В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Коледни намаления през юни с еMAG.bg

20 Юни 2013г.

  • Pin It

Най-големият онлайн магазин за електроника в Източна Европа eMAG.bg ще взриви българския пазар с отстъпки до 60% в три поредни дни: 18, 19 и 20 юни. В рамките на промоцията еMAG ще продължи да доставя поръчките си до 24 часа и напълно безплатно до всяка точка на страната. Промоционалната кампания е под надслова „Дните на лудите намаления” и включва 9 категории от сайта.
Артикули от секцията „Направи си сам” ще бъдат намалени с до 60%, електроуреди и принтери – на половина, а мобилните телефони и фотоапарати могат да бъдат купени с до 40% по-евтино. Клиентите на еMAG могат да се снабдят с нов харддиск или таблет с отстъпка до 40%, а лаптопи ще се търгуват с 25% по-ниски цени и много други намаления! Всички предложения могат да бъдат разгледани на: http://www.emag.bg/emag-promotion/landingpages/index/template_code/june-18-20-promotions/?utm_source=press-release&utm_medium=cpc&utm_campaign=Crazy-Days-18-20Iunie-Pres-Release
"Винаги се стремим да зарадваме нашите клиенти с качествени продукти на достъпна цена. През следващите три дни всеки може да си подари мечтания артикул, при това изключително изгодно." казва Лучия Чука (Lucia Ciucă), маркетинг директор на eMAG.

Още новини от Други

RSS виж всички

Световният ММА и муай тай елит пристига в България за гала вечер

Световният ММА и муай тай елит пристига в България за гала вечер

В събота на един и същи ринг ще се проведат битки между професионалисти по правилника на ММА и муай тай, включващи представители на международните турнири – "Elite Fight Night 7", (победителят от тях ще участва в най-престижния турнир по муай тай "The Kings Cup" в Банкок, Тайланд) и на квалификационния турнир "Road to Abu Dhabi" (чиито победители ще получат право на участие в ММА състезанието "Abu Dhabi Warriors Finale" през ноември в Абу Даби, ОАЕ).

Къде да пътуваме през есента

Къде да пътуваме през есента

Свежият въздух и прекрасните багри на есента вдъхновяват за нови пътешествия след поутихналите летни емоции

Проект за спорен ВЕЦ край Рилския манастир остана без финансиране

Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) отказа да финансира централа на река Илийна

10-дневна хуманитарна и медицинска мисия в Гърция започва българска фондация

10-дневна хуманитарна и медицинска мисия в  Гърция започва българска фондация

Три полеви кабинета за предоставяне на медицински услуги и лекарства на хора, търсещи закрила и бежанци разполага утре фондация „Ориент България“ в импровизираните лагери в покрайнините на Гърция

ЯРА ШАХИДИ НОСИ КОЛЕКЦИЯ HILFIGER

Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corp. [NYSE: PVH], обяви, че актрисата Яра Шахиди е била облечена с рокля от колекцията Hilfiger на чаеното парти на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство (BAFTA).

Абонамент за RSS новини