В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Visa e партньор на TEDxSofia

02 Юни 2017г.

  • Pin It

Visa в Българиявярва, чеосновниятдвигателнаиновациите и успешниябизнессавдъхновението и смелитеидеи. Компанията е гордспонсорнаследващото събитие от поредицата TED–TEDxSofia, коетоще сепроведе утре в Домът на киното, задасподели с българитеидеи, коитопроменятсвета. Това е второтосъбитиена TED в Българияза последниямесец, официалноподкрепяноотглобалнатаплатежнакомпания.
TED е ежегодно събитие, което обединява водещите световни умове, за да сподели идеи със значение в различни дисциплини– технологии, забавления, дизайн, наука, хуманитарни науки, бизнес, развитие. В духа на "идеите, които си струват да се разпространяват", TEDxSofia е местно, самоорганизирано събитие, което събира хората в еднодневно TED преживяване.
„Светлитеидеи, коитопредизвикватдебати, трябвадабъдатнасърчавани и подкрепяни.Ние силно вярваме, че иновациите, ориентирани към хората сега, ще означават бъдещ успех за Visa и обществото като цяло. Това е причината да сесъсредоточим върху насърчаването на смелите идеи и новите гледни точки“, казваКрасимираРайчева, мениджърна Visa заБългария
Visa работи неуморно, за да подобри потребителското преживяване за клиентите си, като използва новите технологии, за да позволи на банките клиенти на компанията да предоставят възможно най-добрите продукти за своите клиенти. Това е част от визията на компанията, в която потребителите не трябва да се замислят за времето, мястото, канала или устройството – всичко трябва да е еднакво лесно и сигурно.
За Visa Inc.
Visa Inc. е глобална платежна технологична компания, която свързва потребителите, бизнеса, финансовите институции и правителствата в повече от 200 страни и територии с бързи, сигурни и надеждни електронни разплащания. Ние сме оператор на една от най-модерните мрежи в света за обработка на данни – VisaNet, - която е в състояние да управлява над 65 000 съобщения за транзакции в секунда, като в същото време защитава потребителите от измама и гарантира разплащанията за търговците. Visa не е банка и не издава карти, не предоставя кредити и не определя лихвите и таксите за потребителите. Иновациите на Visa обаче дават възможност нейните клиенти от финансовите институции да предложат на потребителите по-голям избор: незабавно плащане с дебитна карта, бъдещо разплащане с предплатена карта или забавено разплащане с кредитни продукти. За повече информация, посететенашата уебстраница www.visaeurope.com, блога на Visa Vision (vision.visaeurope.com)и @VisaInEurope.
Контакти:
Драгомир Гюров
AMI Communicationsfor Visa Bulgaria
dragomir.gyurov@amic.bg|02 989 5115| 0886 634 580
Twitter: @VisaEuropeNews
@Visa_BG
Website: www.visabg.com


 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Летните артикули, чрез които може да популяризирате бизнеса си

Летните артикули, чрез които може да популяризирате бизнеса си

За голяма част от бизнеса летните месеци са време за подготовката за натоварения септемри месец. Докато по-голямата част от клиентите си отпочиват, то това е спокойното време, в което бизнеса планира своите бъдещи стъпки.

БЛИЗО 300 000 БАЛКАНСКИ ПЪСТЪРВИ СА ПУСНАТИ В БЪЛГАРСКИТЕ РЕКИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

БЛИЗО 300 000 БАЛКАНСКИ ПЪСТЪРВИ СА ПУСНАТИ В БЪЛГАРСКИТЕ РЕКИ  БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

Близо 300 000 балкански пъстърви са пуснати в българските реки благодарение на Лидл България. Компанията е един от най-големите инвеститори в запазване на биоразнообразието.

Шумен дигитализира общинската администрация

София, 26 юни 2017 г. – Община Шумен ще дигитализира процесите на регулация и дейностите по управление на устройство на територията на общината. Това ще стане възможно с въвеждане на интегрирана географска информационна система Тобел от българската геоинформационна компания Мапекс.

Директивата за разплащания PSD2 ще даде нови възможности на банките за стартиране на иновативни услуги

Директивата  за разплащания PSD2 ще даде нови възможности на банките за стартиране на иновативни услуги

Над 100 представители на водещи банки у нас взеха участие в дискусия за ползите, които могат да бъдат извлечени от регулацията

Business Intelligence дава най-добрите отговори на въпросите на бизнеса

Business Intelligence дава най-добрите отговори на въпросите на бизнеса

Курсът по BI на магистратурата по „Бизнес анализ и ERP решения“ представя пред мениджъри и внедрители на бизнес софтуер най-добрите практики

Абонамент за RSS новини