В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ясно е къде са най-евтините гуми онлайн

06 Август 2014г.

  • Pin It

Бяха обявени резултатите от проучване за цените на гуми проведено сред 10-те топ онлайн магазина за продажба на гуми, на които вероятно ще попаднете търсейки в Google или посредством реклама. Ако сте внимателни при пазаруване на гуми можете да спестите до 50 лева на гума и то само от разликата в цените.

ТОП 3 сред 10-те онлайн магазина заемат Gumitebg.com, Medina-med.com и Diana-ltd.com. Не са обявени кои са шампионите отзад-напред, но става ясно, че по обявени редовни цени на гумите обект на изследването, в някои от онлайн магазините ще се разделите с малко над 200 лева за комплект от четири гуми или по-точно с 214.44 лева.

Единият от шампионите по ниски цени Gumitebg.com е онлайн магазин отличил се и с броя на гумите, които предлага, бързо потвърждение на поръчката, доставка още на следващия ден за големите градове, а за София и доставка, чрез собствен мобилен екип за смяна и баланс на гуми където и да се намира автомобилът.

Функционалността на Gumitebg.com позволява ефективно и бързо търсене сред многобройните марки, модели и размери гуми. Можете да видите история на поръчките, които сте направили, както и шанса да получавате индивидуални промо кодове за допълнителна отстъпка. Оказва се, че пазаруването на гуми може да бъде доста приятно...

Проучването обхваща 2 модела от едни от най-търсените от потребителите гуми – лятна гума Continental Premium Contact 5 и зимна гума Dunlop SP Winter Sport 4D. Повече за него можете да прочетете тук.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Специалисти представиха съвременни ИТ решения и нови възможности за бизнеса в Бургас

Специалисти представиха съвременни ИТ решения и нови възможности за бизнеса в Бургас

На 30-ти ноември в Бургас се проведе събитие на тема „Бизнес и ИТ. Нови възможности“, което представи пред аудиторията инвестиционния потенциал в „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ и съвременни ИТ решения за бизнеса.

ePay.bg стартира безплатна услуга за управление на събития EPAY-GO

Системата EPAY-GO поддържа всички видове онлайн плащания и не начислява комисионна върху продажбата на билети

Макс прави тестове на LTE-Advanced за още по-висока интернет скорост

Макс теоретично ще може да постигне максимални скорости на пренос на данни до 110/55 Mbps за сваляне/качване, обединявайки новите 2х5 MHz с наличните 2х10 MHz в една обща честотна лента от 2х15 MHz.

Viber пуска нов забавен и бърз интерфейс

Viber пуска нов забавен и бърз интерфейс

Това идва в резултат на задълбочена оценка на обратната връзка от потребителите и наблюдения върху техните навици, вдъхновили най-новия редизайн на платформата.

Болница „Надежда“ създава сайт с информация за превенция на онкодерматологичните заболявания - www.melanoma.bg

Сайтът ще предлага безплатни онлайн консултации с един от водещите специалисти онкодерматолози у нас – доц. д-р Красимир Киров

Абонамент за RSS новини