В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ДСК Директ - нови предложения за банкиране

13 Юли 2010г.

  • Pin It

В платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, има възможност за закупуване на билет за Spirit of Burgas с 20% намаление на цената. В ДСК Директ има специално създаден за целта шаблон за покупка на билета. След като плащането на билетите бъде извършено чрез ДСК Директ, на посочения от клиента e-mail адрес той получава потвърждение за успешно плащане на билет(и) за фестивала Spirit of Burgas, както и референтен номер на операцията, който е необходимо да представи на входа на фестивала - Централен плаж, гр. Бургас, за да получи своя билет.

Закупилите билети могат да участват в томбола – „Вземи билет за фестивала Spirit of Burgas с 20% отстъпка чрез «ДСК Директ» в периода 14.07 – 11.08.2010 г. и спечели още един!” На 11.08.2010 г. чрез жребий ще се определят 30 от клиентите на ДСК Директ, които ще имат възможността да спечелят ТРИДНЕВНА ПОКАНА за фестивала. Печелившите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Банка ДСК в секция Лични финанси – ДСК Директ – Интернет банкиране, както и ще получат съобщение на електронния си адрес.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

БНП Париба с обновена дигитална платформа на своите „депозити с бъдеще“

БНП Париба с обновена дигитална платформа на своите „депозити с бъдеще“

БНП Париба представи новата дигитална идентичност на онлайн базираната услуга “Депозити с бъдеще”. Платформата предлага първите по рода си изцяло онлайн банкови депозити в страната, предназначени за клиенти, които предпочитат да управляват спестяванията си по удобен, бърз и сигурен начин, без да посещават банков салон.

Google Вероятно Ви Мрази. Ето 3 Причини Защо

Последвайте тази проста стратегия, за да подобрите онлайн присъствието си и да привлечете повече нови клиенти.

Колежът по МТМ стартира новата за България специалност „Дигитален маркетинг“

От тази учебна година в програмата на Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг – София е включена нова специалност „Дигитален маркетинг”. Такава бакалавърска специалност се предлага от висше училище за първи път в България

Шоурум PREGO Live Your Style София официално отвори врати и дава старт на първата социална кулинарна платформа в България

Шоурум PREGO Live Your Style София официално отвори врати и дава старт на първата социална кулинарна платформа в България

Официалното откриване на шоурум PREGO в София и старта на първата социална кулинарна платформа Vkusnotiiki.bg се превърнаха в своеобразен празник на храната и здравословния начин на живот, както и едно незабравимо шоу за всички присъстващи.

Deloitte и Луксофт представят DBoard

Deloitte и Луксофт представят DBoard

Deloitte Люксембург и Луксофт, водещ доставчик на иновативни IT решения за клиенти в цял свят, обявиха старта на DBoard – нова уеб-базирана платформа.

Абонамент за RSS новини