В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Цвети Василева в подкрепа на домашните любимци

01 Май 2017г.

  • Pin It

Днес в столицата стартира поредица от кучешки партита, които ще бъдат селектирани по породи,информират от ПРофайл.
За да може любителите на всяка порода да имат възможността да се срещнат, обсъждат породата и да обменят опит относно грижите за домашните им любимци. Целта на събитията е да се създаде една поддържана социална общност при любителите и собственици на кучета, които винаги ще имат достъп до себеподобни.
"Започваме тази събота с Чихуахуа парти, което ще се състои в бутика на Чикита Фешън Дог от 14ч.
На партито ще има кетъринг, балони, стена на славата(за снимки), подаръци за кучетата, промоутъри, томболи с награди, отстъпки при пазаруване, тематична торта с чихуахуа, дори подаръци за стопанките. " спедели в социалните мрежи красивата и крехка домакиня Цвети Василева.
"Поканили сме всички да дойдат с кученцата си и се надявам те да бъдат облечени или подготвени за парти с подходящи аксесоари.
Ясно е, че се опитваме да адаптираме кучетата към нашия начин на живот, особено по-малките породи които много от нас носят навсякъде със себе си. " допълни поканата си още Цвети Василева.

За момента са организирани 3 от партитата със следните дати:
29.04/Събота 14ч.- Чихуахуа
13.05/Събота 14ч.- Померани и шпицове
20.05/Събота 14ч. -Йоркширски териери

Специален гост на едно от партита ще бъде и тв водещата на "Папараци" bTV Николета Лозанова.
Изключително красивата водеща не е тайна,че отглежда в дома си няколко на брой домашни любимци.
Светските репортери забелязаха миналата година Николета на откриването на бутика за кучешка мода,припомнят още от ПРофайл.

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Дизайнерски часовници от Мегамол Chasovnici-Bg

Най-известните брандове дизайнерски часовници, представени от Мегамол за часовници Chasovnici-bg.com

Българите на първо място сред 12 европейски страни по селфи снимки, споделяне на кадри и видеа в социалните мрежи и слушане онлайн на музика

Българите на първо място сред 12 европейски страни по селфи снимки, споделяне на кадри и видеа в социалните мрежи и слушане онлайн на музика

Международно проучване Huawei Summer Barometer 2017 показва, че родните потребители са все по-взискателни и по-активни ползватели на смартфони спрямо други европейски нации

ОСТАВАТ ШЕСТ ДНИ ДО ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП В БЪЛГАРИЯ НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ

ОСТАВАТ ШЕСТ ДНИ ДО ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП В БЪЛГАРИЯ НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ

На 27 юни - вторник, ще се проведе първия практически уъркшоп с техники по себепознаване на Лучия Джованини. ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ е трансформиращо изживяване и уникална възможност за участниците да си изяснят истинските цели в живота.

Полети до Хавана в най-новите салони на на Air France

Полети до Хавана в най-новите салони на на Air France

Клиентите на Air France вече могат да се насладят на комфорта на най-новите пътнически салони. Te ще се насладят на отличното обслужване на полетите на дълги разстояния на някои полети от Париж-Шарл де Гол до Хавана (Куба).

Две нови категории в Годишните награди на b2b Media

Две нови категории в Годишните награди на b2b Media

Търсят се Най-креативните офиси, най-добрите SCR кампании, най-талантливите Бизнес лидери и новаторските бизнес идеи. Още няколко дни се приемат ранни кандидатури с отстъпка, а попълването става онлайн.

Абонамент за RSS новини