В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Посрещат Глория с лимузина и червен килим

14 Юни 2017г.

  • Pin It

Стилна,естествена и непринудена примата на българсаката хубава музика ще гостува на 16 ти юни в Biad premium club.
От мениджмънта на реномирания нощен клуб ще се погрижат посрещането на голямата звезда на Пайнер да бъде истинско и по холивудски етикет.
12 метрова впечатляваща лимузина LimosBG,светлинни ефекти,фотографи,огромен букет от бутик за цветя "Роза" и комплиментарен ваучер за истински азиатски масаж на четири ръце и спа процедури от екзотичния остров Бали ще връчи лично Виктория Кесаровска.
"Няма нищо по хубаво от това да поглезиш изпълнител като Глория. Успяла,обичана,харесвана. За нас е чест на 16 ти юни да посрещнем примата и да прекараме една незабравима вечер заедно!" споделя новия собственик на Biad premium club Димитър Иванов.
" За мен е повече от удоволствие да се поверят в ръцете ми отговорността по посрещането на любимата ми Глория в клуба с 25 годишна история. Правим всичко със замах и от сърце!" откровен е пък Атанас Лазаров,който се грижи за много звезди в България и зад граница.

Изпращам снимки на Глория, както говорихме. Линкът по-долу е към рекламата за участието й в Биад на 16 юни.

https://www.youtube.com/watch?v=UBmwdCD2o-Q

Снимки: Планета ТВ

Още новини от Музика

RSS виж всички

Крейг Бейли и музиката на Рей Чарлс - на живо от Двореца Балчик

Крейг Бейли и музиката на Рей Чарлс - на живо от Двореца Балчик

Снощи, 22 юни жители и гости на град Балчик имаха възможността да се докоснат до знаменития Крейг Бейли - композитор и музикант от световен ранг, свирил в оркестъра на Рей Чарлс.

8-годишната София Иванова със златен медал от международен конкурс

8-годишната София Иванова със златен медал от международен конкурс

Фестивалът "Свят Изкуство и Море" се състоя в Златни пясъци

Ави Бенеди представя европейски хит на българска сцена

Ави Бенеди представя европейски хит на българска сцена

След летящия старт на песента "Oye Senorita" в европейския радиоефир, най-новият проект на израелския композитор и певец Ави Бенеди вече е достъпен в сайта за видеосподеляне YouTube и у нас. Автор на музиката и аранжимента е Ави Бенеди, текстът е на Ави и Севдалина Дякова.

Минималистичен джаз концерт под небето на 22.06 в SOHO

На 22-и юни събитие от поредицата SoConcert поставя началото на разпускащите летни вечери в градината на SOHO, посветени на качествената музика. Там, под плачещата върба, звездите и по някой и друг ниско прелитащ самолет, в компанията на хладни напитки, този път ще звучи наистина добър джаз.

Комедиен пътешественически подкаст за изгубени души в градината на SOHO на 20.06

На 19.06 SOHO ще се пренесе на място, където се сблъскват два свята на реалност и измислица. Където започваш да се питаш дали си изгубен или си се преоткрил. Градината ще се превърне в комедийна сцена за пътуващото комично-концептуално дуо на Райън Гелър (САЩ) и Ребека Ларкин (Англия).

Абонамент за RSS новини