В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Marketing360 с нов сайт

19 Юни 2017г.

  • Pin It

Добре познатия на всички в маркетинг обществото сайт, с напълно нова визия.
Marketing360 е сайтът, който повече от 4 години информира за всички тенденции в маркетинга, рекламата, събитията и какво ли още не. Но докато пишеше за всички тези неща, забрави, че трябва и той да бъде в крак с тенденциите. Това се промени. От 16.06 сайтът е с напълно обновена визия и платформа, съобразена с всички новости свързани с новинарските сайтове. Проектът бе поверен на невероятните момчета от GoBox. В продължение на два месеца те работеха усърдно, за да удовлетворят изискванията на екипа на Marketign360. Резултатът е на лице.
Целта на новия сайт е освен да бъде модерен, а и да улесни читателите си в достъпа до неговото съдържание и да предоставя по-качествена услуга на своите партньори. Осъзнавайки, че най-голямото му богатство е информацията, която е трупана през годините в сайта, Marketing360 ще добави и бутон, който да води към старата платформа.
Следете http://mkt360.eu/, за да се информирате за всички предстоящи събития и за новостите в маркетинга и рекламата.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

На 13 юни стартира курс "Социалните мрежи през 2017 - как да правим бизнес с Facebook"

В рамките на този курс ще разберете за всички нововъведения във Facebook през тази година и как да се възползвате от тях.

Уебинар - "Киберпрестъпленията – предизвикателство за бизнеса и администрациите" - 17 май

По прогнози на анализатора Juniper, до 2019 г. загубите от киберпрестъпления в световен мащаб ще възлязат на 2,1 трилиона долара.

Българска фирма с един от най-бързите уеб сайтове в света

Българска фирма с един от най-бързите уеб сайтове в света

Сайтът websitedesign.bg на българската компания за изработка на сайтове и оптимизация за търсачки WebsiteDesign, се нареди сред най-бързите уеб страници в световен мащаб.

Huawei излъчва на живо премиерата на P10

Huawei излъчва на живо премиерата на P10

Huawei анонсира излъчването на живо на глобалната премиера на новия P10. Устройството ще бъде представено тази неделя от 15:00 часа българско време.

Специалисти представиха съвременни ИТ решения и нови възможности за бизнеса в Бургас

Специалисти представиха съвременни ИТ решения и нови възможности за бизнеса в Бургас

На 30-ти ноември в Бургас се проведе събитие на тема „Бизнес и ИТ. Нови възможности“, което представи пред аудиторията инвестиционния потенциал в „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ и съвременни ИТ решения за бизнеса.

Абонамент за RSS новини