В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Коледни намаления през юни с еMAG.bg

20 Юни 2013г.

  • Pin It

Най-големият онлайн магазин за електроника в Източна Европа eMAG.bg ще взриви българския пазар с отстъпки до 60% в три поредни дни: 18, 19 и 20 юни. В рамките на промоцията еMAG ще продължи да доставя поръчките си до 24 часа и напълно безплатно до всяка точка на страната. Промоционалната кампания е под надслова „Дните на лудите намаления” и включва 9 категории от сайта.
Артикули от секцията „Направи си сам” ще бъдат намалени с до 60%, електроуреди и принтери – на половина, а мобилните телефони и фотоапарати могат да бъдат купени с до 40% по-евтино. Клиентите на еMAG могат да се снабдят с нов харддиск или таблет с отстъпка до 40%, а лаптопи ще се търгуват с 25% по-ниски цени и много други намаления! Всички предложения могат да бъдат разгледани на: http://www.emag.bg/emag-promotion/landingpages/index/template_code/june-18-20-promotions/?utm_source=press-release&utm_medium=cpc&utm_campaign=Crazy-Days-18-20Iunie-Pres-Release
"Винаги се стремим да зарадваме нашите клиенти с качествени продукти на достъпна цена. През следващите три дни всеки може да си подари мечтания артикул, при това изключително изгодно." казва Лучия Чука (Lucia Ciucă), маркетинг директор на eMAG.

Още новини от Други

RSS виж всички

Мини оперен концерт в CCS

Мини оперен концерт в CCS

В навечерието на коледните празници City Center Sofia организира мини оперен концерт за своите посетители. Началото е от 17:30 часа в централното фоайе на мола, където двамата изпълнители от Opera con te (Опера за теб) – Аглика Петрова и Ясен Илиев ще представят популярни оперни арии.

Конкурс за най-вкусна новогодишна баница и най-красива сурвачка ще се проведе утре във Варна

Конкурс за най-вкусна новогодишна баница и най-красива сурвачка ще се проведе утре във Варна

Варна 18.12.2014г. На 19 декември (петък) от 18:00 часа във Fullmax Center, Варна ще се проведе Конкурс за най-вкусна новогодишна баница и най-красива сурвачка.

Организиран транспорт до работното място в „Прокс – 2” пести време и пари на служителите

Организиран транспорт до работното място в „Прокс – 2” пести време и пари на служителите

Безвъзмездна финансова помощ от 21 711,63 лева ще ползва машиностроителното предприятие „Прокс – 2” ООД, за да осигури организиран транспорт до работното място на 22-ма от своите работници и служители.

Деца ще изработват праисторически глинени съдове в София Ринг Мол

Специален уъркшоп ще даде възможност на деца да изработят глинени съдове от праисторическата епоха в София Ринг Мол на 21 декември.

Стартира второто издание на академия „Иновация в действие”

Стартира второто издание на академия „Иновация в действие”

Стартира второто издание на социално-отговорния проект на „Солвей Соди“ - Академията за иновации „Иновация в действие“.

Абонамент за RSS новини