В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

„Колело за смет, за дете велосипед“: летен празник за децата от цНСТ в с. Дрен

28 Юни 2017г.

  • Pin It

На летния празник, състоял се на 25 юни, над 120 деца, настанени в Центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) в с. Дрен и в приемни семейства, бяха зарадвани с подарък колело като част от инициативата „КОЛЕЛО ЗА СМЕТ, ЗА ДЕТЕ ВЕЛОСИПЕД“. Детският празник бе организиран от Фондация БНП Париба България и Международния женски клуб (МЖК) в сътрудничество с 1bike.bg.

Стартирана от 1bike.bg преди три години, през 2017 г. кампанията е добър пример за сътрудничество в името на детската усмивка между три организации със сходни цели Подкрепена е финансово от Фондация БНП Париба и МЖК – София.

Програмата на Фондация БНП Париба за обучение чрез изкуство DreamUP дава възможност на децата от ЦНСТ с. Дрен да съберат сумата от 600 лв. на Благотворителния базар на МЖК, продавайки творбите, изработени по време на редовните им занимания по изкуство. Жестът на 1bike.bg, е че екипът ремонтира 21 велосипеда и ги предостави на децата от ЦНСТ срещу символичната сума, събрана от тях.

През тази година „Колело за смет, за дете велосипед“ се осъществява от 1bike, с подкрепата на DragZone, DHL, Националната асоциация за приемна грижа, Международния женски клуб - София, Фондация БНП Париба, Imaginarium, Sofia Ring Mall, МОГА Дряново, Дюкян Меломан.

Още новини от Други

RSS виж всички

Информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

Информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

На 03.08.2017г. (четвъртък) в хотел Best Western City Hotel, гр. София, ул. Стара планина № 6 ще се проведе информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Холандската марка зададе нов стандарт в транспортната ефективност и комфорт при тежките автомобили

WWF: всеки може да помогне за спиране на злоупотребите в горите

По данни на международната природозащитна организация WWF, незаконният дърводобив в България е между 10 и 25% от общия добив, което формира сенчест бизнес за близо 100 милиона лева.

CR-MAX-4E. Диагностичен стенд CR-MAX-4E за проверка на Common Rail инжектори

Диагностичния стенд CR-MAX-4E е създаден да проверява Common Rail инжектори на производителите Bosch, Delphi, Denso и Siemens при системно налягане до 1800 bar.

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

Кои са героите в сезон 2 на сериала „Хап и Ленърд“ и какво да очакваме от тях?

Абонамент за RSS новини