В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Коледни намаления през юни с еMAG.bg

20 Юни 2013г.

  • Pin It

Най-големият онлайн магазин за електроника в Източна Европа eMAG.bg ще взриви българския пазар с отстъпки до 60% в три поредни дни: 18, 19 и 20 юни. В рамките на промоцията еMAG ще продължи да доставя поръчките си до 24 часа и напълно безплатно до всяка точка на страната. Промоционалната кампания е под надслова „Дните на лудите намаления” и включва 9 категории от сайта.
Артикули от секцията „Направи си сам” ще бъдат намалени с до 60%, електроуреди и принтери – на половина, а мобилните телефони и фотоапарати могат да бъдат купени с до 40% по-евтино. Клиентите на еMAG могат да се снабдят с нов харддиск или таблет с отстъпка до 40%, а лаптопи ще се търгуват с 25% по-ниски цени и много други намаления! Всички предложения могат да бъдат разгледани на: http://www.emag.bg/emag-promotion/landingpages/index/template_code/june-18-20-promotions/?utm_source=press-release&utm_medium=cpc&utm_campaign=Crazy-Days-18-20Iunie-Pres-Release
"Винаги се стремим да зарадваме нашите клиенти с качествени продукти на достъпна цена. През следващите три дни всеки може да си подари мечтания артикул, при това изключително изгодно." казва Лучия Чука (Lucia Ciucă), маркетинг директор на eMAG.

Още новини от Други

RSS виж всички

СОФИЯ КАЛИНОВА Е ЕДНА ОТ 10-ТЕ НА НАЙ-ИЗЯВЕНИ МЛАДИ ЛИЧНОСТИ В СВЕТА ЗА 2015 Г.

Българката София Калинова е избрана за една от десетте най-изявени млади личности в света за 2015 г.

„Пази се от живите мъртви“ стана премиерен сериал номер 1 в историята на кабелната телевизия на сащ по общ брой на зрителите и всички основни демоверсии

90-минутният епизод регистрира 10.1 милиона зрители, включително 6.3 милиона зрители между 18-49 години. В момента amc сащ предлага три от петте най-гледани премиерни сериала в историята на кабелната телевизия сред хората на възраст 18-49 години и двата най-гледани нови премиерни сериала за 2015 година

РЕАЛНАТА ПРЕВЕНЦИЯ СВЪРЗАНА С ЖЕРТВИТЕ ПО ПЪТИЩАТА И АВТОМОБИЛНИТЕ ГОНКИ БИ МОГЛА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ СЪС СЪЗДАВАНЕТО НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ АВТО-МОТО ПОЛИГОНИ.

РЕАЛНАТА ПРЕВЕНЦИЯ СВЪРЗАНА С ЖЕРТВИТЕ ПО ПЪТИЩАТА И АВТОМОБИЛНИТЕ ГОНКИ БИ МОГЛА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ СЪС СЪЗДАВАНЕТО НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ АВТО-МОТО ПОЛИГОНИ.

Пътните произшествия и автомобилните гонки взеха превес над страната. 11 504 е общият брой нарушения, установени от служителите на „Пътна полиция“ при осъществения пътен контрол за периода от 10 до 16 август на територията на цялата страна.

ДИЗЕЛА ОТНОВО СЕ ИЗПРАВЯ ПРЕД КОМ-ЕМИНЕ

За втора поредна година Кирил Николов ще опита да измине най-дългия туристически маршрут в България за под 5 дни

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПРЕМИЕРАТА НА „ПАЗИ СЕ ОТ ЖИВИТЕ МЪРТВИ“/ „FEAR THE WALKING DEAD“ В БЪЛГАРИЯ

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПРЕМИЕРАТА НА  „ПАЗИ СЕ ОТ ЖИВИТЕ МЪРТВИ“/   „FEAR THE WALKING DEAD“  В БЪЛГАРИЯ

Дебютът на първия 90-минутен епизод в България ще бъде на 24ти август в 4.00 и 23.00

Абонамент за RSS новини