В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ДСК Директ - нови предложения за банкиране

13 Юли 2010г.

  • Pin It

В платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, има възможност за закупуване на билет за Spirit of Burgas с 20% намаление на цената. В ДСК Директ има специално създаден за целта шаблон за покупка на билета. След като плащането на билетите бъде извършено чрез ДСК Директ, на посочения от клиента e-mail адрес той получава потвърждение за успешно плащане на билет(и) за фестивала Spirit of Burgas, както и референтен номер на операцията, който е необходимо да представи на входа на фестивала - Централен плаж, гр. Бургас, за да получи своя билет.

Закупилите билети могат да участват в томбола – „Вземи билет за фестивала Spirit of Burgas с 20% отстъпка чрез «ДСК Директ» в периода 14.07 – 11.08.2010 г. и спечели още един!” На 11.08.2010 г. чрез жребий ще се определят 30 от клиентите на ДСК Директ, които ще имат възможността да спечелят ТРИДНЕВНА ПОКАНА за фестивала. Печелившите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Банка ДСК в секция Лични финанси – ДСК Директ – Интернет банкиране, както и ще получат съобщение на електронния си адрес.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Нова безплатна платформа променя начина по който резервираме пътувания

Само 1 минута ни трябва за да опишем търсеното от нас пътуване, а Travelmix.bg го препраща едновременно до 30 лицензирани туристически агенции и туроператори.

еPay.bg отчете транзакции на стойност над 3 млн. лв. преди празника на виното и влюбените

Едни от най-търсените подаръци в дните преди 14 февруари, са дрехи, бижута и аксесоари. За тях потребителите са похарчили общо 52 000 лв.

Плащаме местни данъци с пръстов отпечатък в мобилната версия на ePay.bg

Над 120 са общините в България, които предлагат на жителите си улеснено погасяване на такси. Притежателите на смарт телефони с операционни системи iOS и Android могат да управляват разплащанията си още по-удобно, където и да се намират.

Новата версия на портала ITJobs.bg вече е онлайн

Класация на обявите, календар на отпуски и калкулатор на заплати са сред новите възможности на портала

Web Impression studio обявява специални отстъпки за изработване на сайтове през февруари и март 2015

Мениджърът на Web Impression studio, обяви, че потребителите могат да получат 5% отстъпка за всяка поръчка на сайт на цена 300-500лв. и 10% намаление на всички поръчки над 500лв. през целия февруари и март 2015 г.

Абонамент за RSS новини