В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ДСК Директ - нови предложения за банкиране

13 Юли 2010г.

  • Pin It

В платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, има възможност за закупуване на билет за Spirit of Burgas с 20% намаление на цената. В ДСК Директ има специално създаден за целта шаблон за покупка на билета. След като плащането на билетите бъде извършено чрез ДСК Директ, на посочения от клиента e-mail адрес той получава потвърждение за успешно плащане на билет(и) за фестивала Spirit of Burgas, както и референтен номер на операцията, който е необходимо да представи на входа на фестивала - Централен плаж, гр. Бургас, за да получи своя билет.

Закупилите билети могат да участват в томбола – „Вземи билет за фестивала Spirit of Burgas с 20% отстъпка чрез «ДСК Директ» в периода 14.07 – 11.08.2010 г. и спечели още един!” На 11.08.2010 г. чрез жребий ще се определят 30 от клиентите на ДСК Директ, които ще имат възможността да спечелят ТРИДНЕВНА ПОКАНА за фестивала. Печелившите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Банка ДСК в секция Лични финанси – ДСК Директ – Интернет банкиране, както и ще получат съобщение на електронния си адрес.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Домейните на кирилица са все по-популярни в мрежата

15% от всички домейни в света вече са на кирилица и тя е сред трите най-популярни интернет езика

В единна дигитална Европа чрез европейски .eu домейн

София, 9 май 2016 г. – В Деня на Европа пред нас, гражданите на ЕС стои вече ново предизвикателство – как да пренесем ценностите на единна Европа в новия дигитален свят и в същото време да запазим културната си идентичност.

Марков калъф за Asus Zenphone Go ZC500 от марката Cellular Line!

Марков калъф за Asus Zenphone Go ZC500 от италианската марка Cellular Line! *Съчетава две покрития, матов гръб.....

Макс участва на световния мобилен конгрес в Барселона

Макс обяви, че екип на компанията ще участва на Mobile World Congress 2016 в Барселона с презентация на гласовата услуга Voicer.

Макс пуска промоция със 100 000 MB 4G мобилен интернет на месец и достъп до Gong Play

Макс обявява ново промоционално предложение със 100 000 MB 4G мобилен интернет и шестмесечен достъп до платформата за гледане на живо на спортни събития Gong Play.

Абонамент за RSS новини