В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Коледни намаления през юни с еMAG.bg

20 Юни 2013г.

  • Pin It

Най-големият онлайн магазин за електроника в Източна Европа eMAG.bg ще взриви българския пазар с отстъпки до 60% в три поредни дни: 18, 19 и 20 юни. В рамките на промоцията еMAG ще продължи да доставя поръчките си до 24 часа и напълно безплатно до всяка точка на страната. Промоционалната кампания е под надслова „Дните на лудите намаления” и включва 9 категории от сайта.
Артикули от секцията „Направи си сам” ще бъдат намалени с до 60%, електроуреди и принтери – на половина, а мобилните телефони и фотоапарати могат да бъдат купени с до 40% по-евтино. Клиентите на еMAG могат да се снабдят с нов харддиск или таблет с отстъпка до 40%, а лаптопи ще се търгуват с 25% по-ниски цени и много други намаления! Всички предложения могат да бъдат разгледани на: http://www.emag.bg/emag-promotion/landingpages/index/template_code/june-18-20-promotions/?utm_source=press-release&utm_medium=cpc&utm_campaign=Crazy-Days-18-20Iunie-Pres-Release
"Винаги се стремим да зарадваме нашите клиенти с качествени продукти на достъпна цена. През следващите три дни всеки може да си подари мечтания артикул, при това изключително изгодно." казва Лучия Чука (Lucia Ciucă), маркетинг директор на eMAG.

Още новини от Други

RSS виж всички

„Бъдители“ разказват за професиите на бъдещето в Бургас

„Бъдители“ разказват за професиите на бъдещето в Бургас

„Бъдители“ ще гостуват на СОУ "Епископ Константин Преславски" в Бургас

SportContact 6 най-добра в тестовете на супер спортистите

Още с първото си участие в тестове най-новата UHP гума на Continental грабна първото място. В един от най-престижните тестове на спортни гуми – този на AutoBild sportscars, специалистите я определиха като „образцова“ и я поставиха на първо място в класацията си в конкуренция с американски, европейки и азиатски супер гуми.

„В изгнание“ в Австралия – по Viasat History

Поредицата "В изгнание" връща зрителите през 1787 г. в Австралия и показва как с годините колонията успява да процъфти

НОВА КАТЕГОРИЯ ЗА СТАРИ ВИНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ

За първи път тази година Concours Mondial de Bruxelles въвежда нова категория – за стари вина. Тя включва напитки, които са произведени през ХХ век.

ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИНТЕРЕС СТАРТИРА 23-ТО ИЗДАНИЕ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ

ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИНТЕРЕС СТАРТИРА 23-ТО ИЗДАНИЕ НА CОNCOURS MONDIAL DE BRUXELLES В ПЛОВДИВ

В Пловдив бе даден старт на най-престижния винен конкурс в света Concours Mondial de Bruxelles 2016, който за първи път се провежда в България. 330 дегустатори от 52 държави оценяват близо 9000 вина от цял свят.

Абонамент за RSS новини