В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ДСК Директ - нови предложения за банкиране

13 Юли 2010г.

  • Pin It

В платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, има възможност за закупуване на билет за Spirit of Burgas с 20% намаление на цената. В ДСК Директ има специално създаден за целта шаблон за покупка на билета. След като плащането на билетите бъде извършено чрез ДСК Директ, на посочения от клиента e-mail адрес той получава потвърждение за успешно плащане на билет(и) за фестивала Spirit of Burgas, както и референтен номер на операцията, който е необходимо да представи на входа на фестивала - Централен плаж, гр. Бургас, за да получи своя билет.

Закупилите билети могат да участват в томбола – „Вземи билет за фестивала Spirit of Burgas с 20% отстъпка чрез «ДСК Директ» в периода 14.07 – 11.08.2010 г. и спечели още един!” На 11.08.2010 г. чрез жребий ще се определят 30 от клиентите на ДСК Директ, които ще имат възможността да спечелят ТРИДНЕВНА ПОКАНА за фестивала. Печелившите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Банка ДСК в секция Лични финанси – ДСК Директ – Интернет банкиране, както и ще получат съобщение на електронния си адрес.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Поръчките на храна у нас се утроиха през 2015 г., потребители – 6 пъти повече

Поръчките на храна у нас се утроиха през 2015 г., потребители – 6 пъти повече

За първи път българите могат да следят доставката от ресторанта онлайн

Международна Асоциация по Киберсигурност провежда обучения по Управление на сигурността на уеб приложения

На 3 октомври започва обучение по Управление на сигурността на уеб приложения, организирано от Международна Асоциация по Киберсигурност

Стартира нашата нова рекламна услуга

Стартира нашата нова рекламна услуга

Стартира нашата услуга даваща възможност за по-лесно откриване на клиентите ни в Google без нужда от плащане за ежемесечна SEO оптимизация.

Bilkite.net вече с възможност за пазаруване онлайн

Bilkite.net вече с възможност за пазаруване онлайн

Bilkite.net разполага вече с нова функция, позволяваща пазаруване онлайн. По този начин ще можете да поръчвате билкови тинктури директно от страницата за поръчки на сайта.

Blog.MebeliCity.Bg и статия „Мебелите – лицето на Вашият дом“

Ново от екипът на Мебели City: блог с полезни статии и идеи за обзавеждането. smile emoticon Всяка седмица: нова статия I Ако искате и Вие да стане автор пишете на info@mebelicity.bg

Абонамент за RSS новини