В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Коледни намаления през юни с еMAG.bg

20 Юни 2013г.

  • Pin It

Най-големият онлайн магазин за електроника в Източна Европа eMAG.bg ще взриви българския пазар с отстъпки до 60% в три поредни дни: 18, 19 и 20 юни. В рамките на промоцията еMAG ще продължи да доставя поръчките си до 24 часа и напълно безплатно до всяка точка на страната. Промоционалната кампания е под надслова „Дните на лудите намаления” и включва 9 категории от сайта.
Артикули от секцията „Направи си сам” ще бъдат намалени с до 60%, електроуреди и принтери – на половина, а мобилните телефони и фотоапарати могат да бъдат купени с до 40% по-евтино. Клиентите на еMAG могат да се снабдят с нов харддиск или таблет с отстъпка до 40%, а лаптопи ще се търгуват с 25% по-ниски цени и много други намаления! Всички предложения могат да бъдат разгледани на: http://www.emag.bg/emag-promotion/landingpages/index/template_code/june-18-20-promotions/?utm_source=press-release&utm_medium=cpc&utm_campaign=Crazy-Days-18-20Iunie-Pres-Release
"Винаги се стремим да зарадваме нашите клиенти с качествени продукти на достъпна цена. През следващите три дни всеки може да си подари мечтания артикул, при това изключително изгодно." казва Лучия Чука (Lucia Ciucă), маркетинг директор на eMAG.

Още новини от Други

RSS виж всички

Sanofi и Regeneron представиха подробни положителни резултати от четири главни изпитвания с Alirocumab на Европейския конгрес по кардиология

Разработваният медикамент Alirocumab за лечение на хиперхолестеролемия, показва 62% понижение на холестерола с ниска плътност в сравнение с плацебо след 24-седмична терапия.

Рибен фест 2014г. Пристанище „Мичурин“. Пивки игри и вкусни закачки... от сутрин до вечер

Рибен фест 2014г. Пристанище „Мичурин“.  Пивки игри и вкусни закачки... от сутрин до вечер

Прея, Дивна и Dirty Purchase ще пеят на сцена в морето

Continental отива в Силициевата долина за да създава иновации за автомобила

Continental отива в Силициевата долина за да създава иновации за автомобила

Германският иноватор взима гуруто на Google за ръководител на проект за автономно управление

Заключителна пресконференция по проект „Подпомагане на дейността на община Чипровци чрез ефективни политики през следващия програмен период”

Заключителна пресконференция по проект „Подпомагане на дейността на община Чипровци чрез ефективни политики през следващия програмен период”

Заключителна пресконференция по проект „Подпомагане на дейността на община Чипровци чрез ефективни политики през следващия програмен период” ще се проведе на 2 септември (вторник) от 11:00 часа в Община Чипровци

България е домакин на 33-тия Европейски пептиден симпозиум

България е домакин на 33-тия Европейски пептиден симпозиум

София, 31 август 2014 г. - Научният форум бе открит на 31 август в Националния дворец на културата в столицата с приветствие от столичния кмет г-жа Йорданка Фандъкова. В симпозиума участват над 500 учени от университети, научни институти и лаборатории от цял свят, както и 90 представители на българската научна общност.

Абонамент за RSS новини