В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Цветна теория- пътят към перфектния дизайн

11 Юли 2017г.

  • Pin It

 

 Избирането на цветна палитра за дизайн е един от най-затормозяващите неща; специалистите в бранша казват, че или имаш око за него, или не. И докато някои хора са природно надарени да подбират цветовете, така че да си подхождат, други могат да се научат ако следват няколко основни стъпки.

 
Независимо дали сте наясно или не, най-вероятно използвате цветната теория при вашите дизайни. Може би избирате оранжево и синьо, просто защото сте осъзнали, че те се съчетават добре. Необходими са обаче много повече знания и опит в тази сфера.
Независимо дали се възприемате като майстор в избора на подходящи цветове, или не, препоръчваме ви да използвате цветната теория, така че да направите следващия си дизайн на тениски най-добрият до сега.

 

Ако искате да научите повече за цветната теория,основните типове цветове и как да ги използвате - ПРОЧЕТЕ ТУК! 

 

 

 

 

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Годишни награди за най-успешни СТИВ

За 7-ма поредна година БТПП, съвместно с Министерство на икономиката, ще обяви и връчи годишните награди за най-успешни служби по търговско-икономически въпроси (СТИВ) за 2016 г. на тържествена церемония на 24 юли 2017г.

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

От години новината, че мениджърката и ПР, инж.Ваня Тучева е новата любов на Росен Плевнелиев обикаля жълтите медии.По темата се изписа какво ли не, но никоя от двете страни не даде официално изявление до днес.

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Рестартът на Remixshop.com се очаква до дни. Компанията ще инвестира около 4 милиона лева, за да започне да работи отново. Компанията дава предварителна оценка на щетите от пожара на 15 юли за около 9 млн. лв. Жертви и пострадали няма.

Lavazza бележи пореден успешен сервис с три-годишно партньорство с турнира Wimbledon

Като официално кафе на шампионата за седма поредна година, Lavazza ще бъде домакин на звездата и световен посланик – Андре Агаси, на турнира „Големия шлем“ тази година

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

BILLA България официално откри петия си пореден магазин в Русе. Това е 112-ият обект на веригата в България.

Абонамент за RSS новини