В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Започва четвъртото издание на конкурса за уебсайтове с европейски домейни EURid Web Awards

01 Май 2017г.

  • Pin It

София, 27 април 2017 г. – Български уебсайтове с домейни .eu и .ею ще могат да участват в конкурса EURid Web Awards, това стана ясно по време на фестивала WebIT. Новината обяви лично г-н Джовани Сепия, мениджър външни връзки в EURid – организацията управляваща европейските домейни от първо ниво .eu и .ею. В специална реч към гостите г-н Сепия наблегна на ползите за
притежателите на .eu и .eю домейни и сподели годишните цели на организацията. На фокус ще бъде изграждането на доверие в дигиталното присъствие, въвеждане на алгоритми, които предотвратяват злоупотреби с регистрации, продължаване на разработването на интернационализирани имена на домейни и създаване на многоезично онлайн пространство. EURid ще
разшири също и своята подкрепа за европейските стартъпи. Процесът по номиниране в EURid Web Awards 2017 стартира. За да се включите в конкурса, трябва да регистрирате вашия уебсайт на интернет страницата http://webawards.eurid.eu/. Наградите са уникална възможност за открояване в дигиталното пространство. Тази година победителите ще получат престижен награден пакет, включващ персонализиран 1-минутен видеоклип, създаден от EURid за рекламни цели. Уеб наградите се раздават в следните категории: Лидерите, Изгряващите звезди, По-добрият свят, Домът на .eu и Лауреатите. Номинирани могат да бъдат всякакви уебсайтове, независимо дали са на утвърдени компании, стартиращи фирми, предприемачи с екоинициативи, образователни институции или блогове за развлечения. Като част от подкрепата си за стартъп екосистемата у нас, EURid дава възможност на двама представители на стартиращ проект от България да присъстват на гала церемонията по връчване на наградите EURid Web Awards, която ще се проведе в Брюксел на 21 ноември 2017 г. Организаторите обещават и тази година церемонията по награждаване да бъде грандиозна. Световни знаменитости като Ким Уайлд, трио Калакан и Сюзън Бойл са връчвали награди на победители в предишни издания.
“EURid Web Awards ни позволяват да подкрепяме притежателите на европейски домейни от първо ниво, именно това прави работата ни толкова значима. Тези награди са възможност да покажем нашата благодарност за тяхната упорита работа, отдаденост и лоялност, не само към нашите домейн имена, но и към Европа като цяло. Горещо приканваме всички българи, които притежават .eu и
.ею разширения да участват в EURid Web Awards, защото наградите представляват невероятна възможност за всяка компания да се открои в дигиталното пространство", отбеляза г-н Джовани Сепия, мениджър външни връзки в EURid.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение. Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

От 21 до 23 октомври 2017 г. в Щутгарт ще се проведе изложението SÜFFA, където MULTIVAC (зала 7, щанд 7B21) ще презентира разнообразни опаковъчни решения и етикетиращи машини за месни продукти, включи-телно колбаси.

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Абонамент за RSS новини