В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

5 вида снимки, за които не си подозирал, че можеш да правиш със смартфон!

01 Юни 2017г.

  • Pin It

 В днешното време, в което смартфонът е най-използваната камера, можем да погледнем от две перспективи на твърдението, че в основата е човекът, който прави снимките, а не неговото оборудване. Трудно е да отречем, че не ти е нужен DSLR със сменяеми лещи, за да направиш висококачествени снимки, а и всеки фотограф ще предпочете да използва по-доброто оборудване пред по-лошото, тъй като първото ще му даде много повече възможности. Сред тези опции е, например, универсалността. До скоро бе ясно, че има категории снимки, за които смартфонът просто не е подходящ. Снимки, изобразяващи екстремни спортове, артистични пейзажи или изискани, експресивни портрети, бяха характерни за устройства с повече възможности, които позволяват да се извлекат всевъзможни начини да заснемеш обект, и да дадеш „живот“ на фотографската си визия. Днес това е история. Фотографският смартфон от класа на Huawei P10 практически може да се справи с всеки вид фотография, предоставяйки на потребителя необходимите инструменти, с които да улови кадрите така, както си ги е представял. За да не говорим напразно, ето пет примера за невероятни снимки в 5 различни вида, направени със смартфон, които изглеждат сякаш са заснети с професионално оборудване!

  1. Черно-бели портрети
Изтънчени, експресивни, безцветни и същевременно наситени с емоции: това са класическите портрети във всички нюанси на сиво. Тази специфична сфера от изкуството на фотографията, вече е достижима за всеки обикновен потребител, благодарение на технологията, разработена от Huawei в сътрудничество с Leica.  

 2. Ежедневни портрети
Фрагменти от ежедневието, уловени в движение, „застинали“ моменти в рамка, усмивки – портретите на ежедневната фотография, са видът, при който най-често разчитаме на смартфоните, тъй като те са ни „под ръка“ постоянно. Ежедневен не означава еднообразен или лишен от емоция. По скоро обратното – с подходящ смартфон тези снимки могат да се превърнат в истински „перли“ на мобилната фотография.

 3. Модни снимки
Модната фотография определено не се асоциира със смартфоните, нали? Оказва се, обаче, че без тонове оборудване и армия от асистенти, можеш да постигнеш поразяващи ефекти, да заснемеш стилизирани творения със смартфон от класа на Huawei P10 и P10 Plus. 

  4. Снимки на екстремни спортове
Камерите за спортни снимки имат много ограничени възможности и специфични свойства, които произлизат от функцията им - например ултра широко поле за гледане, което води до изкривяване на изображението. Вместо тях, можеш да използваш смартфонa и да постигнеш невероятни резултати!

 5. Пейзажи
Където и да отидеш когато пътуваш – далечни планини или екзотичен град – ще видиш пейзажи, които ще оставят следа в теб. Топ предложението Huawei P10 ще ти осигури необходимите инструменти, за да уловиш този момент.

Ако имаш въображение и умения не ти е нужно специализирано оборудване, за да направиш добри снимки от всякакъв вид – всичко, от което имаш нужда е смартфонът. Ако е с най-високия клас фотографски възможности, снимките ще станат чудесни. Просто вземи телефона и се убеди сам!

 

 

Още новини от Лайфстайл

RSS виж всички

Новият Джъстин Бийбър пее фолклор за Морските Оскари в Приморско

Новият Джъстин Бийбър пее фолклор за Морските Оскари в Приморско

Уникален микс от български фолклор със световния хит на Джъстин Бийбър "Let Me love you" ще изпее по време на церемонията за Морските Оскари финалистът от популярния формат "Гласът на България" Тихомир Митов.

Морските Оскари с фокус върху разнообразието - от бутиковите бижута до семейните оазиси

Морските Оскари с фокус върху разнообразието - от бутиковите бижута до семейните оазиси

Слънчев бряг влиза в номинациите с Бутик Апарт Хотел Версис и с легендарния бар The Corner

8-годишна варненска певица със златни медали е откритието на Морските Оскари

8-годишна варненска певица със златни медали е откритието на Морските Оскари

След серия от златни медали от международни конкурси талантливата 8-годишна варненка - София Иванова, получи заслужена номинация за Откритие на годината от третото издание на Морските Оскари.

5 съвета как да използваме Huawei P10 lite със статив

5 съвета как да използваме Huawei P10 lite със статив

Huawei дава 5 бързи съвета за това как да използваме този летен аксесоар по време на лятната ни почивка:

Номинациите за Морските Оскари разбиват мита за алкохолния туризъм

Номинациите за Морските Оскари разбиват мита за алкохолния туризъм

Културният туризъм в морския ни регион привлича все повече гости през летния сезон, категорични са организаторите на Морските Оскари - ВИП Комюникейшън.

Абонамент за RSS новини