В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Новите цветни лазерни модели на Brother предлагат много възможности и ефективност за бизнеса

28 Юни 2017г.

  • Pin It

Brother представи нова гама цветни лазерни устройства, които се отличават с гъвкави възможности, надеждност, сигурност на данните и високо качество на печат. Новите модели на японската компания са проектирани с цел повишаване на продуктивността и ефективността при печат на големи обеми от документи. Сред новите представители на марката са три принтера и четири мултифункционални устройства. Върховите модели включват подобрени възможности за управление на хартията с увеличаване на тавите, което позволява нарастване на капацитета за печат с нарастване на нуждите.
Новите модели с обозначения L8000 и L9000 предлагат интелигентна мобилна свързаност и са съвместими с приложението Brother iPrint&Scan. Near Field Communication (NFC) поддръжката улеснява работата и може да бъде използвана за реализиране на сигурен печат, при който потребителите трябва да въведат PIN или да се идентифицират с карта, преди да получат конфиденциалните си документи.
Новите печатащи устройства се отличават и с висока скорост – до 31 стр./мин. при цветен и черно-бял печат. Скоростта на сканиране е 100 изображения в минута (50 листа в минута, двустранно) при най-добрите мултифункционални модели. Сканирането се улеснява от автоматичното листоподаващо устройства за до 80 листа, което дава възможност за бързо сканиране директно към облака или локално мрежово устройство.
Работата с устройствата е улеснена с наличието на голям тъч екран, който позволява създаване на потребителски бързи команди за най-често изпълняваните задачи.
Икономия от консумативи с по-голям капацитет
При новата гама устройства се използват тонер касетите с три различни капацитета – high, super high и ultra high. Най-големият комплект консумативи осигурява отпечатване на до 9000 черно-бели или 9000 цветни страници.
Устройствата притежават функции PrintSmart, които дават пълен поглед върху печата на съответната организация и позволяват контрол на бюджетите чрез задаване на квоти за печат.
Образцова сигурност
Новите устройства от сериите L8000 и L9000 са направени да издържат и на най-натоварващите условия на експлоатация. Основно внимание е обърнато на интегрирането на най-съвременните функции за сигурност, включително Active Directory Authentication, IPsec, 802.1x и SSL, които защитават чувствителната бизнес информация.
Функцията PrintSmart SecurePro позволява на потребителите да получават сканирани документи на имейл адрес вместо в споделена папка, което запазва конфиденциалността на информацията.
Гъвкав модел на употреба
Новите моделите могат да се използват и под формата на услуги за управляван печат, което спестява всички ангажименти по поддръжката и зареждането с консумативи в комбинация с предоставяне на точни отчети за направените разходи за печат.
В сравнение с предишните модели цветни лазерни устройства, новата гама на Brother се характеризира с:
83% по-голям капацитет на изходящата хартия
34% увеличение на размера на управляващия тъч екран
60% увеличение на капацитета на листоподаващото устройство
50% увеличение на капацитета на тонер касетите
Ива Тотева, мениджър продажби и маркетинг в Brother България, коментира: „Новите серии са проектирани да бъдат истински технологичен партньор, който помага на бизнеса да се развива. Бързият и изгоден печат с високо качество е в основата на големия набор от възможности за организациите, които предлагат новите устройства. Наред с това нашите управлявани услуги за печат предлагат идеално решение за компании, при които закупуването на стандартни решения за печат не е достатъчно ефективно.”
Новата гама от печатащи устройства Brother ще бъде на българския пазар до няколко седмици.

Характеристики на топмодела MFC-L9570CDWT
• принтер, скенер, копир, факс
• печат до 31 стр./мин. цветно/черно-бяло
• сканиране до 50 стр./мин. (100ipm)
• входен капацитет до 300 листа
• двустранно автоматично листоподаващо устройство до 80 листа
• тъч екран с диагонал 17.6 см
• NFC (за мобилен печат/сканиране и автентификация)
• USB, Wireless & Gigabit Wired Network
• опционални тонер касети за до 9000 копия*
• вградена тава за 500 листа хартия

*по стандарт ISO/IEC19798

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

Тънките и елегантни монитори AOC с дизайн от Studio F. A. Porsche вече са в продажба

Тънките и елегантни монитори AOC с дизайн от Studio F. A. Porsche вече са в продажба

Двата нови модела, проектирани от прочутата дизайнерска къща Studio F. A. Porsche съвместно със специалиста при дисплеите AOC, вече са налични в магазините.

ADATA анонсира XPG SPECTRIX D40 с поддръжка на ASUS AURA Sync

ADATA анонсира XPG SPECTRIX D40 с поддръжка на ASUS AURA Sync

ADATA Technology обяви появата на продуктовата линия SPECTRIX D40, която се очаква да бъде пусната на пазара в началото на август.

AOC представя нови модели от премиум гейминг линията монитори AGON в Кьолн

AOC представя нови модели от премиум гейминг линията монитори AGON в Кьолн

Амстердам, 18 юли 2017 г. – Тази година AOC отново ще представи избрани модели гейминг монитори на предстоящото изложение Gamescom.

Как да изберем правилния дисплей за фотография и графичен дизайн

Как да изберем правилния дисплей за фотография и графичен дизайн

За какви възможности да следят графичните дизайнери и фотографите, когато им предстои покупка на професионален дисплей?

Persy представя ново поколение сървъри Stinger с Intel Xeon Processor Scalable

Persy представя ново поколение сървъри Stinger с Intel Xeon Processor Scalable

Качествените български системи постигат над 150% по-добра производителност в сравнение с предишното поколение

Абонамент за RSS новини