В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Коледни намаления през юни с еMAG.bg

20 Юни 2013г.

  • Pin It

Най-големият онлайн магазин за електроника в Източна Европа eMAG.bg ще взриви българския пазар с отстъпки до 60% в три поредни дни: 18, 19 и 20 юни. В рамките на промоцията еMAG ще продължи да доставя поръчките си до 24 часа и напълно безплатно до всяка точка на страната. Промоционалната кампания е под надслова „Дните на лудите намаления” и включва 9 категории от сайта.
Артикули от секцията „Направи си сам” ще бъдат намалени с до 60%, електроуреди и принтери – на половина, а мобилните телефони и фотоапарати могат да бъдат купени с до 40% по-евтино. Клиентите на еMAG могат да се снабдят с нов харддиск или таблет с отстъпка до 40%, а лаптопи ще се търгуват с 25% по-ниски цени и много други намаления! Всички предложения могат да бъдат разгледани на: http://www.emag.bg/emag-promotion/landingpages/index/template_code/june-18-20-promotions/?utm_source=press-release&utm_medium=cpc&utm_campaign=Crazy-Days-18-20Iunie-Pres-Release
"Винаги се стремим да зарадваме нашите клиенти с качествени продукти на достъпна цена. През следващите три дни всеки може да си подари мечтания артикул, при това изключително изгодно." казва Лучия Чука (Lucia Ciucă), маркетинг директор на eMAG.

Още новини от Други

RSS виж всички

GEFCO България стана партньор на кампанията „Спри, детето запази!”

GEFCO България стана партньор на кампанията „Спри, детето запази!”

GEFCO България проведе обучение по безопасно шофиране, в което се включиха над 40 служители на логистичната компания. Инициативата е част от кампанията „Спри, детето запази!” на Българска национална телевизия.

ДВУДНЕВЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ФОРУМ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ГРАД ЛУКОВИТ

От утре, 29 януари 2015 г., започва двудневен туристически форум на тема „Долината на Панега – магично място, съчетаващо минало и съвремие“ в гр. Луковит, хотел „Дипломат Плаза“.

Отворен семинар на тема: Защо избрах Монтесори за моите деца?

Представянето е безплатно и е насочено към всички родители, които искат да се запознаят с метода Монтесори по-отблизо. Водещ ще бъде Габриела Христова, сертифициран Монтесори преподавател.

Sofia Caviar Tasting Nights кани журналисти на Media tasting

Sofia Caviar Tasting Nights кани журналисти на Media tasting

Sofia Caviar Tasting Nights е уникално събитие за София. От 30 януари до 14 февруари гостите на събитието ще могат да опитат 3 вида висококачествен хайвер в комбинация с премиум шампанско или водка.

Изявление на easyJet за първото тримесечие на годината, приключило на 31 декември 2014 г.

easyJet отчита увеличение на самолетните места с 2,9% до 16.6 милиона през първото тримесечие на 2015 г. Превозените пътници са нараснали с 4,1% до 14,9 милиона, а затовареността на полетите се е увеличила с 1 процентeн пункт до 89,7%.

Абонамент за RSS новини