В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

БЪЛГАРСКИ ОТБОР ЗАМИНАВА ЗА ФИНАЛА НА МЕЖДУНАРОДНОТО СЪСТЕЗАНИЕ НА RENAULT TRUCKS ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ НА КАМИОНИ

15 Май 2017г.

  • Pin It

Български екип механици се класира на финала на второто издание на международното състезание на Renault Trucks за следпродажбено обслужване на камиони – Пътят към съвършенството (Road to Excellence Championship). В предварителните фази българите се пребориха с тежката конкуренция на 5285 професионалисти в 1421 отбора от 49 държави.

Четиримата специалисти от тима Techno Guys от софийския сервизен център на Волво Груп България - Александър Живков, Росен Кабакчиев, Стефан Стефанов, Веселин Стойчовски заминават за Лион, за да представят страната ни в решаващата надпревара на 17 май. Те ще се изправят срещу 23 отбора от 19 други държави (Франция, Алжир, Турция, Гана, Дания, Швейцария, Оман, Испания, Белгия, Русия, Германия, Полша, Украйна, Италия, Португалия, Израел, Австрия, Словения и Обединеното Кралство).

“Самото ни класиране на финала сред толкова много участници е успех за нас. Въпреки тежката конкуренция, в Лион ще направим всичко възможно да представим България достойно.”, обясни капитанът на отбора ни Александър Живков. “За състезанието се подготвяме на практика всеки ден, в работата си в сервиза, когато се стараем да направим най-доброто за клиентите. Освен знанията и уменията ни, според мен най-важният ни коз е, че сме сработени и действаме успешно като екип”, допълни той.


Финалистите ще премерят сили в серия от шест практически тестове, проведени в реалните условия на световния обучителен сервизен център на Renault Trucks. Задачите ще са релевантни на обичайните работни ситуации, с които екипите механици трябва да се справят в ежедневната си работа. При изпълнението им те ще трябва да покажат не само техническите си умения, но и експертиза при ефективното разпределение на задачите между членовете на екипа.

Така ще бъде излъчен големият победител в международното състезание – Най-добрият екип на Renault Trucks в следпродажбеното обслужване.


"Това състезание дава възможност на екипите на Renault Trucks от цял свят да докажат уменията и знанията си и да го направят заедно. Доказателство за успеха на формата е, че участниците във второто издание на шампионата са 2,5 пъти повече в сравнение с миналата година," обяснява Жил Клемент, Вицепрезидент, Следпродажбено обслужване на Renault Trucks.

Още новини от Други

RSS виж всички

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Холандската марка зададе нов стандарт в транспортната ефективност и комфорт при тежките автомобили

WWF: всеки може да помогне за спиране на злоупотребите в горите

По данни на международната природозащитна организация WWF, незаконният дърводобив в България е между 10 и 25% от общия добив, което формира сенчест бизнес за близо 100 милиона лева.

CR-MAX-4E. Диагностичен стенд CR-MAX-4E за проверка на Common Rail инжектори

Диагностичния стенд CR-MAX-4E е създаден да проверява Common Rail инжектори на производителите Bosch, Delphi, Denso и Siemens при системно налягане до 1800 bar.

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

Кои са героите в сезон 2 на сериала „Хап и Ленърд“ и какво да очакваме от тях?

Приключи голямото Bosch Fans Roadshow 2017

Приключи голямото Bosch Fans Roadshow 2017

Жителите и гостите на шест града „сглобяваха ваканцията“ заедно с екипите на Bosch и водещите Део и Мария Силвестър

Абонамент за RSS новини