В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

NVIDIA пуска нов Game Ready драйвер за Heroes of the Storm 2.0, Warhammer 40,000: Dawn of War 3 и три нови VR игри

01 Май 2017г.

  • Pin It

Драйверите NVIDIA Game Ready предлагат на GeForce игрите най- добрия игрови опит, защото са оптимизирани да предоставят гейминг изживяване на високо ниво. Също така, драйверите са сертифицирани с WHQL от Microsoft, което е допълнителна гаранция за качество.Heroes of the Storm е с дългоочакваната от феновете актуализация 2.0. Заглавията ще продължат да еволюират и след своето лансиране, защото са са създадени с ново съдържание и функции с помоща на патчове и DLC-та. Драйверите Game Ready са конструирани да подпомогнат всички основни етапи на еволюцията на игрите, осигурявайки по този начин най-доброто игрово изживяване.

Високият стандарт за качество е в момента на лансирането на една игра е още по наложащо в случая на VR заглавията. Проблемите съпровождащи игралните сесии или бъговете могат да се отразят и да нарушат усещането за потапяне, което може да повлияе или напълно да съсипе VR изживяването. Драйверът Game Ready осигурява възможно най-добрия опит, защото е оптимизирана както производителността, така и латентността, което е важен фактор в управлението на игрите тип Virtual Reality без накъсвания. Новият Game Ready драйвер осигурява най- добрия VR опит при игрите Batman Arkham VR, Rick and Morty: Virtual Rick-ality и Wilson's Heart.

Още новини от Хардуер

RSS виж всички

Samsung с 5 награди от European Hardware Awards

Samsung Electronics обяви, че компанията е спечелила 5 престижни награди по време на церемонията на European Hardware Awards, проведена в рамките на изложението Computex.

ADATA анонсира USB памети с 2-в-1 дизайн

ADATA анонсира USB памети с 2-в-1 дизайн

София, България – 8. юни, 2017 г. – ADATA Technology обяви пазария дебют на UC360 и UC370 USB памети с 2-в-1 дизайн. UC360 разполага с USB-A и Micro USB, а UC370 комбинира USB-A и USB-C порт. И двата модела използват USB 3.1 стандарт за пренос на данни и са съвместими с Windows, Mac OS, Android, различни игрови конзоли и смарт телевизори. Новите флашки ще се предлагат с капацитет 16GB, 32GB и 64GB.

Нова дефиниция за плавност: AOC представя 240Hz AGON G-SYNC монитор

Нова дефиниция за плавност: AOC представя 240Hz AGON G-SYNC монитор

Амстердам, 23-ти май, 2017 г. – AOC представя най-бързият геймърски монитор с NVIDIA G-SYNC до момента. AOC AGON AG251FG предлага честота на опресняване от 240Hz, 1ms време за реакция и NVIDIA ULMB за намалено замазване при движение. В допълнение към бързата реакция, осигурена от NVIDIA G-SYNC, дисплеят идва с други премиум геймърски функции като AOC Shadow Control и ергономичната стойка AOC Ergo Dial.

ADATA ще представи ултрабързи SSD дискове и роботизиран домашен помощник на изложението Computex 2017

ADATA ще представи ултрабързи SSD дискове и роботизиран домашен помощник на изложението Computex 2017

София, България ─ 23. май, 2017 г. ─ ADATA разкри част от новостите, които ще представи по време на тазгодишното изложение за потребителска електроника Computex, което ще се проведе в Тайпей (Тайван) в периода 30 май - 03 юни.

Външен диск на ADATA спечели отличието Computex d&i 2017

София, България – 10. май, 2017 г. – ADATA SD700 получи престижното отличие Computex Design & Innovation 2017 Award (Computex d&i) в категорията външни SSD дискове. Годишните награди, които са съвместнo организирани от TAITRA и iF, се присъждат на технологично иновативни продукти, отличаващи се не само със своя дизайн,но и принос, и ползи за потребителите.

Абонамент за RSS новини