В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Американският университет в България е домакин на международна Академия за лидерство

28 Юни 2017г.

  • Pin It

Над 70 участници и организатори ще се съберат за първи път в България на ежегодна Академия за лидерство, която ще се проведе от 29 юни до 8 юли в Американския университет в България. Участниците от Афганистан, Армения, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан и Узбекистан ще споделят обща среда със своите ментори и лектори, което ще им позволи да установят трайни контакти и да обменят идеи за развитие.

Академията е част от програмата на CELA (Central Eurasia Leadership Alliance) - амбициозна мултикултурна инициатива, която насърчава регионалното сътрудничество и подкрепя развитието на най-перспективните и напредничави лидери от Кавказ, Централна Азия и Афганистан.

Участниците се избират сред лидери, които работят в различни области на държавното управление, бизнеса, медиите и гражданското общество. В серия от интензивни сесии в малки групи, ролеви игри и симулации участниците и техните ментори ще изследват проблемите на лидерството и различните подходи за справяне в реални ситуации чрез разрешаване на конкретни казуси и отборни презентации. Иновативната програма е създадена от Bill Starnes (бивш партньор в Trammell Crow International), който ще бъде и главен лектор по време на Академията.

Ментори и лектори в Академията са още John King, автор, специалист по архитектура на културата, Linh Quach, основател на Q International Inc., Rashad Bayramov, Мениджър външни отношения, BP Exploration Caspian Sea, Michael Kouly, Президент на Cambridge Institute for Global Leadership, Merrick Furst, Професор по компютърни науки в Технологичен институт, Грузия, Fakhri Abbasov, Председател на Борда на директорите на CELA, Michael Gutierrez, предприемач и цигулар.

Лектори в предишни издания на Академията са били изявени обществени и бизнес лидери като бившия президент на Финландия Martti Ahtisaari, Bill Dearstyne - вицепрезидент на Johnson and Johnson и Ahmet Bozer, бивш вицепрезидент на Coca Cola International.

 

Още новини от Други

RSS виж всички

Информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

Информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

На 03.08.2017г. (четвъртък) в хотел Best Western City Hotel, гр. София, ул. Стара планина № 6 ще се проведе информационно събитие по проект „From School Class to Business Class“

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Турботракс представи в България новия DAF XF 480 SSC

Холандската марка зададе нов стандарт в транспортната ефективност и комфорт при тежките автомобили

WWF: всеки може да помогне за спиране на злоупотребите в горите

По данни на международната природозащитна организация WWF, незаконният дърводобив в България е между 10 и 25% от общия добив, което формира сенчест бизнес за близо 100 милиона лева.

CR-MAX-4E. Диагностичен стенд CR-MAX-4E за проверка на Common Rail инжектори

Диагностичния стенд CR-MAX-4E е създаден да проверява Common Rail инжектори на производителите Bosch, Delphi, Denso и Siemens при системно налягане до 1800 bar.

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

В началото на премиерния втори сезон на сериала „Хап и Ленърд“ по AMC

Кои са героите в сезон 2 на сериала „Хап и Ленърд“ и какво да очакваме от тях?

Абонамент за RSS новини