В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

5 вида снимки, за които не си подозирал, че можеш да правиш със смартфон!

01 Юни 2017г.

  • Pin It

 В днешното време, в което смартфонът е най-използваната камера, можем да погледнем от две перспективи на твърдението, че в основата е човекът, който прави снимките, а не неговото оборудване. Трудно е да отречем, че не ти е нужен DSLR със сменяеми лещи, за да направиш висококачествени снимки, а и всеки фотограф ще предпочете да използва по-доброто оборудване пред по-лошото, тъй като първото ще му даде много повече възможности. Сред тези опции е, например, универсалността. До скоро бе ясно, че има категории снимки, за които смартфонът просто не е подходящ. Снимки, изобразяващи екстремни спортове, артистични пейзажи или изискани, експресивни портрети, бяха характерни за устройства с повече възможности, които позволяват да се извлекат всевъзможни начини да заснемеш обект, и да дадеш „живот“ на фотографската си визия. Днес това е история. Фотографският смартфон от класа на Huawei P10 практически може да се справи с всеки вид фотография, предоставяйки на потребителя необходимите инструменти, с които да улови кадрите така, както си ги е представял. За да не говорим напразно, ето пет примера за невероятни снимки в 5 различни вида, направени със смартфон, които изглеждат сякаш са заснети с професионално оборудване!

  1. Черно-бели портрети
Изтънчени, експресивни, безцветни и същевременно наситени с емоции: това са класическите портрети във всички нюанси на сиво. Тази специфична сфера от изкуството на фотографията, вече е достижима за всеки обикновен потребител, благодарение на технологията, разработена от Huawei в сътрудничество с Leica.  

 2. Ежедневни портрети
Фрагменти от ежедневието, уловени в движение, „застинали“ моменти в рамка, усмивки – портретите на ежедневната фотография, са видът, при който най-често разчитаме на смартфоните, тъй като те са ни „под ръка“ постоянно. Ежедневен не означава еднообразен или лишен от емоция. По скоро обратното – с подходящ смартфон тези снимки могат да се превърнат в истински „перли“ на мобилната фотография.

 3. Модни снимки
Модната фотография определено не се асоциира със смартфоните, нали? Оказва се, обаче, че без тонове оборудване и армия от асистенти, можеш да постигнеш поразяващи ефекти, да заснемеш стилизирани творения със смартфон от класа на Huawei P10 и P10 Plus. 

  4. Снимки на екстремни спортове
Камерите за спортни снимки имат много ограничени възможности и специфични свойства, които произлизат от функцията им - например ултра широко поле за гледане, което води до изкривяване на изображението. Вместо тях, можеш да използваш смартфонa и да постигнеш невероятни резултати!

 5. Пейзажи
Където и да отидеш когато пътуваш – далечни планини или екзотичен град – ще видиш пейзажи, които ще оставят следа в теб. Топ предложението Huawei P10 ще ти осигури необходимите инструменти, за да уловиш този момент.

Ако имаш въображение и умения не ти е нужно специализирано оборудване, за да направиш добри снимки от всякакъв вид – всичко, от което имаш нужда е смартфонът. Ако е с най-високия клас фотографски възможности, снимките ще станат чудесни. Просто вземи телефона и се убеди сам!

 

 

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Дизайнерски часовници от Мегамол Chasovnici-Bg

Най-известните брандове дизайнерски часовници, представени от Мегамол за часовници Chasovnici-bg.com

Българите на първо място сред 12 европейски страни по селфи снимки, споделяне на кадри и видеа в социалните мрежи и слушане онлайн на музика

Българите на първо място сред 12 европейски страни по селфи снимки, споделяне на кадри и видеа в социалните мрежи и слушане онлайн на музика

Международно проучване Huawei Summer Barometer 2017 показва, че родните потребители са все по-взискателни и по-активни ползватели на смартфони спрямо други европейски нации

ОСТАВАТ ШЕСТ ДНИ ДО ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП В БЪЛГАРИЯ НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ

ОСТАВАТ ШЕСТ ДНИ ДО ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП В БЪЛГАРИЯ НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ

На 27 юни - вторник, ще се проведе първия практически уъркшоп с техники по себепознаване на Лучия Джованини. ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ е трансформиращо изживяване и уникална възможност за участниците да си изяснят истинските цели в живота.

Полети до Хавана в най-новите салони на на Air France

Полети до Хавана в най-новите салони на на Air France

Клиентите на Air France вече могат да се насладят на комфорта на най-новите пътнически салони. Te ще се насладят на отличното обслужване на полетите на дълги разстояния на някои полети от Париж-Шарл де Гол до Хавана (Куба).

Две нови категории в Годишните награди на b2b Media

Две нови категории в Годишните награди на b2b Media

Търсят се Най-креативните офиси, най-добрите SCR кампании, най-талантливите Бизнес лидери и новаторските бизнес идеи. Още няколко дни се приемат ранни кандидатури с отстъпка, а попълването става онлайн.

Абонамент за RSS новини