В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Коледни намаления през юни с еMAG.bg

20 Юни 2013г.

  • Pin It

Най-големият онлайн магазин за електроника в Източна Европа eMAG.bg ще взриви българския пазар с отстъпки до 60% в три поредни дни: 18, 19 и 20 юни. В рамките на промоцията еMAG ще продължи да доставя поръчките си до 24 часа и напълно безплатно до всяка точка на страната. Промоционалната кампания е под надслова „Дните на лудите намаления” и включва 9 категории от сайта.
Артикули от секцията „Направи си сам” ще бъдат намалени с до 60%, електроуреди и принтери – на половина, а мобилните телефони и фотоапарати могат да бъдат купени с до 40% по-евтино. Клиентите на еMAG могат да се снабдят с нов харддиск или таблет с отстъпка до 40%, а лаптопи ще се търгуват с 25% по-ниски цени и много други намаления! Всички предложения могат да бъдат разгледани на: http://www.emag.bg/emag-promotion/landingpages/index/template_code/june-18-20-promotions/?utm_source=press-release&utm_medium=cpc&utm_campaign=Crazy-Days-18-20Iunie-Pres-Release
"Винаги се стремим да зарадваме нашите клиенти с качествени продукти на достъпна цена. През следващите три дни всеки може да си подари мечтания артикул, при това изключително изгодно." казва Лучия Чука (Lucia Ciucă), маркетинг директор на eMAG.

Още новини от Други

RSS виж всички

Броени дни до стартa на най-трудото планинско състезнаие

Наближава 5-то издание на екстремното състезание на България – XCo Adventure Cup! Тази година ще следим рекорден брой състезатели по много трудно трасе из Средна Гора и Стара Планина – вижте повече информация в приложения документ.

ДВЕ БИЗНЕС СЪБИТИЯ И „ЕЗИКОВО КАФЕ” ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ В РАМКИТЕ НА НАЦИОНАЛНАТА КОНВЕНЦИЯ НА МЕЖДУНАРОДНА МЛАДЕЖКА КАМАРА-БЪЛГАРИЯ

Две бизнес събития и „Езиково кафе” ще се състоят в рамките на Националната конвенция на Международна младежка камара – България (Junior Chamber International), която ще се проведе на 19-ти и 20-ти септември в София.

Виж света от друга перспектива с новите превръзки Always Ultra

Виж света от друга перспектива с  новите превръзки Always Ultra

Чудила ли си се как би изглеждал света ако е обърнат с главата надолу? Ако столовете висяха от тавана, а полилеите стояха на пода? Понякога промяната на гледната точка, може да те накара да погледнеш на света от различна перспектива.

Отборът на БА Диабет с достойно представяне на DIAEURO 2014

Отборът на БА Диабет с достойно представяне на DIAEURO 2014

Второто участие на българския представителен отбор в Европейския турнир за хора с диабет DIAEURO 2014, Балатон 1-5 септември, приключи с достойно представяне на момчетата.

Заключителна пресконференция по проект „Обучение на служителите на Община Драгоман”

Заключителна пресконференция по проект „Обучение на служителите на Община Драгоман”

По време на събитието ще бъдат представени постигнатите цели и изпълнените в рамките на проекта дейности

Абонамент за RSS новини