В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Смарт часовникът Huawei Watch 2 пристига в края на юни в България

17 Май 2017г.

  • Pin It

 Две години след премиерата на Huawei Watch в Барселона, наследникът му – Huawei Watch 2, идва на пазара и ще бъде наличен у нас в края на юни месец. Часовникът е наличен в две базови версии: стандартна и класическа. За дизайн феновете има още една специална версия, създадена в сътрудничество с Porsche Design studio, която обаче ще бъде достъпна на други пазари.
Huawei Watch 2 отразява един нов подход в концепцията за „умен“ часовник. Предишната версия беше просто аксесоар към смартфона, който ако не бе наблизо, не би могъл да се ползва заедно с часовника. Сега часовникът работи изцяло автономно в ролята на ежедневен асистент, без да е необходимо наличието на телефон в близост.
При Huawei Watch 2 компанията се възползва от новите технологични решения, които могат да бъдат описано с понятието „Свързване навсякъде“. В часовника има вградена антена, която управлява процесите за пренос на данни. Благодарение на нея смарт часовникът се справя безпроблемно с 4G/3G/2G, GPS, NFS, Wi-fi и Bluetooth технологиите. Списъкът е впечатляващ и да не забравяме, че говорим за часовник, които тежи едва от 40 до 47 грама.
Какво означава тази промяна за потребителя? Смартфонът може да остане вкъщи, като през това време използваме Huawei Watch, дори ако спортуваме. С поставянето на нано сим карта в часовника, той веднага ще се установи връзка с Интернет, дори и да няма достъп до Wifi. При избрани мобилни мрежи, часовникът дори може да е със същия номер като смартфона. Huawei Watch 2 лесно приема и инициира гласови обаждания и изпраща съобщения. Получаваме известия от любимите си приложения и социални мрежи директно на екрана. Благодарение на операционната система Android Wear 2.0 и решенията на технологията за „машинно учене”, ще можем да отговаряме на съобщения гласово, чрез писане на клавиатурата, писане с ръка, както и чрез употребата на автоматично генерирани отговори, базирани на съдържанието, което получаваме.  

 Когато започваме тренировка например, Huawei Watch 2 ще запази нашия маршрут в облака с вградения GPS и Glonass система. Смарт часовникът е готов да анализира няколко дисциплини – от ежедневна разходка през кардио тренировка и тичане на пътека или каране на колело. По-напредналите ще могат да развият професионален тренировъчен график с използването на приложението Huawei Health. По време на тренировката няма нужда да избягваме по-тежки терени и условия, тъй като нашият часовник е водо и прахоустойчив – отговаря на стандарта IP58, а екранът е защитен от свръх устойчивото стъкло Corning Gorilla Glass. Нашият часовник непрестанно наблюдава сърдечния ни ритъм чрез вградения сензор за измерване на сърдечна честота, превръщайки тренировката ни в много по-полезна и приятна чрез стриймване на музика. Можем също да качим музика по свой избор директно в паметта на Watch 2. Часовникът се свързва към удобни безжични слушалки чрез Bluetooth.
Ако сме забравили портфейла си, също не е нужно да се връщаме вкъщи. Huawei Watch 2 поддържа NFS технологията, с която можем да плащаме чрез стандарта Android Pay.
Повечето команди могат да бъдат гласово зададени, тъй като в часовника е интегриран гласов асистент от последно поколение. Google Assistant улеснява ежедневието ни. Дейности като проверка на прогнозата за времето, нагласяване на аларма или записване на бележки, стават много по-бързо и лесно с Huawei Watch 2.
Втората серия смарт часовници на Huawei е с изцяло обновена концепция за интелигентен часовник. Watch 2 вече е автономно устройство. Благодарение на батерията му, която издържа около 2 дни потребление, може успешно да даде допълнителна стойност на нашия смартфон. Носимото устройство е много полезно по време на пътуване, тренировки и ежедневни професионални или лични дейности. Лесният достъп до календар, съобщения и известия, пристигащи директно на китката ни, е много по-бърз, в сравнение с взимането и отключването на телефона.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Годишни награди за най-успешни СТИВ

За 7-ма поредна година БТПП, съвместно с Министерство на икономиката, ще обяви и връчи годишните награди за най-успешни служби по търговско-икономически въпроси (СТИВ) за 2016 г. на тържествена церемония на 24 юли 2017г.

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

От години новината, че мениджърката и ПР, инж.Ваня Тучева е новата любов на Росен Плевнелиев обикаля жълтите медии.По темата се изписа какво ли не, но никоя от двете страни не даде официално изявление до днес.

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Рестартът на Remixshop.com се очаква до дни. Компанията ще инвестира около 4 милиона лева, за да започне да работи отново. Компанията дава предварителна оценка на щетите от пожара на 15 юли за около 9 млн. лв. Жертви и пострадали няма.

Lavazza бележи пореден успешен сервис с три-годишно партньорство с турнира Wimbledon

Като официално кафе на шампионата за седма поредна година, Lavazza ще бъде домакин на звездата и световен посланик – Андре Агаси, на турнира „Големия шлем“ тази година

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

BILLA България официално откри петия си пореден магазин в Русе. Това е 112-ият обект на веригата в България.

Абонамент за RSS новини