В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ДСК Директ - нови предложения за банкиране

13 Юли 2010г.

  • Pin It

В платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, има възможност за закупуване на билет за Spirit of Burgas с 20% намаление на цената. В ДСК Директ има специално създаден за целта шаблон за покупка на билета. След като плащането на билетите бъде извършено чрез ДСК Директ, на посочения от клиента e-mail адрес той получава потвърждение за успешно плащане на билет(и) за фестивала Spirit of Burgas, както и референтен номер на операцията, който е необходимо да представи на входа на фестивала - Централен плаж, гр. Бургас, за да получи своя билет.

Закупилите билети могат да участват в томбола – „Вземи билет за фестивала Spirit of Burgas с 20% отстъпка чрез «ДСК Директ» в периода 14.07 – 11.08.2010 г. и спечели още един!” На 11.08.2010 г. чрез жребий ще се определят 30 от клиентите на ДСК Директ, които ще имат възможността да спечелят ТРИДНЕВНА ПОКАНА за фестивала. Печелившите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Банка ДСК в секция Лични финанси – ДСК Директ – Интернет банкиране, както и ще получат съобщение на електронния си адрес.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Deloitte и Луксофт представят DBoard

Deloitte и Луксофт представят DBoard

Deloitte Люксембург и Луксофт, водещ доставчик на иновативни IT решения за клиенти в цял свят, обявиха старта на DBoard – нова уеб-базирана платформа.

КАМПАНИЯ ЗА ДОНОРСТВО ВДЪХНОВЯВА ХОРАТА ДА СПОДЕЛЯТ И ДАРЯВАТ

Платформата www.badidonor.bg предоставя полезна и интересна информация за развитието на трансплантациите

Започнаха онлайн квалификациите за Game Evolution 2016

Започнаха онлайн квалификациите за Game Evolution 2016

Първото издание на събитието предлага гарантиран награден фонд от 21 000 лева.

Air France-KLM и Transatel предлагат Bitebird -джобен 4G WiFi хотспот

Air France-KLM обедини сили с компанията за телекомуникации Transatel, за да предложат мобилното решение Bitebird. То представлява джобен 4G WiFi хотспот, който позволява на пътниците да останат свързани с лична интернет мрежа.

Batterycenter.bg s нов дизайн

Batterycenter.bg s нов дизайн

Онлайн магазинът за портативни акумулаторни и първични батерии BatteryCenter.bg е вече с обновена и по-модерна визия.

Абонамент за RSS новини