В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

За първи път в София ще се проведе практически семинар по предприемачество „Първи стъпки в бизнеса”

09 Май 2017г.

  • Pin It

На 13 май 2017 г. (събота) в град София, бул. „Александър Стамболийски” 55, ще се проведе първото издание на практическия семинар за начинаещи предприемачи „Първи стъпки в бизнеса”, организиран от JCI Sofia - локалната секция на международната неправителствена организация Junior Chamber International (JCI).
„Първи стъпки в бизнеса” е еднодневен практически семинар по предприемачество, ориентиран към младите хора, които планират да развиват собствен бизнес или наскоро са стартирали такъв. След шест успешни издания, реализирани в Пловдив, за първи път през 2017 г. „Първи стъпки в бизнеса” се реализира в София, както и в още пет града в цяла България (Пловдив, Варна, Бургас, Свищов и Плевен).
Липсата на системно образование или достъпни цялостни обучения по предприемачество е една от основните пречки за много млади хора да развият своите идеи в работещи бизнес начинания. Затова семинарът цели да срещне младите хора с успели професионалисти, които по достъпен и разбираем начин да споделят практически съвети и личен опит.
Най-важните стъпки при стартирането на бизнес са обособени в няколко модула: Идеята, Счетоводство и финанси, Екип, Онлайн присъствие и идентичност, Маркетинг и Продажби, като за всеки модул е поканен професионалист в съответната област, който ще сподели практически съвети и личен опит с участниците. Сред лекторите са добре познати имена като Георги Държанлиев – един от съоснователите на pravatami.bg и Сандра Алексиева - създател на един от първите и най-популярни кулинарни сайтове в България „1001 Рецепти” .
В допълнение всеки от присъстващите ще получи материали с правни съвети за начинаещи предприемачи и възможност да се срещне с хора със сходни интереси и да изгради ценни познанства и партньорства.
Основната цел на семинара е всеки участник да си тръгне с практически знания, които да му позволят да предприеме конкретни действия по осъществяването на собствения си бизнес проект.
На 13 май събития от формата „Първи стъпки в бизнеса” ще се проведат и в Пловдив, и във Варна.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение. Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

От 21 до 23 октомври 2017 г. в Щутгарт ще се проведе изложението SÜFFA, където MULTIVAC (зала 7, щанд 7B21) ще презентира разнообразни опаковъчни решения и етикетиращи машини за месни продукти, включи-телно колбаси.

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Абонамент за RSS новини