В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Новите бюджетни Nokia 105 и Nokia 130 с чудесен дизайн

18 Юли 2017г.

  • Pin It

Обновените популярни телефони Nokia помагат за свързаността на хората по целия свят и предоставят разнообразна функционалност

HMD Global, домът на телефоните Nokia, едновременно представи двата модела Nokia 105 и Nokia 130. С обновен и ергономичен дизайн и двата телефона са оборудвани с чудесни функции. Те комбинират надеждност, здравина и отлична цена. И двата модела са оборудвани с 1,8-инчови цветни екрани, удобни светодиодни фенерчета и елегантни контури, като всеки модел се предлага в три различни цвята.
С повече от 1,3 милиарда потребители по света, множество от които в Азия и Африка, надеждните и бюджетни модели Nokia 105 и Nokia 130, са създадени, за да гарантират, че още повече хора в света могат да се радват на свързаност.

Nokia 105: предназначен за ежедневието
С над 200 милиона продадени бройки в цял свят, този телефон, носител на отличия, вече разполага с изцяло нов ергономичен дизайн, изключителна издържливост на батерията и подобрен потребителски интерфайс, с по-голям екран и удобна клавиатура. Вдъхновен от традициите на Nokia в телефонния дизайн, новите контури на Nokia 105 го правят удобен в ръката благодарение на своите красиви и естествени форми. Традиционните цветове и поликарбонатен корпус правят драскотините и ударите по-малко забележими. Nokia 105 е създаден, за да превземе ежедневието. Предлага качество, надеждност и здрав дизайн, които очаквате от телефон Nokia.
Новата клавиатура разполага с отделени клавиши за удобство, а по-големият 1.8-инчов екран улеснява играенето на любимите игри, като Snake Xenzia, която е предварително инсталирана. За да се възползвате от по-големия екран, Nokia 105 идва с демо версии на две игри - Doodle Jump и Crossy Road .
Към тези предимства добавяме до 15 часа време за разговори и цял месец в режим на готовност. С Nokia 105 може да говорите от изгрев до залез само с едно зареждане. Телефонът разполага с памет достатъчна за до 500 текстови съобщения и до 2000 контакта, за да бъдете винаги на линия.
Nokia 105 се предлага във вариант за една или две сим карти и разполага с вградено FM радио. Зарежда се със стандартен Micro USB кабел (USB 2.0).

Nokia 130: удовлетворява желанието за музика и видео
Без значение къде сте или какво правите, музиката прави живота много по-забавен. С до 44 часа време за възпроизвеждане на FM радио и място за хиляди песни, когато добавите до 32GB MicroSD карта, Nokia 130 ви гарантира, че винаги ще имате правилната песен за момента.
Ако предпочитате видео, ясният 1,8-инчов цветен екран предлага чудесно изживяване, когато се наслаждавате на видео през MicroSD карта , като с едно зареждане си осигурявате 11,5 часа възпроизвеждане на видео. Nokia 130 поддържа Bluetooth слушалки и високоговорители - идеали за безжично слушане на любимия ви плейлист в движение.
С вградената си камера , Nokia 130 ви позволява да правите снимки и да записвате видеоклипове, които можете да възпроизвеждате с помощта на MicroSD карта. А споделянето на вашето съдържание улеснено, като просто активирате Bluetooth и приближите телефона до друг с включен Bluetooth за бързо и лесно прехвърляне . Nokia 130 поддържа MicroSD карта, до 32 GB.
"Тъй като повече от 4 милиарда души остават офлайн и не могат да се възползват от възможностите за социално и икономическо развитие, които предлага интернет, да се свържеш с глас и текст е все още важна стъпка за много хора по света", коментира Арто Нумела , HMD Global. "Повече от 400 милиона мобилни телефона бяха продадени глобално през 2016 година . Не можем да подценяваме необходимостта и ползата от свързаност и сме посветени на предоставянето на устройства, които дават възможност на много хора по света да разширят своите хоризонти."
Както Nokia 105, така и Nokia 130 притежават все по-популярното LED фенерче - просто натискате два пъти бутона „нагоре“, за да включите и изключите фенерчето.
Средната глобална цена на дребно на Nokia 105 е 14.50 долара за варианта с една сим карта и $ 15 за модела с две карти. Телефонът ще се предлага в синьо, бяло и черно, и всеки цвят е с матово покритие. Nokia 130 ще се предлага в червено, сиво и черно на средна глобална цена от $ 21,50.
Както Nokia 130, така и Nokia 105 ще се предлагат в Dual и Single SIM варианти на българския пазар и ще са налични още този месец.

Още новини от Комуникации

RSS виж всички

До 65 канала мобилна телевизия предлага VIVACOM с услугата TV GO

Абонатите на VIVACOM могат да гледат телевизия в движение вече с до 65 канала, включени в пакета TV GO Extra.

До 80% отстъпка за смартфони от VIVACOM

До 80% отстъпка за смартфони от VIVACOM

В разгара на лятото VIVACOM ще даде възможност на потребителите да се сдобият с чисто нов смартфон с до 80% отстъпка.

Най-бързата мобилна мрежа в България за 2017 г. е на VIVACOM

Данните са от реални тестове за измерване на скоростта, направени от потребители с най-популярното приложение Speedtest® на Ookla®

4G Мрежата на VIVACOM вече е достъпна и за клиентите на предплатени услуги

4G Мрежата на VIVACOM вече е достъпна и за клиентите на предплатени услуги

10.07.2017 г. София - Потребителите с предплатени услуги на VIVACOM вече могат да ползват високоскоростен мобилен интернет през 4G/LTE мрежата на телекома. Единствените изисквания са устройството и SIM картата на абоната да поддържат 4G/LTE връзка. Ако SIM картата не е съвместима с 4G мрежата, във всеки магазин на VIVACOM може да се извърши безплатна смяна.

Центърът за отдалечени услуги на HPE и Vivacom - лидери по приходи в класацията „Топ 100 на технологичните компании в България“

Центърът за отдалечени услуги на HPE и Vivacom - лидери по приходи в класацията „Топ 100 на технологичните компании в България“

Vivacom оглави секторната класация „Телекомуникации“ с отчетените за миналата година постъпления в размер на почти 875,3 милиона лева, а Hewlett Packard Global Delivery Bulgaria Center е компанията с най-високи брутни приходи за 2016 г. от 292,6 милиона лева в сектор „Информационни и комуникационни технологии“ (ИКТ) на класацията „Топ 100 на технологичните компании в България“.

Абонамент за RSS новини