В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ОСТАВАТ ШЕСТ ДНИ ДО ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП В БЪЛГАРИЯ НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ

21 Юни 2017г.

  • Pin It

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ – РИТУАЛ НА ПРЕЧУПВАНЕТО НА СТРЕЛАТА

На 27 юни - вторник, ще се проведе първия практически уъркшоп с техники по себепознаване на Лучия Джованини. ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ е трансформиращо изживяване и уникална възможност за участниците да си изяснят истинските цели в живота и как да се придържат към тях.
Практиките ще покажат как да запалим положителните промени в живота си, как да овладеем силата на насочването на вниманието, как да превъзмогнем страховете си и да изпитваме дълбоко чувство на радост и задоволство.

Авторът е на бестселърите „Толкова различен живот“ и „Освободи живота си“ издадени на български от ИК „Колибри“ 2015г., както и на книгата „Заслужавам най-доброто“, Лучия Джованини е бивш модел на Италия световно признат лайф коуч. Нейните книги и обучения са помогнали на много хора да извървят дългия път към промяната в себе си.

Защо да посетим семинара?

Защото лесно да излизаме от равновесие, когато животът ни е много напрегнат и цялата ни енергия е насочена към голям работен проект или семейните нужди.

Защото в тези моменти е необходимо да погледнем живота си от “птичи поглед” и да възстановим равновесието.

Искало ли ви се е да имате повече пари, да смените работата, да промените нещо във вашите взаимоотношения или да се преместите в друг град?

Ако, за да подобрите дори нещо малко в живота си, знаете точно какво да промените, бихте ли го направили?

Ако не сме напълно удовлетворени от някои страни в живота си, не сме осъдени да живеем така завинаги.

Защото можем да се променим!

 

Коя е Лучия Джованини?

Член на Американската асоциация по психология, преподавател по нестинарство, духовен и трансформационен коучинг, работа с дъха и специалист е по техниките на медитация, работата на Лучия Джованини се отличава с особена синергия между традиционна психология, мотивационни практики и антични ритуали. Семинарите ѝ са посещавани от хиляди хора по целия свят.

 

Какво ще се случи на 27 юни в София?

Ритуалът за пречупване на стрелата, Колелото на живота и Стената на виденията са три интегрирани практики, които Лучия Джованини ще използва на 27 юни в София по време на ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ.

Ритуалът за пречупване на стрелата е много силно преживяване, което ни учи как да направим нашата неврология да работи в наша полза и как да превърнем страха, напрежението или стреса в гориво за нашите цели. Поставянето на стрелата срещу гърлото и след това разчупването й с помощта на специалните техники за дишане и фокусиране, които преподавам, е огромен катализатор, който ви освобождава да направите преход към следващия етап от живота си с увереност. Пречупването на стрелата е практика, която води до една мощна енергийна промяна в тялото ви, която ще остане с вас – целият ви живот.

 

Кога: 27 юни – вторник, от 10:00 до 18:00 ч.
Къде: хотел „Маринела“
Записване на тел: 087 991 2405
Билети и през sabitie.bg

 

Организатор на първия уъркшоп на Лучия Джованини в България е къща за събития Ellinor`s House. Партньори са SBB Media, издателство COLIBRI и Италианска Търговска Камара в България. Комуникационен партньор на събитието е агенция 3CON.

Регистрации за участие може да бъдат направени онлайн през платформата sabitie.bg или на място в Ellinor`s House (София, ул. „Цар Асен“ 33) - 087 991 2405

Повече информация в страницата на събитието във Facebook или на официалната страница: http://lucia-giovannini.blogspot.bg


За допълнителна информация:
Надежда Ванева / 3CON Agency
ПР и комуникации
nadia@3con.eu
0885 373 914

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

8-годишна варненска певица със златни медали е откритието на Морските Оскари

8-годишна варненска певица със златни медали е откритието на Морските Оскари

След серия от златни медали от международни конкурси талантливата 8-годишна варненка - София Иванова, получи заслужена номинация за Откритие на годината от третото издание на Морските Оскари.

5 съвета как да използваме Huawei P10 lite със статив

5 съвета как да използваме Huawei P10 lite със статив

Huawei дава 5 бързи съвета за това как да използваме този летен аксесоар по време на лятната ни почивка:

Номинациите за Морските Оскари разбиват мита за алкохолния туризъм

Номинациите за Морските Оскари разбиват мита за алкохолния туризъм

Културният туризъм в морския ни регион привлича все повече гости през летния сезон, категорични са организаторите на Морските Оскари - ВИП Комюникейшън.

Откриха изложбата „Живите динозаври” в морската градина на гр. Варна

Откриха изложбата „Живите динозаври” в морската градина на гр. Варна

Уникалната изложба „Живите динозаври“ бе официално открита на 19.07 (сряда) в Морската градина на гр. Варна. Динозаврите ще гостуват във Варна до 03 септември 2017г.

Българите предпочитат зелените ни морски хотели с вкусна храна и добър сервиз

Българите предпочитат зелените ни морски хотели с вкусна храна и добър сервиз

Отличникът в Booking - хотел „Мирамар“, разположен на метри от плаж Каваците, получи заслужена номинация от третото издание на Морските Оскари.

Абонамент за RSS новини