В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Коледни намаления през юни с еMAG.bg

20 Юни 2013г.

  • Pin It

Най-големият онлайн магазин за електроника в Източна Европа eMAG.bg ще взриви българския пазар с отстъпки до 60% в три поредни дни: 18, 19 и 20 юни. В рамките на промоцията еMAG ще продължи да доставя поръчките си до 24 часа и напълно безплатно до всяка точка на страната. Промоционалната кампания е под надслова „Дните на лудите намаления” и включва 9 категории от сайта.
Артикули от секцията „Направи си сам” ще бъдат намалени с до 60%, електроуреди и принтери – на половина, а мобилните телефони и фотоапарати могат да бъдат купени с до 40% по-евтино. Клиентите на еMAG могат да се снабдят с нов харддиск или таблет с отстъпка до 40%, а лаптопи ще се търгуват с 25% по-ниски цени и много други намаления! Всички предложения могат да бъдат разгледани на: http://www.emag.bg/emag-promotion/landingpages/index/template_code/june-18-20-promotions/?utm_source=press-release&utm_medium=cpc&utm_campaign=Crazy-Days-18-20Iunie-Pres-Release
"Винаги се стремим да зарадваме нашите клиенти с качествени продукти на достъпна цена. През следващите три дни всеки може да си подари мечтания артикул, при това изключително изгодно." казва Лучия Чука (Lucia Ciucă), маркетинг директор на eMAG.

Още новини от Други

RSS виж всички

Археологическа изложба представя бита и културата на японците хилядолетия преди новата ера

На 25 октомври от 18 часа в Националния археологически институт с музей при БАН ще бъде открита археологическа изложба за периода Джомон (14 000 – 300 година пр. н.е.).

Двойно повече бяха участниците във второто издание на Националното състезание Queryada

Двойно повече бяха участниците във второто издание на  Националното състезание Queryada

Финалистите са три пъти повече в сравнение с предходното издание

32-ма са класираните след първия кръг на Националното състезание Queryada

Националното състезание QUERYADA предостави възможност на ученици и студенти от цялата страна да демонстрират своите знания и умения в областта на извличането на данни. Инициатор, организатор и домакин на състезанието е Варненският свободен университет "Черноризец Храбър".

Кодове за играта Obduction на стойност 50 000 долара за потребителите на GeForce Experience

Наскоро лансираната игра Obduction беше приета с ентусиазъм, заради предстоящата VR версия на играта. Тази седмица, геймърите които използват видеокарти GeForce и GeForce Experience ще имат възможност да получат играта Obduction напълно безплатно.

DreamUp - обучение чрез изкуство: Тригодишна международна програма 2015 – 2018

DreamUp - обучение чрез изкуство: Тригодишна международна програма 2015 – 2018

Фондация БНП Париба България и Международният женски клуб организират изложба с творби на деца, участващи в DreamUP - международната програма на Фондация БНП Париба (Франция) за обучение чрез изкуство.

Абонамент за RSS новини