В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Huawei P10 lite и уличните портрети по време на летния почивен период

09 Юни 2017г.

  • Pin It

Лятната почивка наближава и за всички нас се очертава време за прекрасни пътешествия и приключения. Ще срещнем хора, всеки от които с нова история, която искаме да запаметим и най-добрият начин за това е да заснемем техните портрети. Именно в тези моменти Huawei P10 lite ще помогне да уловим емоциите.
Фотографията е изкуство, създадено да запечатва в картина пред очите ни това, което ни впечатлява. Независимо дали става дума за деликатната красота на милионите нюанси, с които слънцето оцветява старите къщи или смирената мъдрост, която се е изобразила през годините по лицето на стар рибар, в един момент осъзнаваме нуждата от технология, която ще ни позволи да уловим и запазим тези моменти точно както ги виждаме и усещаме.
Висококачествената DSLR камера с комплект обективи е обемиста и тежка, което не съответства на свободата и приключенията от ваканцията. Затова е по-удобно да имаме под ръка смартфон като Huawei P10 lite, чиято камера изненадва приятно със способностите си.

 
P10 lite предлага нещо, което потребителите едва ли очакват: специален портретен режим, който придава детайли и експресивност на снимките с хора. Инженерите на Huawei са анализирали внимателно всички опции на добрата портретна снимка и са се уверили, че устройството в джоба притежава всички параметри, от които се нуждаем за незабравими резултати.
Когато включим портретния режим, софтуерът на P10 lite улавя лицето от снимката и ни позволява да нагласим контраста, наситеността и яркостта, за да изпъкнат най-важните характеристики на обекта, като същевременно се набляга на емоциите. Камерата засилва ефекта, добавяйки елегантно замазване на фона, т.нар. боке ефект, за да насочи вниманието към лицето на човека, което ще стане най-значимият елемент на снимката.
Да заснемем снимка означава да уловим момент – това значи, че ни трябва бърза камера. В това отношение Huawei P10 lite също не разочарова. С функцията за бързо заснемане можем да стартираме камерата за рекордно бързи време, натискайки два пъти бутона за намаляване на звука. Освен това камерата на смартфона разполага с хибриден автофокус, който може да настрои фокуса на едва 0.3 секунди! По този начин, каквото и да се случи, с Huawei P10 lite ще можем да уловим всеки момент.
Да правим снимки по време на ваканция или пътуване е много различно от снимането в студио, където имаме пълен контрол на светлината и избор на време. Благодарение на ярките F2.2 лещи и сензор с голям размер – 1.5 микрон пиксела, камерата на P10 lite е в състояние да заснеме точни и ясни образи дори и при слабо осветление.
 

 

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Кметът на Приморско с престижен приз за принос в развитието на морския регион

Кметът на Приморско с престижен приз за принос в развитието на морския регион

Голямата награда на Морските Оскари за принос в развитието на морския регион ще отличи постиженията на д-р Димитър Германов, кмет на най-бързо развиващата се община по Черноморието - Приморско.

„Мистър Ливан 2017„- претендентите за титлата идват в България

„Мистър Ливан 2017„- претендентите за титлата идват в България

НП Сузан Моузи, посланник на Ливан и Почетният консул на Молдова д-р Веселин Чипев, подкрепят българо-ливанския тур.

Южното Черноморие е предпочитан оазис за семеен туризъм

Южното Черноморие е предпочитан оазис за семеен туризъм

Митовете за преобладаващ алкохолен туризъм за пореден път ще бъдат разбити от годишната церемония за Морските Оскари, която ще се състои на 28 юли, петък, от 19 часа в Амфитеатъра на най-бързо развиващата се морска община - Приморско.

Mastercard предостави Qkr! мобилни плащания по време на голф турнира The Open

Най-старият от всички „мейджър“ турнири – The Open, за първи път в историята си направи възможни плащанията на феновете на голфа през техните мобилни телефони.

Новият Джъстин Бийбър пее фолклор за Морските Оскари в Приморско

Новият Джъстин Бийбър пее фолклор за Морските Оскари в Приморско

Уникален микс от български фолклор със световния хит на Джъстин Бийбър "Let Me love you" ще изпее по време на церемонията за Морските Оскари финалистът от популярния формат "Гласът на България" Тихомир Митов.

Абонамент за RSS новини