В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Всеки може да бъде герой!

19 Април 2017г.

  • Pin It

Кампанията Защото здравето има значение подкрепя инициативата „Млади герои” на учебните центрове „Хелен Дорон”.

Всички знаем за подвизите на Спайдърмен, костенурките – нинжда, Пойзън Айви и други супер герои, които вършат невъзможни неща в името на доброто. Нищо чудно, че повечето деца искат да са като тях. Целта на кампанията „Млади герои” е именно това – да им вдъхне увереност, че от тях зависи много и че могат със собствени сили да направят околния свят поне мъничко по-красив.

През последния месец и половина учители и ученици от центровете "Хелен Дорон"обсъждат как да променят неуредиците, които ни заобикалят и които биха искали да променят. Говорят по теми като недостатъчното осветление и дупките по улиците, както и за нуждата от повече детски площадки. Подобни проекти, обаче, все още не са по силите им.
Затова решават да се възпротивят срещу масовото присъствие на кучешки екскременти по зелените площи, където играят деца. За целта се правят табелки, които ще се поставят в повечето мини-паркове и градинки около учебните центрове на "Хелен Дорон" в София, за да подсещат собствениците да изхвърлят отпадъците на любимците си където трябва.

 

Изпълнението на проекта ще стане в уикенда 22 – 23 април.

Ето и локациите по дни:

събота, 22.04.

14 - 16 ч. ж.к. Младост - при читалище Младост 1, парк Бедрок в Младост 2, паркът между Общината и бившето "Патиланци"

14 ч. - Паркът на ул."К. Величков" и ул"Пиротска"

15 - 17 ч. - сбор на ритуална зала "Красно село" и оттам из околните градинки

 

неделя, 23.04

12 - 14 ч. централните градинки - Градска градина, Борисова градина (между Ариана и детската площдака при Слончето), както и на ул. Солунска, и градинката при църквата "Св. Седмочисленици"

 

Инициативата се подкрепя и от училище за кучета "Послушен" и гражданска инициатива "Безопасни детски площадки"

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Дизайнерски часовници от Мегамол Chasovnici-Bg

Най-известните брандове дизайнерски часовници, представени от Мегамол за часовници Chasovnici-bg.com

Българите на първо място сред 12 европейски страни по селфи снимки, споделяне на кадри и видеа в социалните мрежи и слушане онлайн на музика

Българите на първо място сред 12 европейски страни по селфи снимки, споделяне на кадри и видеа в социалните мрежи и слушане онлайн на музика

Международно проучване Huawei Summer Barometer 2017 показва, че родните потребители са все по-взискателни и по-активни ползватели на смартфони спрямо други европейски нации

ОСТАВАТ ШЕСТ ДНИ ДО ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП В БЪЛГАРИЯ НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ

ОСТАВАТ ШЕСТ ДНИ ДО ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП В БЪЛГАРИЯ НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ

На 27 юни - вторник, ще се проведе първия практически уъркшоп с техники по себепознаване на Лучия Джованини. ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ е трансформиращо изживяване и уникална възможност за участниците да си изяснят истинските цели в живота.

Полети до Хавана в най-новите салони на на Air France

Полети до Хавана в най-новите салони на на Air France

Клиентите на Air France вече могат да се насладят на комфорта на най-новите пътнически салони. Te ще се насладят на отличното обслужване на полетите на дълги разстояния на някои полети от Париж-Шарл де Гол до Хавана (Куба).

Две нови категории в Годишните награди на b2b Media

Две нови категории в Годишните награди на b2b Media

Търсят се Най-креативните офиси, най-добрите SCR кампании, най-талантливите Бизнес лидери и новаторските бизнес идеи. Още няколко дни се приемат ранни кандидатури с отстъпка, а попълването става онлайн.

Абонамент за RSS новини