В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Четвъртият семинар, част от проект „ЕКООБЩИНА 2017“ се проведе с подкрепата на Schneider Electric

30 Юни 2017г.

  • Pin It

28 юни 2017 г., София. За втора поредна година Schneider Electric, глобалният специалист в енергийния мениджмънт и автоматизацията, е сред основните партньори на конкурс „ЕКООБЩИНА“. Компанията подкрепи четвъртия и последен семинар, част от инициативата на тема „Подобряване на енергийната ефективност на обществените и жилищните сгради”.
Конкурсът „ЕКООБЩИНА“ се организира от Френското посолство в България и има за цел да оцени и стимулира добрите практики на българските общини в областта на устойчивото развитие. В него са поканени да участват всички общини, независимо големи или малки, които се стремят към осигуряване на нови градски услуги, едновременно конкурентоспособни и опазващи околната среда. В рамките на конкурса, фрески експерти пристигат в България, за да обменят опит с българските си колеги по темите на устойчивото развитие, като по този начин засилват двустранните отношения на двете държави.
„Щастливи сме, че за втора поредна година сме основен партньор на инициативата „ЕКООБЩИНА“. За нас този проект е от важно значение, тъй като той дава възможност на представителите на общините в България се срещат с френските си колеги и да обменят ценен опит“, каза по повод конкурса Йонуц Фаркаш, регионален мениджър на Schneider Electric за България, Македония, Косово и Албания.
Над 50 представители на местната власт, експерти и партньори на инициативата присъстваха на семинара и лекциите на френските експерти и представителите на МРРБ. Официален гост на откриването бе Н. Пр. Ерик Льобедел, посланик на Франция в България и г-жа Гергана Благиева, директор на дирекция „Жилищна политика“ в МРРБ.
В своите лекции, гостите от Франция говориха за националния контекст по отношение на политиките на подобряване на енергийната ефективност на сградите във Франция и България.

Още новини от Други

RSS виж всички

Американска клиника за гръбначни заболявания планира разрастване на дейността си

Като резултат от изминалата година, вече са в ход действия за разрастване на базата на клиниката в София, нейното развитие в страната, а в най-близко бъдеще – и в съседни държави

Инвестиция в способностите на екипа – ключов фактор за развитие на чуждестранните компании у нас

Инвестиция в способностите на екипа – ключов фактор за развитие на чуждестранните компании у нас

Ангажимент на администрацията, от друга страна, са възможностите, които предоставя за улесняване на вложенията, както и за видовете лостове за промотиране, които бизнесът позволява

BNI създава среда за структуриран нетуъркинг и фокусирани срещи между професионалисти

BNI създава среда за структуриран нетуъркинг и фокусирани срещи между професионалисти

Успешното развитие на BNI в България е пряк резултат от придържането към ценностите на организацията, смятат нейните ръководители

София ще се превърне в столица на автомобилите през октомври

София ще се превърне в столица на автомобилите през октомври

Международният автомобилен салон София 2017 ще се проведе през октомври, само месец след най-голямото изложение в автомобилната индустрия.

Лили Иванова и музикантите й с концерт на „Аполония“

Лили Иванова и музикантите й с концерт на „Аполония“

Лили Иванова ще участва в най-големия арт фестивал в България, a именно - Празници на изкуствата „Аполония“.

Абонамент за RSS новини