В myPR.bg над 700 PR и рекламни агенции публикуваха над 8000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Коледни намаления през юни с еMAG.bg

20 Юни 2013г.

  • Pin It

Най-големият онлайн магазин за електроника в Източна Европа eMAG.bg ще взриви българския пазар с отстъпки до 60% в три поредни дни: 18, 19 и 20 юни. В рамките на промоцията еMAG ще продължи да доставя поръчките си до 24 часа и напълно безплатно до всяка точка на страната. Промоционалната кампания е под надслова „Дните на лудите намаления” и включва 9 категории от сайта.
Артикули от секцията „Направи си сам” ще бъдат намалени с до 60%, електроуреди и принтери – на половина, а мобилните телефони и фотоапарати могат да бъдат купени с до 40% по-евтино. Клиентите на еMAG могат да се снабдят с нов харддиск или таблет с отстъпка до 40%, а лаптопи ще се търгуват с 25% по-ниски цени и много други намаления! Всички предложения могат да бъдат разгледани на: http://www.emag.bg/emag-promotion/landingpages/index/template_code/june-18-20-promotions/?utm_source=press-release&utm_medium=cpc&utm_campaign=Crazy-Days-18-20Iunie-Pres-Release
"Винаги се стремим да зарадваме нашите клиенти с качествени продукти на достъпна цена. През следващите три дни всеки може да си подари мечтания артикул, при това изключително изгодно." казва Лучия Чука (Lucia Ciucă), маркетинг директор на eMAG.

Още новини от Други

RSS виж всички

Гъби борят рака

Докато традиционната медицина търпи провал с лечението на рак при милиони хора, нетрадиционни методи набират все повече привърженици.

Глобул Рали Тийм и Крум Дончев подкрепят кампанията „Спри, детето запази!“ на БНТ

Глобул Рали Тийм и Крум Дончев подкрепят кампанията „Спри, детето запази!“ на БНТ

Продължава националната кампания на БНТ „Спри, детето запази!“. Инициативата има за цел да възпита водачите на моторни превозни средства да спират на пешеходните пътеки в близост до училищните сгради, детски градини и детски площадки.

Университетът на изобретателя на компютърната мишка с представяния у нас

На 22-23 април един от най-реномираните американски научно-изследователски университети OREGON STATE UNIVERSITY ще проведе информационни срещи в София и Пловдив.

В Община Разград се проведе заключителна пресконференция по проект „Повишаване на капацитета на служителите на Община Разград за по-качествено предоставяне на услуги на гражданите и бизнеса”

На 16 април 2014 г. в Община Разград се проведе заключителна пресконференция по проект „Повишаване на капацитета на служителите на Община Разград за по-качествено предоставяне на услуги на гражданите и бизнеса”.

“Кабаре в понеделник” – смях от една гримьорна...

“Кабаре в понеделник” – смях от една гримьорна...

Ще се потопим в света на девет герои, които сблъсквайки се със страховете си, пораждат безброй комични ситуации.

Абонамент за RSS новини