В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Детектив № 1 изпревари Джизъса и Ники Михайлов за титлата BEST MAXIM TATTOO 2017

05 Юли 2017г.

  • Pin It

Частен детектив № 1 и популярен рокер Марин Маринов изпревари футболните плейбои Благо Георгиев и Ники Михайлов в надпреварата за титлата BEST MAXIM TATTOO 2017. Най-атрактивните татуировки на популярните българи ще дефилират край басейна на един от най-предпочитаните ресторанти на столицата - MAXIM Pool & Gаrden на 5 юли от 19 ч., разположен в Дипломатическия клуб в Горна баня.


Феновете могат да гласуват за татусите на своите любимци във фейсбук (линк за гласуване - https://www.facebook.com/pg/maximrestaurantandgarden/photos/?tab=album&album_id=843589589142493).
В конкуренция за титлата влизат още рап-дуетът Pavell & Venci Venc', певиците Джина Стоева и Лияна, както и половинката на Жената-глас Софи Маринова - Тодор Бойков - Гринго.
Звездата от ВИП Брадър Златка Димитрова, която има вече 14 рисунки върху тялото си, също е сред претендентките. Както и плеймейтката-водеща Николета Лозанова и колежката й Светлана Василева. С цели 13 рисунки по тялото сериозна конкуренция е и Мис Силикон Джулиана Гани, както и певецът-продуцент Иван Иванов - Айвън. С рисунки на древни български символи освен водачът в надпреварата Марин Маринов е и топжурналистката Светослава Рудолф - освен древната българска розета и красив кон, тя има по тялото си и куп други тематични татуси.
Победителите ще получат подаръци от домакините и партньорите на MAXIM Pool & Gаrden, както и титлата BEST MAXIM TATTOO 2017.

Снимки Личен Архив

Още новини от Други

RSS виж всички

Американска клиника за гръбначни заболявания планира разрастване на дейността си

Като резултат от изминалата година, вече са в ход действия за разрастване на базата на клиниката в София, нейното развитие в страната, а в най-близко бъдеще – и в съседни държави

Инвестиция в способностите на екипа – ключов фактор за развитие на чуждестранните компании у нас

Инвестиция в способностите на екипа – ключов фактор за развитие на чуждестранните компании у нас

Ангажимент на администрацията, от друга страна, са възможностите, които предоставя за улесняване на вложенията, както и за видовете лостове за промотиране, които бизнесът позволява

BNI създава среда за структуриран нетуъркинг и фокусирани срещи между професионалисти

BNI създава среда за структуриран нетуъркинг и фокусирани срещи между професионалисти

Успешното развитие на BNI в България е пряк резултат от придържането към ценностите на организацията, смятат нейните ръководители

София ще се превърне в столица на автомобилите през октомври

София ще се превърне в столица на автомобилите през октомври

Международният автомобилен салон София 2017 ще се проведе през октомври, само месец след най-голямото изложение в автомобилната индустрия.

Лили Иванова и музикантите й с концерт на „Аполония“

Лили Иванова и музикантите й с концерт на „Аполония“

Лили Иванова ще участва в най-големия арт фестивал в България, a именно - Празници на изкуствата „Аполония“.

Абонамент за RSS новини