В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Роден топ-водещ поема "Вълшебен свят" от Петък

07 Юни 2017г.

  • Pin It

Известният и популярен водещ Теодор Тодоров - Тео се качва на сцената на танцовия фестивал "Вълшебен свят" този петък. За трета поред година хасковлията, който е сред най-търсените имена за водещи на събития у нас, приема отговорната и тежка задача - воденето на подобно събитие в родния си град. Огромният и доказан опит на Тео като лице и хост от най-мащабните и светски сцени като Sofia Fashion Week, Lady Universe, Mister Manhunt Bulgaria, Мис България - Свят и редица други, гарантира професионализмът в рамките на трите фестивални дни, когато ще видим около 900 танца на две сцени.
11-то издание на фестивала започва този петък от 10:00 часа в ОНЧ "Заря" - Хасково, а финалът ще бъде в неделя с грандиозен "Гала бест концерт".
В партньорство на Теодор Тодоров и тази година ще бъде ослепителната Петя Гайдажиева, която освен водеща е и преводач от немски и английски език, също от Хасково. Двамата не се срещат за пръв път на сцена - публиката ги аплодираше силно на предното издание на фестивала, където заради позитивното си отношение и усмивки се превърнаха в любимци на децата и гостите, които разпознават и искат снимки с тях.
Освен натоварената програма, Тео само преди дни имаше възможността да се запознае с гуруто на прическите в световен мащаб - Амон Карвър, който е звезда от New York Fashion week. Името му вълнува, а визиите, които създава, блестят от страниците на най-големи­те списания в света от Vogue и Marie Claire, през Harper's Bazaar и Cosmopolitan, до Vanity fair и People. През 2016-а стана стилист на годината на Американските награди за коафьорство. Хасковлията и топ-стилисът бяха заедно в София по покана на известен бранд продукти в грижата за косата, а Теодор бе водещ и на това събитие.

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Номинациите за Морските Оскари разбиват мита за алкохолния туризъм

Номинациите за Морските Оскари разбиват мита за алкохолния туризъм

Културният туризъм в морския ни регион привлича все повече гости през летния сезон, категорични са организаторите на Морските Оскари - ВИП Комюникейшън.

Откриха изложбата „Живите динозаври” в морската градина на гр. Варна

Откриха изложбата „Живите динозаври” в морската градина на гр. Варна

Уникалната изложба „Живите динозаври“ бе официално открита на 19.07 (сряда) в Морската градина на гр. Варна. Динозаврите ще гостуват във Варна до 03 септември 2017г.

Българите предпочитат зелените ни морски хотели с вкусна храна и добър сервиз

Българите предпочитат зелените ни морски хотели с вкусна храна и добър сервиз

Отличникът в Booking - хотел „Мирамар“, разположен на метри от плаж Каваците, получи заслужена номинация от третото издание на Морските Оскари.

Туристически холдинг "Виктория Груп" щурмува Морските Оскари

Туристически холдинг "Виктория Груп" щурмува Морските Оскари

Церемонията Marine Lifestyle Awards 2017 ще отличи най-успешните компании в морския на 28 юли 2017 г. от 19 ч. на сцената на Амфитеатъра в град Приморско.

Huawei Watch 2 - личен треньор и мотиватор на китката на ръката

Huawei Watch 2 - личен треньор и мотиватор на китката на ръката

С лансирането на умния часовник Watch 2, Huawei въведе и значителна промяна в начина, по който се създават умните часовници

Абонамент за RSS новини