В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Visa e партньор на TEDxSofia

02 Юни 2017г.

  • Pin It

Visa в Българиявярва, чеосновниятдвигателнаиновациите и успешниябизнессавдъхновението и смелитеидеи. Компанията е гордспонсорнаследващото събитие от поредицата TED–TEDxSofia, коетоще сепроведе утре в Домът на киното, задасподели с българитеидеи, коитопроменятсвета. Това е второтосъбитиена TED в Българияза последниямесец, официалноподкрепяноотглобалнатаплатежнакомпания.
TED е ежегодно събитие, което обединява водещите световни умове, за да сподели идеи със значение в различни дисциплини– технологии, забавления, дизайн, наука, хуманитарни науки, бизнес, развитие. В духа на "идеите, които си струват да се разпространяват", TEDxSofia е местно, самоорганизирано събитие, което събира хората в еднодневно TED преживяване.
„Светлитеидеи, коитопредизвикватдебати, трябвадабъдатнасърчавани и подкрепяни.Ние силно вярваме, че иновациите, ориентирани към хората сега, ще означават бъдещ успех за Visa и обществото като цяло. Това е причината да сесъсредоточим върху насърчаването на смелите идеи и новите гледни точки“, казваКрасимираРайчева, мениджърна Visa заБългария
Visa работи неуморно, за да подобри потребителското преживяване за клиентите си, като използва новите технологии, за да позволи на банките клиенти на компанията да предоставят възможно най-добрите продукти за своите клиенти. Това е част от визията на компанията, в която потребителите не трябва да се замислят за времето, мястото, канала или устройството – всичко трябва да е еднакво лесно и сигурно.
За Visa Inc.
Visa Inc. е глобална платежна технологична компания, която свързва потребителите, бизнеса, финансовите институции и правителствата в повече от 200 страни и територии с бързи, сигурни и надеждни електронни разплащания. Ние сме оператор на една от най-модерните мрежи в света за обработка на данни – VisaNet, - която е в състояние да управлява над 65 000 съобщения за транзакции в секунда, като в същото време защитава потребителите от измама и гарантира разплащанията за търговците. Visa не е банка и не издава карти, не предоставя кредити и не определя лихвите и таксите за потребителите. Иновациите на Visa обаче дават възможност нейните клиенти от финансовите институции да предложат на потребителите по-голям избор: незабавно плащане с дебитна карта, бъдещо разплащане с предплатена карта или забавено разплащане с кредитни продукти. За повече информация, посететенашата уебстраница www.visaeurope.com, блога на Visa Vision (vision.visaeurope.com)и @VisaInEurope.
Контакти:
Драгомир Гюров
AMI Communicationsfor Visa Bulgaria
dragomir.gyurov@amic.bg|02 989 5115| 0886 634 580
Twitter: @VisaEuropeNews
@Visa_BG
Website: www.visabg.com


 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение. Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

От 21 до 23 октомври 2017 г. в Щутгарт ще се проведе изложението SÜFFA, където MULTIVAC (зала 7, щанд 7B21) ще презентира разнообразни опаковъчни решения и етикетиращи машини за месни продукти, включи-телно колбаси.

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Абонамент за RSS новини