В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ДСК Директ - нови предложения за банкиране

13 Юли 2010г.

  • Pin It

В платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, има възможност за закупуване на билет за Spirit of Burgas с 20% намаление на цената. В ДСК Директ има специално създаден за целта шаблон за покупка на билета. След като плащането на билетите бъде извършено чрез ДСК Директ, на посочения от клиента e-mail адрес той получава потвърждение за успешно плащане на билет(и) за фестивала Spirit of Burgas, както и референтен номер на операцията, който е необходимо да представи на входа на фестивала - Централен плаж, гр. Бургас, за да получи своя билет.

Закупилите билети могат да участват в томбола – „Вземи билет за фестивала Spirit of Burgas с 20% отстъпка чрез «ДСК Директ» в периода 14.07 – 11.08.2010 г. и спечели още един!” На 11.08.2010 г. чрез жребий ще се определят 30 от клиентите на ДСК Директ, които ще имат възможността да спечелят ТРИДНЕВНА ПОКАНА за фестивала. Печелившите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Банка ДСК в секция Лични финанси – ДСК Директ – Интернет банкиране, както и ще получат съобщение на електронния си адрес.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Голяма част от бизнеса все още няма онлайн присъствие

Колкото и странно да звучи, у нас (а и в чужбина) има бизнеси, които все още не разполагат с уеб сайт. Това, разбира се, намалява шансовете им за продажби, популярност и устойчивост.

Нова платформа идентифицира лидерите на мнение в социалните мрежи

Платформата SocialNation е съвместен проект на MSLGROUP и Brand24, чиято цел е да идентифицира лидерите на мнение в Twitter, Facebook и Instagram в различните страни по света

BG Menu вече е част от семейството на глобалния лидер в онлайн поръчките на храна Delivery Hero

BG Menu вече е част от семейството на глобалния лидер в онлайн поръчките на храна Delivery Hero

Номер 1 на пазара в Турция – Yemeksepeti, придоби миноритарен дял в пионера на българския пазар

Новите смарт телевизори на Philips с Android TV™ ще бъдат в центъра на модерната всекидневна

• TP Vision пуска своето второ поколение смарт телевизори Philips с последната версия на Android TV - Android 5.0, Lollipop • Моделите са дигитален център за тв забавлението, игрите и интелигентното управление на дома

Български стартъп оптимизира процеса на обучение в сферата на технологиите и дигиталния маркетинг

Български стартъп оптимизира процеса на обучение в сферата на технологиите и дигиталния маркетинг

Умен и лесен инструмент, благодарение на който да изучаваме технологиите бързо и удобно. Това е концепцията, зад която се обединяват четирима младежи от София, за да създадат traincamp.me.

Абонамент за RSS новини