В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Роден топ-водещ поема "Вълшебен свят" от Петък

07 Юни 2017г.

  • Pin It

Известният и популярен водещ Теодор Тодоров - Тео се качва на сцената на танцовия фестивал "Вълшебен свят" този петък. За трета поред година хасковлията, който е сред най-търсените имена за водещи на събития у нас, приема отговорната и тежка задача - воденето на подобно събитие в родния си град. Огромният и доказан опит на Тео като лице и хост от най-мащабните и светски сцени като Sofia Fashion Week, Lady Universe, Mister Manhunt Bulgaria, Мис България - Свят и редица други, гарантира професионализмът в рамките на трите фестивални дни, когато ще видим около 900 танца на две сцени.
11-то издание на фестивала започва този петък от 10:00 часа в ОНЧ "Заря" - Хасково, а финалът ще бъде в неделя с грандиозен "Гала бест концерт".
В партньорство на Теодор Тодоров и тази година ще бъде ослепителната Петя Гайдажиева, която освен водеща е и преводач от немски и английски език, също от Хасково. Двамата не се срещат за пръв път на сцена - публиката ги аплодираше силно на предното издание на фестивала, където заради позитивното си отношение и усмивки се превърнаха в любимци на децата и гостите, които разпознават и искат снимки с тях.
Освен натоварената програма, Тео само преди дни имаше възможността да се запознае с гуруто на прическите в световен мащаб - Амон Карвър, който е звезда от New York Fashion week. Името му вълнува, а визиите, които създава, блестят от страниците на най-големи­те списания в света от Vogue и Marie Claire, през Harper's Bazaar и Cosmopolitan, до Vanity fair и People. През 2016-а стана стилист на годината на Американските награди за коафьорство. Хасковлията и топ-стилисът бяха заедно в София по покана на известен бранд продукти в грижата за косата, а Теодор бе водещ и на това събитие.

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Дизайнерски часовници от Мегамол Chasovnici-Bg

Най-известните брандове дизайнерски часовници, представени от Мегамол за часовници Chasovnici-bg.com

Българите на първо място сред 12 европейски страни по селфи снимки, споделяне на кадри и видеа в социалните мрежи и слушане онлайн на музика

Българите на първо място сред 12 европейски страни по селфи снимки, споделяне на кадри и видеа в социалните мрежи и слушане онлайн на музика

Международно проучване Huawei Summer Barometer 2017 показва, че родните потребители са все по-взискателни и по-активни ползватели на смартфони спрямо други европейски нации

ОСТАВАТ ШЕСТ ДНИ ДО ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП В БЪЛГАРИЯ НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ

ОСТАВАТ ШЕСТ ДНИ ДО ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП В БЪЛГАРИЯ НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ

На 27 юни - вторник, ще се проведе първия практически уъркшоп с техники по себепознаване на Лучия Джованини. ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ е трансформиращо изживяване и уникална възможност за участниците да си изяснят истинските цели в живота.

Полети до Хавана в най-новите салони на на Air France

Полети до Хавана в най-новите салони на на Air France

Клиентите на Air France вече могат да се насладят на комфорта на най-новите пътнически салони. Te ще се насладят на отличното обслужване на полетите на дълги разстояния на някои полети от Париж-Шарл де Гол до Хавана (Куба).

Две нови категории в Годишните награди на b2b Media

Две нови категории в Годишните награди на b2b Media

Търсят се Най-креативните офиси, най-добрите SCR кампании, най-талантливите Бизнес лидери и новаторските бизнес идеи. Още няколко дни се приемат ранни кандидатури с отстъпка, а попълването става онлайн.

Абонамент за RSS новини