В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Коледни намаления през юни с еMAG.bg

20 Юни 2013г.

  • Pin It

Най-големият онлайн магазин за електроника в Източна Европа eMAG.bg ще взриви българския пазар с отстъпки до 60% в три поредни дни: 18, 19 и 20 юни. В рамките на промоцията еMAG ще продължи да доставя поръчките си до 24 часа и напълно безплатно до всяка точка на страната. Промоционалната кампания е под надслова „Дните на лудите намаления” и включва 9 категории от сайта.
Артикули от секцията „Направи си сам” ще бъдат намалени с до 60%, електроуреди и принтери – на половина, а мобилните телефони и фотоапарати могат да бъдат купени с до 40% по-евтино. Клиентите на еMAG могат да се снабдят с нов харддиск или таблет с отстъпка до 40%, а лаптопи ще се търгуват с 25% по-ниски цени и много други намаления! Всички предложения могат да бъдат разгледани на: http://www.emag.bg/emag-promotion/landingpages/index/template_code/june-18-20-promotions/?utm_source=press-release&utm_medium=cpc&utm_campaign=Crazy-Days-18-20Iunie-Pres-Release
"Винаги се стремим да зарадваме нашите клиенти с качествени продукти на достъпна цена. През следващите три дни всеки може да си подари мечтания артикул, при това изключително изгодно." казва Лучия Чука (Lucia Ciucă), маркетинг директор на eMAG.

Още новини от Други

RSS виж всички

Четвърти кръг от националния шампионат по Автокрос ще разлюлее Челопеч този уикенд

Пистата в местност Маята, Челопеч е с размери 1200 метра дължина на трасето, с много овални и технически завои.

Viasat History разкрива коя е най-тираничната династия на Великобритания

Историкът Дан Джоунс разказва за живота на Хенри II, Хенри III, Едуард II и Ричард II в поредицата на Viasat History

Варна: Водещи норвежки експерти ни учат как да приобщаваме децата със специални потребности

Водещи норвежки експерти по приобщаващо образование ще учат българските си колеги на добри практики във Варна на 25-ти септември. По покана на Карин Дом норвежките специалисти пристигат в морската столица, за да вземат участие в международна конференция на тема „Създаване на подкрепяща образователна среда за деца със специални нужди в детските градини“.

БОЙКО БОРИСОВ БЕ ПОСРЕЩНАТ С ПЕСЕНТА „ЛУКОВИТСКИ МОМИ“ НА ПРЕЧИСТВАТЕЛНАТА СТАНЦИЯ ЗА ОТПАДЪЧНИ ВОДИ В ЛУКОВИТ

БОЙКО БОРИСОВ БЕ ПОСРЕЩНАТ С ПЕСЕНТА „ЛУКОВИТСКИ МОМИ“   НА ПРЕЧИСТВАТЕЛНАТА СТАНЦИЯ ЗА ОТПАДЪЧНИ ВОДИ В ЛУКОВИТ

В Луковит министър-председателят Бойко Борисов бе посрещнат с песента „Луковитски моми“. Уникалната песен, която обикаля световните сцени и се пее поколения наред, от младите тенори, прозвуча на новопостроената Пречиствателна станция за отпадни води.

Заключителна конференция по проект „Общинска администрация Брацигово–ефективна и компетентна“

Заключителна конференция по проект „Общинска администрация Брацигово–ефективна и компетентна“

Община Брацигово има удоволствието да ви покани на заключителна конференция за представяне на изпълнените дейности и постигнатите резултати по проект М13-22-129/19.08.2014 г. „Общинска администрация Брацигово–ефективна и компетентна“

Абонамент за RSS новини