В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Transavia France - 20 милиона пътници за 10 години!

25 Май 2017г.

  • Pin It

 
Transavia France, нискотарифната компания на Air France-KLM, отпразнува десетата си годишнина. Авиокомпанията, която оперира от Париж-Орли за Европа, вече е превозила 20 милиона пътници, притежава 29 самолета Boeing 737s и обслужва 82 дестинации.
„В бъдеще, ние се стремим клиентите да изпитват още повече привързаност към нашата компания, за да утвърдим позицията ни на любима нискотарифна авиокомпания на пътниците във Франция. Нискотарифните авиокомпании трябва по-успешно да се откроят от конкуренцията, за да гарантират бъдещето си ", заяви Натали Стублер, изпълнителен директор на Transavia France.
Като част от стратегическия проект "Trust Together" на групата, три основни насоки ще позволят на Transavia France да подобри търговското си предложение към своите клиенти:
- Пълна интеграция на компанията в програмата за лоялност на Air France-KLM. На всички полети на компанията, всеки клиент вече ще може да печели мили, като се стартира с 500 мили за пътуване с тарифите "Плюс" и "Макс".
- Възможност за достъп до полетите на Transavia France от уебсайта на Air France.
- Извършване на споделени полети с Air France по повечето маршрути, от зимата на 2017 г.
Transavia France показва бързо развитие през 2017 г., което се дължи на:
- Ръст на флота, който бе увеличен тази година с покупката на 4 нови Boeing 737-800 и в момента включва общо 29 самолета.
- Увеличено предлагане и увеличение от + 14% на наличните места / километър, което се отнася за Париж-Орли, Лион Сен-Екзюпери и Нант Атлантик.
- Нови маршрути. От 4 септември, Transavia France ще обслужва Бейрут (Ливан) с 3 седмични полета. В началото на 2017 г., компанията обяви полетите си до Дакла (Мароко), Палма де Майорка (Испания), Танжер (Мароко) и Тиват (Черна гора).
- Допълнителни честоти за Испания, Мароко, Португалия и Израел.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Летните артикули, чрез които може да популяризирате бизнеса си

Летните артикули, чрез които може да популяризирате бизнеса си

За голяма част от бизнеса летните месеци са време за подготовката за натоварения септемри месец. Докато по-голямата част от клиентите си отпочиват, то това е спокойното време, в което бизнеса планира своите бъдещи стъпки.

БЛИЗО 300 000 БАЛКАНСКИ ПЪСТЪРВИ СА ПУСНАТИ В БЪЛГАРСКИТЕ РЕКИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

БЛИЗО 300 000 БАЛКАНСКИ ПЪСТЪРВИ СА ПУСНАТИ В БЪЛГАРСКИТЕ РЕКИ  БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

Близо 300 000 балкански пъстърви са пуснати в българските реки благодарение на Лидл България. Компанията е един от най-големите инвеститори в запазване на биоразнообразието.

Шумен дигитализира общинската администрация

София, 26 юни 2017 г. – Община Шумен ще дигитализира процесите на регулация и дейностите по управление на устройство на територията на общината. Това ще стане възможно с въвеждане на интегрирана географска информационна система Тобел от българската геоинформационна компания Мапекс.

Директивата за разплащания PSD2 ще даде нови възможности на банките за стартиране на иновативни услуги

Директивата  за разплащания PSD2 ще даде нови възможности на банките за стартиране на иновативни услуги

Над 100 представители на водещи банки у нас взеха участие в дискусия за ползите, които могат да бъдат извлечени от регулацията

Business Intelligence дава най-добрите отговори на въпросите на бизнеса

Business Intelligence дава най-добрите отговори на въпросите на бизнеса

Курсът по BI на магистратурата по „Бизнес анализ и ERP решения“ представя пред мениджъри и внедрители на бизнес софтуер най-добрите практики

Абонамент за RSS новини