 28 юли от 19 часа (петък) В Амфитеатъра на града. Очакваме до 6 юли номинации по категориите за успешно развитие на бизнеса в морския регион.

Фондация „Америка за България“ връчи наградите за 2017г.

Фондация „Америка за България“ връчи наградите за 2017г.

За втора година Фондация „Америка за България“ връчи наградите #ВМУЗЕЯСМЕ. С тях поощряваме добри практики за привличането на различна публика и организиране на детски и семейни програми за достъп и различни партньорства. Обединяваме се около каузата музеите, галериите и културните организации да се превръщат все по-устойчиво в гостоприемно място за деца, цели семейства, ученици и да се отворят повече към все по-широка аудитория.

Абонамент за RSS новини