В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ДСК Директ - нови предложения за банкиране

13 Юли 2010г.

  • Pin It

В платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, има възможност за закупуване на билет за Spirit of Burgas с 20% намаление на цената. В ДСК Директ има специално създаден за целта шаблон за покупка на билета. След като плащането на билетите бъде извършено чрез ДСК Директ, на посочения от клиента e-mail адрес той получава потвърждение за успешно плащане на билет(и) за фестивала Spirit of Burgas, както и референтен номер на операцията, който е необходимо да представи на входа на фестивала - Централен плаж, гр. Бургас, за да получи своя билет.

Закупилите билети могат да участват в томбола – „Вземи билет за фестивала Spirit of Burgas с 20% отстъпка чрез «ДСК Директ» в периода 14.07 – 11.08.2010 г. и спечели още един!” На 11.08.2010 г. чрез жребий ще се определят 30 от клиентите на ДСК Директ, които ще имат възможността да спечелят ТРИДНЕВНА ПОКАНА за фестивала. Печелившите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Банка ДСК в секция Лични финанси – ДСК Директ – Интернет банкиране, както и ще получат съобщение на електронния си адрес.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Зариба ООД представя безплатна мобилна Коледна игра, адаптирана за българския пазар.

Варна, България (12.12.2014г.), Зариба ООД oфициално анонсира своя безплатна мобилна Коледна версия за малки и големи.

Компаниите в световен мащаб понасят все повече загуби от кибер атаки

Според проучване на IBM 60% от специалистите в сигурността вярват, че компаниите им изостават спрямо кибер престъпниците

AOC се представя с нов корпоративен уебсайт

По-изчистен, по-бърз, по-въздействащ и лесен за употреба: AOC избра по-интуитивна подредба за новия си уебсайт.

ТОП 15 на най-успешните блогове

ТОП 15 на най-успешните блогове

В тази статия Ви предлагаме 15 от най-успешните блога за всички времена. Разгледайте и следвайте техните стъпки, за да превърнете Вашия блог от ДОБЪР в УСПЕШЕН. А ако все още нямате блог, сега е моментът да създадете такъв.

Имейл маркетинг конференция на тема "Директни продажби чрез имейл

Имейл маркетинг конференция на тема "Директни продажби чрез имейл

На 28 ноември 2014г. ще се проведе първата в България имейл маркетинг конференция. Лектори на събитието ще бъдат едни от най-добрите специалисти в областта на продажбите и имейл маркетинга.

Абонамент за RSS новини