В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ДСК Директ - нови предложения за банкиране

13 Юли 2010г.

  • Pin It

В платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, има възможност за закупуване на билет за Spirit of Burgas с 20% намаление на цената. В ДСК Директ има специално създаден за целта шаблон за покупка на билета. След като плащането на билетите бъде извършено чрез ДСК Директ, на посочения от клиента e-mail адрес той получава потвърждение за успешно плащане на билет(и) за фестивала Spirit of Burgas, както и референтен номер на операцията, който е необходимо да представи на входа на фестивала - Централен плаж, гр. Бургас, за да получи своя билет.

Закупилите билети могат да участват в томбола – „Вземи билет за фестивала Spirit of Burgas с 20% отстъпка чрез «ДСК Директ» в периода 14.07 – 11.08.2010 г. и спечели още един!” На 11.08.2010 г. чрез жребий ще се определят 30 от клиентите на ДСК Директ, които ще имат възможността да спечелят ТРИДНЕВНА ПОКАНА за фестивала. Печелившите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Банка ДСК в секция Лични финанси – ДСК Директ – Интернет банкиране, както и ще получат съобщение на електронния си адрес.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Българският стартъп Traincamp.me се присъедини към най-големия образователен акселератор в Европа

Българският стартъп Traincamp.me се присъедини към най-големия образователен акселератор в Европа

Българската платформа за професионално самообучение в сферата на технологиите и дигиталния маркетинг Traincamp.me се присъедини към най-големия европейски образователен акселератор Emerge Education.

RatanoviMebeli.Com Ви предлага разнообразни продукти и възможност за покупка на едро и дребно на ратан /градински мебели/

RatanoviMebeli.Com Ви предлага разнообразни продукти и възможност за покупка на едро и дребно на ратан /градински мебели/. http://www.RatanoviMebeli.Com http://www.Facebook.Com/RatanoviMebeli

„Appy Days“ - easyJet пуска ново приложение за iPhone

easyJet, водещата авиокомпания на Европа, пусна ново приложение за iPhone с редица функции, които улесняват пътуването на пътниците.

Активните в онлайн среда българи предпочитат услугите на TaxiMe

Активните в онлайн среда българи предпочитат услугите на TaxiMe

Бързото пристигане на автомобилите и отличното познаване на маршрутите са сред ключовите предимства на мобилната услуга

Голяма част от бизнеса все още няма онлайн присъствие

Колкото и странно да звучи, у нас (а и в чужбина) има бизнеси, които все още не разполагат с уеб сайт. Това, разбира се, намалява шансовете им за продажби, популярност и устойчивост.

Абонамент за RSS новини