В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

„Ариана“ предприема решителни стъпки за опазване на природата

26 Юни 2017г.

  • Pin It

23.06.2017 г., гр. София, „Ариана“, една от най-продаваните lager бири в България, стартира дългосрочната си платформа под наслов „Зеленодействие - Глътка въздух за нашия град“. Целта на инициативата е да инвестира средствата в зелени и устойчиви политики, които да подпомогнат опазването на околната среда. За да пристъпи към по-устойчиво производство, пивоварният бранд направи първата решителна стъпка от проекта - премахването на хартиения етикет от своите РЕТ опаковки, като запазва превъзходния вкус и отлични качества на бирата.


Платформата „Зеленодействие - Глътка въздух за нашия град“ на Ариана, цели чрез по-малко етикети, да има 2000 дървета повече. Тя е вече е факт и първите РЕТ бутилки без горен хартиен етикет ще се появяват на пазара още в края на месец юни.

За всички, които са свикнали с външния вид на РЕТ бутилката, сега тя ще изглежда различна, но е в подкрепа на това любимият ни парк да има повече дървета, а градът ни да е още по-зелен. Точно затова и марката предприема тази решителна стъпка, като първа премахва горния етикет на бутилката си, за да подкрепи кауза, която е наистина от значение за всички нас – околната среда.

„Твърдо вярваме, че трябва да предприемаме истински действия за опазване природата на България. Ариана, като корпоративен гражданин, прави именно това – дарява етикетите от горната част на РЕТ бутилките си на природата, за да има 2000 дръвчета повече. Правим смела крачка, която предприемаме заедно с нашите консуматори, които ни подкрепят в тази мисия. Нашата компания е най-зелената в индустрията, и това е още едно доказателство, че ние наистина действаме, за да „Създаваме по-добър свят“, сподели Никос Зоис, изпълнителен директор на ЗАГОРКА.

Още новини от Други

RSS виж всички

Американска клиника за гръбначни заболявания планира разрастване на дейността си

Като резултат от изминалата година, вече са в ход действия за разрастване на базата на клиниката в София, нейното развитие в страната, а в най-близко бъдеще – и в съседни държави

Инвестиция в способностите на екипа – ключов фактор за развитие на чуждестранните компании у нас

Инвестиция в способностите на екипа – ключов фактор за развитие на чуждестранните компании у нас

Ангажимент на администрацията, от друга страна, са възможностите, които предоставя за улесняване на вложенията, както и за видовете лостове за промотиране, които бизнесът позволява

BNI създава среда за структуриран нетуъркинг и фокусирани срещи между професионалисти

BNI създава среда за структуриран нетуъркинг и фокусирани срещи между професионалисти

Успешното развитие на BNI в България е пряк резултат от придържането към ценностите на организацията, смятат нейните ръководители

София ще се превърне в столица на автомобилите през октомври

София ще се превърне в столица на автомобилите през октомври

Международният автомобилен салон София 2017 ще се проведе през октомври, само месец след най-голямото изложение в автомобилната индустрия.

Лили Иванова и музикантите й с концерт на „Аполония“

Лили Иванова и музикантите й с концерт на „Аполония“

Лили Иванова ще участва в най-големия арт фестивал в България, a именно - Празници на изкуствата „Аполония“.

Абонамент за RSS новини