В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Transavia France - 20 милиона пътници за 10 години!

25 Май 2017г.

  • Pin It

 
Transavia France, нискотарифната компания на Air France-KLM, отпразнува десетата си годишнина. Авиокомпанията, която оперира от Париж-Орли за Европа, вече е превозила 20 милиона пътници, притежава 29 самолета Boeing 737s и обслужва 82 дестинации.
„В бъдеще, ние се стремим клиентите да изпитват още повече привързаност към нашата компания, за да утвърдим позицията ни на любима нискотарифна авиокомпания на пътниците във Франция. Нискотарифните авиокомпании трябва по-успешно да се откроят от конкуренцията, за да гарантират бъдещето си ", заяви Натали Стублер, изпълнителен директор на Transavia France.
Като част от стратегическия проект "Trust Together" на групата, три основни насоки ще позволят на Transavia France да подобри търговското си предложение към своите клиенти:
- Пълна интеграция на компанията в програмата за лоялност на Air France-KLM. На всички полети на компанията, всеки клиент вече ще може да печели мили, като се стартира с 500 мили за пътуване с тарифите "Плюс" и "Макс".
- Възможност за достъп до полетите на Transavia France от уебсайта на Air France.
- Извършване на споделени полети с Air France по повечето маршрути, от зимата на 2017 г.
Transavia France показва бързо развитие през 2017 г., което се дължи на:
- Ръст на флота, който бе увеличен тази година с покупката на 4 нови Boeing 737-800 и в момента включва общо 29 самолета.
- Увеличено предлагане и увеличение от + 14% на наличните места / километър, което се отнася за Париж-Орли, Лион Сен-Екзюпери и Нант Атлантик.
- Нови маршрути. От 4 септември, Transavia France ще обслужва Бейрут (Ливан) с 3 седмични полета. В началото на 2017 г., компанията обяви полетите си до Дакла (Мароко), Палма де Майорка (Испания), Танжер (Мароко) и Тиват (Черна гора).
- Допълнителни честоти за Испания, Мароко, Португалия и Израел.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение. Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

От 21 до 23 октомври 2017 г. в Щутгарт ще се проведе изложението SÜFFA, където MULTIVAC (зала 7, щанд 7B21) ще презентира разнообразни опаковъчни решения и етикетиращи машини за месни продукти, включи-телно колбаси.

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Абонамент за RSS новини