В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Смартфоните Nokia с оптика ZEISS

10 Юли 2017г.

  • Pin It

Ексклузивното сътрудничество е заявка за иновациите на ZEISS в смартфоните Nokia
Подновеното партньорство ще установи нови стандарти на изображенията в полза на потребителите на смартфони Nokia

София, 6 юли 2017 - HMD Global, домът на телефоните Nokia и ZEISS, обявиха днес подписването на ексклузивно партньорство, чиято цел е да заложи нови стандарти в смартфон индустрията. Това дългосрочно споразумение надгражда споделената история и опит между ZEISS и смартфоните Nokia.

Общата амбиция на двете компании е да подобрят качеството на изображенията при смартфоните, като обхванат цялата екосистема от софтуера, през услугите, качеството на екрана и дизайна на оптиката. Партньорството между ZEISS и HMD Global цели съвместно да разработят нови технологии за заснемане, които да предефинират стандартите в индустрията и да върнат марката ZEISS обратно в смартфоните на Nokia. Този стремеж за непрекъснато подобряване на изживяванията на потребителите в областта на изображенията е отражение на общите ценности на двете компании – ангажимент за качество, истинско майсторство и оптимално потребителското изживяване.

Партньорството между ZEISS и телефоните Nokia, започнало преди повече от десетилетие, се основава на споделена страст към иновациите и желание за предоставяне на най-доброто на потребителите. В миналото сътрудничеството между ZEISS и телефоните Nokia създаде иновативни технологии, като първия в света много-мегапикселов мобилен телефон и други устройства, залагащи нови стандарти в индустрията от Nokia N-серията до тези с технологията Nokia PureView. Това подновено партньорство е дългосрочен ангажимент за надграждане на технологичните иновации през следващите години.

Арто Нумела, главен изпълнителен директор, HMD Global:

"Сътрудничеството със ZEISS е важна част от нашия ангажимент винаги да предоставяме най-доброто изживяване за нашите клиенти. Феновете ни искат повече от просто една страхотна камера в смартфона си, те искат цялостно графично изживяване, което не просто отговаря на стандартите, но ги предефинира. Феновете ни го очакват и, заедно със ZEISS, го доставяме - съвместно разработено графично превъзходство за всички."

Д-р Матиас Мец, член на Изпълнителния съвет на ZEISS Group:

"Сътрудничеството на HMD Global с ZEISS за смартфоните Nokia отново ще подобри цялостното графично изживяване на потребителите, чрез съвършенство и иновации. Партньорството ни е изградено на стабилна основа. Заедно очакваме вълнуващо пътуване към бъдещето на усъвършенстваните графични възможности на смартфоните."

Това ексклузивно партньорство със ZEISS е допълнително доказателство за това, как HMD Global си сътрудничи с най-добрите и уважавани имена в индустрията, в стремежа към съвършенството във всеки аспект на дизайна и качествоото на телефоните. Това е и обещание към потребителите за оптималното възможно за смартфон графично изживяване.  

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

Тънките и елегантни монитори AOC с дизайн от Studio F. A. Porsche вече са в продажба

Тънките и елегантни монитори AOC с дизайн от Studio F. A. Porsche вече са в продажба

Двата нови модела, проектирани от прочутата дизайнерска къща Studio F. A. Porsche съвместно със специалиста при дисплеите AOC, вече са налични в магазините.

ADATA анонсира XPG SPECTRIX D40 с поддръжка на ASUS AURA Sync

ADATA анонсира XPG SPECTRIX D40 с поддръжка на ASUS AURA Sync

ADATA Technology обяви появата на продуктовата линия SPECTRIX D40, която се очаква да бъде пусната на пазара в началото на август.

AOC представя нови модели от премиум гейминг линията монитори AGON в Кьолн

AOC представя нови модели от премиум гейминг линията монитори AGON в Кьолн

Амстердам, 18 юли 2017 г. – Тази година AOC отново ще представи избрани модели гейминг монитори на предстоящото изложение Gamescom.

Как да изберем правилния дисплей за фотография и графичен дизайн

Как да изберем правилния дисплей за фотография и графичен дизайн

За какви възможности да следят графичните дизайнери и фотографите, когато им предстои покупка на професионален дисплей?

Persy представя ново поколение сървъри Stinger с Intel Xeon Processor Scalable

Persy представя ново поколение сървъри Stinger с Intel Xeon Processor Scalable

Качествените български системи постигат над 150% по-добра производителност в сравнение с предишното поколение

Абонамент за RSS новини