В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ДСК Директ - нови предложения за банкиране

13 Юли 2010г.

  • Pin It

В платформата за електронно банкиране на Банка ДСК - ДСК Директ, има възможност за закупуване на билет за Spirit of Burgas с 20% намаление на цената. В ДСК Директ има специално създаден за целта шаблон за покупка на билета. След като плащането на билетите бъде извършено чрез ДСК Директ, на посочения от клиента e-mail адрес той получава потвърждение за успешно плащане на билет(и) за фестивала Spirit of Burgas, както и референтен номер на операцията, който е необходимо да представи на входа на фестивала - Централен плаж, гр. Бургас, за да получи своя билет.

Закупилите билети могат да участват в томбола – „Вземи билет за фестивала Spirit of Burgas с 20% отстъпка чрез «ДСК Директ» в периода 14.07 – 11.08.2010 г. и спечели още един!” На 11.08.2010 г. чрез жребий ще се определят 30 от клиентите на ДСК Директ, които ще имат възможността да спечелят ТРИДНЕВНА ПОКАНА за фестивала. Печелившите ще бъдат оповестени на интернет страницата на Банка ДСК в секция Лични финанси – ДСК Директ – Интернет банкиране, както и ще получат съобщение на електронния си адрес.

Още новини от Интернет

RSS виж всички

Batterycenter.bg s нов дизайн

Batterycenter.bg s нов дизайн

Онлайн магазинът за портативни акумулаторни и първични батерии BatteryCenter.bg е вече с обновена и по-модерна визия.

Макс Телеком излъчва на живо през 4G мрежата си ралито за супер автомобили „Премиум Рали София – Свети Влас“

Телекомуникационният мобилен оператор Макс обяви, че ще реализира нов интересен проект за стрийминг на живо на старта и финала на ралито за суперколи в България „Премиум Рали София – Свети Влас“ – сезон 2016.

България вече има своя домейн на кирилица .ею

София, 31 май 2016 г. – От 1-и юни всеки в Европейския съюз ще може да регистрира свой домейн на кирилица. EURid, организацията, която поддържа домейна на Европа .eu, заедно с представителството на Европейската комисия в България, днес официално представиха пред България нейния нов домейн .ею.

Домейните на кирилица са все по-популярни в мрежата

15% от всички домейни в света вече са на кирилица и тя е сред трите най-популярни интернет езика

В единна дигитална Европа чрез европейски .eu домейн

София, 9 май 2016 г. – В Деня на Европа пред нас, гражданите на ЕС стои вече ново предизвикателство – как да пренесем ценностите на единна Европа в новия дигитален свят и в същото време да запазим културната си идентичност.

Абонамент за RSS новини