В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Коледни намаления през юни с еMAG.bg

20 Юни 2013г.

  • Pin It

Най-големият онлайн магазин за електроника в Източна Европа eMAG.bg ще взриви българския пазар с отстъпки до 60% в три поредни дни: 18, 19 и 20 юни. В рамките на промоцията еMAG ще продължи да доставя поръчките си до 24 часа и напълно безплатно до всяка точка на страната. Промоционалната кампания е под надслова „Дните на лудите намаления” и включва 9 категории от сайта.
Артикули от секцията „Направи си сам” ще бъдат намалени с до 60%, електроуреди и принтери – на половина, а мобилните телефони и фотоапарати могат да бъдат купени с до 40% по-евтино. Клиентите на еMAG могат да се снабдят с нов харддиск или таблет с отстъпка до 40%, а лаптопи ще се търгуват с 25% по-ниски цени и много други намаления! Всички предложения могат да бъдат разгледани на: http://www.emag.bg/emag-promotion/landingpages/index/template_code/june-18-20-promotions/?utm_source=press-release&utm_medium=cpc&utm_campaign=Crazy-Days-18-20Iunie-Pres-Release
"Винаги се стремим да зарадваме нашите клиенти с качествени продукти на достъпна цена. През следващите три дни всеки може да си подари мечтания артикул, при това изключително изгодно." казва Лучия Чука (Lucia Ciucă), маркетинг директор на eMAG.

Още новини от Други

RSS виж всички

"ПАЗИ СЕ ОТ ЖИВИТЕ МЪРТВИ: ПОЛЕТ 462" - ЕКСКЛУЗИВЕН ДЕБЮТ ПО VIVACOM ARENA

AMC ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ИЗЛЪЧВА СЕРИАЛА "ПАЗИ СЕ ОТ ЖИВИТЕ МЪРТВИ: ПОЛЕТ 462" ОТ 10ти ФЕВРУАРИ, ПРЕДИ ОЧАКВАНАТА С ГОЛЯМО НЕТЪРПЕНИЕ ПРЕМИЕРА НА СЕЗОН ВТОРИ НА "ПАЗИ СЕ ОТ ЖИВИТЕ МЪРТВИ"

С дни на Варненския свободен университет по региони започват честванията на 25-годишнината на висшето училище

През тази година Варненският свободен университет отбелязва своя 25-годишен юбилей, по този повод в редица областни градове ще бъдат организирани „Дни на Варненския свободен университет".

Световно известеният топ танцьор и хореограф Янис Маршал в България

Световно известеният топ танцьор и хореограф Янис Маршал в България

Световно известен топ танцьор и хореограф. Финалист на Britain's Got Talent 2014. Главен виновник за невероятните хореографии в клиповете на артисти като Beyonce, Ciara, Natalia Kills и Ariana Grande.

Световно турне на Banff Mountain Film Festival идва в София на 23 и 24 Февруари 2016

За трета поредна година Banff Mountain Film Festival World Tour ще донесе духа на приключенията и планинската култура в България. Тази година световното турне включва най-добрите планинарски филм, разкриващи удивителeн режисьорски талант пред публиката в целия свят.

Млади таланти по „ПЪТЯ НА СЛАВАТА“

Млади таланти по „ПЪТЯ НА СЛАВАТА“

Лъчезар Кацарски от Благоевград, столичният балет „Веда джуниър“, дуетът Ани Ненова и Радко Петков от Троян и Танцова формация „Мини усмивки“ от София са големите победители в Националния конкурс „Път към славата“

Абонамент за RSS новини