В myPR.bg над 700 PR и рекламни агенции публикуваха над 8000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ДСК Директ - нови предложения за банкиране

13 Юли 2010г.

  • Pin It

В платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, има възможност за закупуване на билет за Spirit of Burgas с 20% намаление на цената. В ДСК Директ има специално създаден за целта шаблон за покупка на билета. След като плащането на билетите бъде извършено чрез ДСК Директ, на посочения от клиента e-mail адрес той получава потвърждение за успешно плащане на билет(и) за фестивала Spirit of Burgas, както и референтен номер на операцията, който е необходимо да представи на входа на фестивала - Централен плаж, гр. Бургас, за да получи своя билет.

Закупилите билети могат да участват в томбола – „Вземи билет за фестивала Spirit of Burgas с 20% отстъпка чрез «ДСК Директ» в периода 14.07 – 11.08.2010 г. и спечели още един!” На 11.08.2010 г. чрез жребий ще се определят 30 от клиентите на ДСК Директ, които ще имат възможността да спечелят ТРИДНЕВНА ПОКАНА за фестивала. Печелившите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Банка ДСК в секция Лични финанси – ДСК Директ – Интернет банкиране, както и ще получат съобщение на електронния си адрес.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Какво е да си „Социален по ДНК“? И защо компаниите търсят фенове и поддръжници на своите марки?

Какво е да си „Социален по ДНК“? И защо компаниите търсят фенове и поддръжници на своите марки?

Мария Гергова-Бенгтссон, Управляващ директор на United Partners и Станислас Магниант, директор „Дигитални и социални комуникации“, MSLGROUP ЕМЕА взеха участие в тазгодишното издание на  Webit CEE Digital Summit в дискусионния панел „Социални по ДНК“

.САЙТ и .ОНЛАЙН – Интернет на Кирилица - вече за Всеки

На 02 април 2014 година стартира етап "Свободна регистрация" за домейните на кирилица .САЙТ и .ОНЛАЙН. Вече всеки желаещ ще може да се възползва от възможността да регистрира име на сайт на собственния си език в България, Беларус, Русия и Украйна, а също така и във всяка друга държава, боравеща с кирилица.

Банка ДСК подкрепя конкурса “ИТ проект на годината” за 2013 г.

Банка ДСК подкрепя конкурса “ИТ проект на годината” за 2013 г.

В десетото издание на инициативата на ICT Media се включиха 24 проекта

Изневяра ли е виртуалният секс

Изневяра ли е виртуалният секс, какво е всъщност, предателство или просто забавление? 51% от анкетираните отговорили, че сексът онлайн си е чиста изневяра, въпреки че във виртуалното пространство не се стига до физическа интимност.

Безплатен БНТ HD канал за Олимпиадата пуска Мтел

Мтел пуска безплатно за клиентите на цифровата си телевизия специалния HD канал “БНТ HD” по повод старта на Зимните олимпийски игри.

Абонамент за RSS новини