В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ДСК Директ - нови предложения за банкиране

13 Юли 2010г.

  • Pin It

В платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, има възможност за закупуване на билет за Spirit of Burgas с 20% намаление на цената. В ДСК Директ има специално създаден за целта шаблон за покупка на билета. След като плащането на билетите бъде извършено чрез ДСК Директ, на посочения от клиента e-mail адрес той получава потвърждение за успешно плащане на билет(и) за фестивала Spirit of Burgas, както и референтен номер на операцията, който е необходимо да представи на входа на фестивала - Централен плаж, гр. Бургас, за да получи своя билет.

Закупилите билети могат да участват в томбола – „Вземи билет за фестивала Spirit of Burgas с 20% отстъпка чрез «ДСК Директ» в периода 14.07 – 11.08.2010 г. и спечели още един!” На 11.08.2010 г. чрез жребий ще се определят 30 от клиентите на ДСК Директ, които ще имат възможността да спечелят ТРИДНЕВНА ПОКАНА за фестивала. Печелившите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Банка ДСК в секция Лични финанси – ДСК Директ – Интернет банкиране, както и ще получат съобщение на електронния си адрес.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Апп-ът TaxiMe вече има нова версия за iOS и Android.

Апп-ът TaxiMe вече има нова версия за iOS и Android.

19. 10. 2014, София – Мобилното приложение TaxiMe вече има нова версия. Освен подобрения, модерен и удобен интерфейс на приложението, който е наличен за Android и iOS, клиентите ще могат да се възползват и от по-бърз и лесен избор на адрес от „места наблизо“ и „любими“.

Facebook страницата на „Захарни заводи“ АД влезе в топ 5 по ангажираност на аудиторията в България

Facebook страницата на „Захарни заводи“ АД влезе в топ 5 по ангажираност на аудиторията в България

Българската компания е водеща в една от ключовите категории според “Social Bakers“

Президентът на ICANN в България, ICANN Studienkreis

Президентът на ICANN в България, ICANN Studienkreis

За първи път България ще се бъде домакин на ежегодното международно събитие ICANN Studienkreis (http://www.icann-studienkreis.net/), което ще се проведе на 28 и 29 август 2014 година.

Ясно е къде са най-евтините гуми онлайн

Има ли някой който желае да плаща по-скъпо за даден продукт? Ако е така нека не продължава да чете. Благодарение на подробно проучване е ясно къде са най-евтини гумите в интернет.

Най-новият медиен проект LifeStyle

LifeStyle разполага и с екип от фотографи, които ще запечатат кадрите от вашите събития и изяви, за да бъдат представени пред широката аудитория. В момента разполагаме с над 7 000 реални български потребители, като техния брой расте прогресивно всеки ден.

Абонамент за RSS новини