В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Коледни намаления през юни с еMAG.bg

20 Юни 2013г.

  • Pin It

Най-големият онлайн магазин за електроника в Източна Европа eMAG.bg ще взриви българския пазар с отстъпки до 60% в три поредни дни: 18, 19 и 20 юни. В рамките на промоцията еMAG ще продължи да доставя поръчките си до 24 часа и напълно безплатно до всяка точка на страната. Промоционалната кампания е под надслова „Дните на лудите намаления” и включва 9 категории от сайта.
Артикули от секцията „Направи си сам” ще бъдат намалени с до 60%, електроуреди и принтери – на половина, а мобилните телефони и фотоапарати могат да бъдат купени с до 40% по-евтино. Клиентите на еMAG могат да се снабдят с нов харддиск или таблет с отстъпка до 40%, а лаптопи ще се търгуват с 25% по-ниски цени и много други намаления! Всички предложения могат да бъдат разгледани на: http://www.emag.bg/emag-promotion/landingpages/index/template_code/june-18-20-promotions/?utm_source=press-release&utm_medium=cpc&utm_campaign=Crazy-Days-18-20Iunie-Pres-Release
"Винаги се стремим да зарадваме нашите клиенти с качествени продукти на достъпна цена. През следващите три дни всеки може да си подари мечтания артикул, при това изключително изгодно." казва Лучия Чука (Lucia Ciucă), маркетинг директор на eMAG.

Още новини от Други

RSS виж всички

Медийна Академия за деца

Медийна Академия за деца

Започва ранното записване за „Лятна Медийна Академия за деца” Децата също могат да говорят убедително пред публика, да издават вестник, да подготвят репортажи, да взимат интервюта с неудобни въпроси от възрастните и да снимат с камера.

Празник за деца с книжка, върху мек матрак

Празник за деца с книжка, върху мек матрак

Тази година денят на детето започва още на 28 май (събота) с инициативата Направи си приказка със „Сиела”, в която партньор отново е ВИТ-Борсата за матраци.

Колежът по мениджмънт, търговия и маркетниг започва приема за професионални бакалаври по маркетинг и предприемачество

Колежът по миниджмънт, търговия и маркетниг започва приемът за професионални бакалаври по маркетинг и предприемачество

Grayling е ПР агенция на годината за Източна Европа

Grayling е ПР агенция на годината за Източна Европа

Берлин/Лондон, 26-ти май 2016 – Grayling спечели наградата „ПР агенция на годината за Източна Европа“ за 2016 г. по време на снощната гала церемония по връчването на престижните отличия EMEA SABRE Awards в Берлин.

Ела на поход срещу рака на гърдата на 4 юни

Ела на поход срещу рака на гърдата на 4 юни

Очакваме те на 4 юни от 11 ч. в Южния парк на голямата поляна при входа откъм бул. Витоша за похода на Avon „От любов към живота”. Заедно отново ще пеем и танцуваме, ще се насладим на концерт с участието на Орлин Павлов, Алекс Линарес, бенд музиканти от Мango Duende и танцьорите от Lindy Hop.

Абонамент за RSS новини