В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ДСК Директ - нови предложения за банкиране

13 Юли 2010г.

  • Pin It

В платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, има възможност за закупуване на билет за Spirit of Burgas с 20% намаление на цената. В ДСК Директ има специално създаден за целта шаблон за покупка на билета. След като плащането на билетите бъде извършено чрез ДСК Директ, на посочения от клиента e-mail адрес той получава потвърждение за успешно плащане на билет(и) за фестивала Spirit of Burgas, както и референтен номер на операцията, който е необходимо да представи на входа на фестивала - Централен плаж, гр. Бургас, за да получи своя билет.

Закупилите билети могат да участват в томбола – „Вземи билет за фестивала Spirit of Burgas с 20% отстъпка чрез «ДСК Директ» в периода 14.07 – 11.08.2010 г. и спечели още един!” На 11.08.2010 г. чрез жребий ще се определят 30 от клиентите на ДСК Директ, които ще имат възможността да спечелят ТРИДНЕВНА ПОКАНА за фестивала. Печелившите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Банка ДСК в секция Лични финанси – ДСК Директ – Интернет банкиране, както и ще получат съобщение на електронния си адрес.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Travelmix.bg с обновена визия

Travelmix.bg е с обновена визия, която го прави още по лесен за използване, сега вече и от мобилни устройства.

Съвременните мъжки парфюми

Съвременните мъжки парфюми представляват ароматни комбинации с изискано ухание. Голяма част от мъжете се интересуват най-вече от своя имидж, затова от голямо значение за тях е какви мъжки парфюми ще използват.

Samsung избра 4G мобилния интернет на Макс за коледните промоции на таблетите си

В навечерието на коледните празници технологичната компания Samsung заяви, че Макс е един от нейните предпочитани партньори за супербърз 4G мобилен интернет.

500 GB генериран трафик от съвместна инициатива на eMAG и Макс за свободни WiFi зони

Хиляди регистрирани посещения на 4G WiFi зоните с общ генериран трафик от 500 GB – това сочат резултатите от стартиралата през октомври съвместна инициатива на eMAG и мобилния телекомуникационен оператор Макс.

Треска за мода онлайн: Българките обичат вечер да преглеждат модните сайтове за онлайн пазаруване в търсене на най-изгодните оферти

Треска за мода онлайн: Българките обичат вечер да преглеждат модните сайтове за онлайн пазаруване в търсене на най-изгодните оферти

46 % от жените предпочитат внимателно да проучват и сравняват цените, преди да си купят модни стоки онлайн

Абонамент за RSS новини