В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ясно е къде са най-евтините гуми онлайн

06 Август 2014г.

  • Pin It

Бяха обявени резултатите от проучване за цените на гуми проведено сред 10-те топ онлайн магазина за продажба на гуми, на които вероятно ще попаднете търсейки в Google или посредством реклама. Ако сте внимателни при пазаруване на гуми можете да спестите до 50 лева на гума и то само от разликата в цените.

ТОП 3 сред 10-те онлайн магазина заемат Gumitebg.com, Medina-med.com и Diana-ltd.com. Не са обявени кои са шампионите отзад-напред, но става ясно, че по обявени редовни цени на гумите обект на изследването, в някои от онлайн магазините ще се разделите с малко над 200 лева за комплект от четири гуми или по-точно с 214.44 лева.

Единият от шампионите по ниски цени Gumitebg.com е онлайн магазин отличил се и с броя на гумите, които предлага, бързо потвърждение на поръчката, доставка още на следващия ден за големите градове, а за София и доставка, чрез собствен мобилен екип за смяна и баланс на гуми където и да се намира автомобилът.

Функционалността на Gumitebg.com позволява ефективно и бързо търсене сред многобройните марки, модели и размери гуми. Можете да видите история на поръчките, които сте направили, както и шанса да получавате индивидуални промо кодове за допълнителна отстъпка. Оказва се, че пазаруването на гуми може да бъде доста приятно...

Проучването обхваща 2 модела от едни от най-търсените от потребителите гуми – лятна гума Continental Premium Contact 5 и зимна гума Dunlop SP Winter Sport 4D. Повече за него можете да прочетете тук.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Българска фирма с един от най-бързите уеб сайтове в света

Българска фирма с един от най-бързите уеб сайтове в света

Сайтът websitedesign.bg на българската компания за изработка на сайтове и оптимизация за търсачки WebsiteDesign, се нареди сред най-бързите уеб страници в световен мащаб.

Huawei излъчва на живо премиерата на P10

Huawei излъчва на живо премиерата на P10

Huawei анонсира излъчването на живо на глобалната премиера на новия P10. Устройството ще бъде представено тази неделя от 15:00 часа българско време.

Специалисти представиха съвременни ИТ решения и нови възможности за бизнеса в Бургас

Специалисти представиха съвременни ИТ решения и нови възможности за бизнеса в Бургас

На 30-ти ноември в Бургас се проведе събитие на тема „Бизнес и ИТ. Нови възможности“, което представи пред аудиторията инвестиционния потенциал в „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ и съвременни ИТ решения за бизнеса.

ePay.bg стартира безплатна услуга за управление на събития EPAY-GO

Системата EPAY-GO поддържа всички видове онлайн плащания и не начислява комисионна върху продажбата на билети

Макс прави тестове на LTE-Advanced за още по-висока интернет скорост

Макс теоретично ще може да постигне максимални скорости на пренос на данни до 110/55 Mbps за сваляне/качване, обединявайки новите 2х5 MHz с наличните 2х10 MHz в една обща честотна лента от 2х15 MHz.

Абонамент за RSS новини