В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Huawei P10 lite и уличните портрети по време на летния почивен период

09 Юни 2017г.

  • Pin It

Лятната почивка наближава и за всички нас се очертава време за прекрасни пътешествия и приключения. Ще срещнем хора, всеки от които с нова история, която искаме да запаметим и най-добрият начин за това е да заснемем техните портрети. Именно в тези моменти Huawei P10 lite ще помогне да уловим емоциите.
Фотографията е изкуство, създадено да запечатва в картина пред очите ни това, което ни впечатлява. Независимо дали става дума за деликатната красота на милионите нюанси, с които слънцето оцветява старите къщи или смирената мъдрост, която се е изобразила през годините по лицето на стар рибар, в един момент осъзнаваме нуждата от технология, която ще ни позволи да уловим и запазим тези моменти точно както ги виждаме и усещаме.
Висококачествената DSLR камера с комплект обективи е обемиста и тежка, което не съответства на свободата и приключенията от ваканцията. Затова е по-удобно да имаме под ръка смартфон като Huawei P10 lite, чиято камера изненадва приятно със способностите си.

 
P10 lite предлага нещо, което потребителите едва ли очакват: специален портретен режим, който придава детайли и експресивност на снимките с хора. Инженерите на Huawei са анализирали внимателно всички опции на добрата портретна снимка и са се уверили, че устройството в джоба притежава всички параметри, от които се нуждаем за незабравими резултати.
Когато включим портретния режим, софтуерът на P10 lite улавя лицето от снимката и ни позволява да нагласим контраста, наситеността и яркостта, за да изпъкнат най-важните характеристики на обекта, като същевременно се набляга на емоциите. Камерата засилва ефекта, добавяйки елегантно замазване на фона, т.нар. боке ефект, за да насочи вниманието към лицето на човека, което ще стане най-значимият елемент на снимката.
Да заснемем снимка означава да уловим момент – това значи, че ни трябва бърза камера. В това отношение Huawei P10 lite също не разочарова. С функцията за бързо заснемане можем да стартираме камерата за рекордно бързи време, натискайки два пъти бутона за намаляване на звука. Освен това камерата на смартфона разполага с хибриден автофокус, който може да настрои фокуса на едва 0.3 секунди! По този начин, каквото и да се случи, с Huawei P10 lite ще можем да уловим всеки момент.
Да правим снимки по време на ваканция или пътуване е много различно от снимането в студио, където имаме пълен контрол на светлината и избор на време. Благодарение на ярките F2.2 лещи и сензор с голям размер – 1.5 микрон пиксела, камерата на P10 lite е в състояние да заснеме точни и ясни образи дори и при слабо осветление.
 

 

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Проучването Huawei Summer Barometer разкрива кои са любимите смартфон дейности на младите българи по време на летните почивки

Проучването Huawei Summer Barometer разкрива кои са любимите смартфон дейности на младите българи по време на летните почивки

Младите европейски потребители пътуват “по-умно” и „по-леко“ по време на лятната си почивка – това разкрива проучването Huawei Summer Barometer...

Дизайнерски часовници от Мегамол Chasovnici-Bg

Най-известните брандове дизайнерски часовници, представени от Мегамол за часовници Chasovnici-bg.com

Българите на първо място сред 12 европейски страни по селфи снимки, споделяне на кадри и видеа в социалните мрежи и слушане онлайн на музика

Българите на първо място сред 12 европейски страни по селфи снимки, споделяне на кадри и видеа в социалните мрежи и слушане онлайн на музика

Международно проучване Huawei Summer Barometer 2017 показва, че родните потребители са все по-взискателни и по-активни ползватели на смартфони спрямо други европейски нации

ОСТАВАТ ШЕСТ ДНИ ДО ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП В БЪЛГАРИЯ НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ

ОСТАВАТ ШЕСТ ДНИ ДО ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП В БЪЛГАРИЯ НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ

На 27 юни - вторник, ще се проведе първия практически уъркшоп с техники по себепознаване на Лучия Джованини. ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ е трансформиращо изживяване и уникална възможност за участниците да си изяснят истинските цели в живота.

Полети до Хавана в най-новите салони на на Air France

Полети до Хавана в най-новите салони на на Air France

Клиентите на Air France вече могат да се насладят на комфорта на най-новите пътнически салони. Te ще се насладят на отличното обслужване на полетите на дълги разстояния на някои полети от Париж-Шарл де Гол до Хавана (Куба).

Абонамент за RSS новини