В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ДСК Директ - нови предложения за банкиране

13 Юли 2010г.

  • Pin It

В платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, има възможност за закупуване на билет за Spirit of Burgas с 20% намаление на цената. В ДСК Директ има специално създаден за целта шаблон за покупка на билета. След като плащането на билетите бъде извършено чрез ДСК Директ, на посочения от клиента e-mail адрес той получава потвърждение за успешно плащане на билет(и) за фестивала Spirit of Burgas, както и референтен номер на операцията, който е необходимо да представи на входа на фестивала - Централен плаж, гр. Бургас, за да получи своя билет.

Закупилите билети могат да участват в томбола – „Вземи билет за фестивала Spirit of Burgas с 20% отстъпка чрез «ДСК Директ» в периода 14.07 – 11.08.2010 г. и спечели още един!” На 11.08.2010 г. чрез жребий ще се определят 30 от клиентите на ДСК Директ, които ще имат възможността да спечелят ТРИДНЕВНА ПОКАНА за фестивала. Печелившите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Банка ДСК в секция Лични финанси – ДСК Директ – Интернет банкиране, както и ще получат съобщение на електронния си адрес.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

B2B облачни решения от PocketBook – четене в онлайн среда с отворени стандарти

B2B облачни решения от PocketBook – четене в онлайн среда с отворени стандарти

26 март 2015 г., София – PocketBook представя своите B2B облачни решения – пълна гама от услуги, необходими при работа с онлайн магазини за съдържание и вериги интернет книжарници, които дават уникални възможности на крайните потребители.

Райфайзенбанк стартира нов обновен корпоративен блог www.blog.rbb.bg

Райфайзенбанк стартира нов обновен корпоративен блог www.blog.rbb.bg

Райфайзенбанк (България) ЕАД пусна своя обновен корпоративен блог www.blog.rbb.bg с нова визия и подобрени функционалности.

Новото мобилно приложение Ex Smoker помага при отказване от тютюнопушенето

Новото мобилно приложение Ex Smoker помага при отказване от тютюнопушенето

Персоналният помощник за преодоляване на вредния навик е предназначен за мобилни устройства с iOS и Android и вече може да се намери в AppStore и Google Play

Нова безплатна платформа променя начина по който резервираме пътувания

Само 1 минута ни трябва за да опишем търсеното от нас пътуване, а Travelmix.bg го препраща едновременно до 30 лицензирани туристически агенции и туроператори.

еPay.bg отчете транзакции на стойност над 3 млн. лв. преди празника на виното и влюбените

Едни от най-търсените подаръци в дните преди 14 февруари, са дрехи, бижута и аксесоари. За тях потребителите са похарчили общо 52 000 лв.

Абонамент за RSS новини