В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Зареждай супер бързо смартфона, докато пътуваш

29 Май 2017г.

  • Pin It

 Приятният летен сезон наближава, а с него и дългоочакваните почивки. Това е времето, което харесваме най-много и по време на кратките или по-дълги пътешествия, смартфонът е нашият гид, камера за улавяне на най-съкровените моменти и портфейл. Разбира се, всички ние искаме телефоните ни да работят максимално дълго време без зареждане.
Има смартфони, които могат да работят без зареждане много по-продължително от конкурентните продукти. P серията на Huawei отдавна е позната с невероятната издръжливост на батерията, спестявайки на потребителите неприятностите да търсят контакти или да използват външни батерии. 
Последният и най-актуален модел от серията - Huawei P10, е снабден с мощна 3200 mAh батерия. В зависимост от употребата телефонът може да работи автономно до 1,5 – 2 дни. Може да се окаже обаче, че по време на преходи в планината или летни разходки, е трудно да се осигури достъп до електрически контакт. За да отговори на нуждите и изискванията на потребителите, Huawei разработи модерната Supercharge технология за супер бързо зареждане. По този начин P10 е готов за работа цял ден, дори когато е бил зареждан едва половин час, а супер бързото зарядно е включено в комплекта на телефона.
Подобно много бързо зареждане е постигнато без да се прави компромис с безопасността. Huawei Supercharge е технология за зареждане с ниско напрежение, така че има много по-малко генерирана топлина. Повишаването на температурата на устройството при бързото зареждане е намалено с 50%.
Технологията използва протокола „Умно зареждане“, който отговаря за обмяната на информация между зарядното и смартфона. По време на зареждане P10 сам решава какъв е оптималният волтаж в зависимост от етапа на процеса.
Ако пътуваме често с кола е задължително да имаме на разположение зарядно за автомобил, което поддържа тази технология за супер бързо зареждане. Чрез него, смартфонът ще се зареди много бързо дори и при кратко пътуване. Дори в колата да имаме стандартен USB порт, нашият Huawei Supercharge адаптер за автомобил ще зареди устройствата много по-бързо. AP38 предлага стандартно зареждане 5V / 1A или SuperCharge в три различни версии: 5V / 4.5A, 4.5V / 5A и 9V / 2A. Към зарядното устройство е включен USB-C кабел с дължина 1 метър. И двата изхода за зареждане са стандартни, големи USB портове, така че можем да зареждаме смартфона заедно с други електронни устройства, които използват този стандарт.
Huawei P10 с две супер зарядни устройства (обикновено и за кола) е решение, което ни кара да се наслаждаваме на почивката си, вместо нервно да търсим контакт по време на празниците. Смартфонът като наш асистент в свободното време, ще ни свърши страхотна работа. Дори в непознат град, можем да използваме навигацията за пешеходци с часове, да правим стотици снимки, видеа и да зареждаме батерията по-бързо, отколкото преди. Когато пътуваме с кола, макар и да шофираме за кратко време, отивайки към поредната забележителност или исторически паметник, ще “върнем енергията” на нашия Huawei P10 супер бързо.

 

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Жените-предприемачи с успехи и на Черноморието

Жените-предприемачи с успехи и на Черноморието

Реалити звезди на сцената на Морските Оскари тази вечер в Приморско

Кметът на Приморско с престижен приз за принос в развитието на морския регион

Кметът на Приморско с престижен приз за принос в развитието на морския регион

Голямата награда на Морските Оскари за принос в развитието на морския регион ще отличи постиженията на д-р Димитър Германов, кмет на най-бързо развиващата се община по Черноморието - Приморско.

„Мистър Ливан 2017„- претендентите за титлата идват в България

„Мистър Ливан 2017„- претендентите за титлата идват в България

НП Сузан Моузи, посланник на Ливан и Почетният консул на Молдова д-р Веселин Чипев, подкрепят българо-ливанския тур.

Южното Черноморие е предпочитан оазис за семеен туризъм

Южното Черноморие е предпочитан оазис за семеен туризъм

Митовете за преобладаващ алкохолен туризъм за пореден път ще бъдат разбити от годишната церемония за Морските Оскари, която ще се състои на 28 юли, петък, от 19 часа в Амфитеатъра на най-бързо развиващата се морска община - Приморско.

Mastercard предостави Qkr! мобилни плащания по време на голф турнира The Open

Най-старият от всички „мейджър“ турнири – The Open, за първи път в историята си направи възможни плащанията на феновете на голфа през техните мобилни телефони.

Абонамент за RSS новини