В myPR.bg над 700 PR и рекламни агенции публикуваха над 8000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Коледни намаления през юни с еMAG.bg

20 Юни 2013г.

  • Pin It

Най-големият онлайн магазин за електроника в Източна Европа eMAG.bg ще взриви българския пазар с отстъпки до 60% в три поредни дни: 18, 19 и 20 юни. В рамките на промоцията еMAG ще продължи да доставя поръчките си до 24 часа и напълно безплатно до всяка точка на страната. Промоционалната кампания е под надслова „Дните на лудите намаления” и включва 9 категории от сайта.
Артикули от секцията „Направи си сам” ще бъдат намалени с до 60%, електроуреди и принтери – на половина, а мобилните телефони и фотоапарати могат да бъдат купени с до 40% по-евтино. Клиентите на еMAG могат да се снабдят с нов харддиск или таблет с отстъпка до 40%, а лаптопи ще се търгуват с 25% по-ниски цени и много други намаления! Всички предложения могат да бъдат разгледани на: http://www.emag.bg/emag-promotion/landingpages/index/template_code/june-18-20-promotions/?utm_source=press-release&utm_medium=cpc&utm_campaign=Crazy-Days-18-20Iunie-Pres-Release
"Винаги се стремим да зарадваме нашите клиенти с качествени продукти на достъпна цена. През следващите три дни всеки може да си подари мечтания артикул, при това изключително изгодно." казва Лучия Чука (Lucia Ciucă), маркетинг директор на eMAG.

Още новини от Други

RSS виж всички

Четвъртото издание на “Хоро в София” помага за спасяване на новородени от изоставяне

Четвъртото издание на “Хоро в София” помага за спасяване на новородени от изоставяне

26 април 2014 г. в зала ”Арена Армеец София” в София ще се проведе благотворителния фестивал "Хоро в София", организиран в подкрепа на кауза на фондация „За Нашите Деца”.

7 ваучера по 2000 лв. очакват посетителите на БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ 2014

7 ваучера по 2000 лв. очакват посетителите на БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ 2014

Участник в играта може да бъде всеки посетител, който има право да упражнява медицинска професия, попълнил е анкетна карта при влизане в изложбения комплекс и разполага с покана или билет

TOTAL ще подкрепи Глобул Рали Тийм за сезон 2014 г.

TOTAL ще подкрепи Глобул Рали Тийм за сезон 2014 г.

Световно известната компания TOTAL играе съществена роля в света на моторните спортове, подкрепяйки редица първенства и отбори на международно ниво. През 2014 г. в България марката TOTAL ще подкрепи отбора на Глобул Рали Тийм.

София и Стара Загора продължават към финалите на конкурса Mayors Challenge на Bloomberg Philanthropies за създаване на иновативни решения за градските предизвикателства

София и Стара Загора са сред 21-те финалисти, избрани от 155 предложения от цяла Европа, състезаващи се за голямата награда от 5 млн. евро.

еMAG отбелязва международния ден на книгата

еMAG отбелязва международния ден на книгата

Жените купуват два пъти повече книги от мъжете, сочи статистика на сайта

Абонамент за RSS новини