В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Samsung разширява портфолиото си от интелигентни електроуреди в България

06 Юли 2017г.

  • Pin It

6 юли 2017 г. – Samsung Electronics обяви, че разширява своето портфолио от интелигентни електроуреди в България с новите хладилници за вграждане (BRB260030WW) и сушилни (DV80M5010QW/LE) на компанията, които могат да бъдат намерени в търговските обекти на големите вериги за бяла и черна техника. В допълнение, потребителите, които закупят новите електроуреди на Samsung, както и хладилник, пералня, фурна или плот за вграждане периода от 1-ви януари до 31-ви декември 2017 г., автоматично получават 5 години пълна гаранция за повече сигурност и надеждност.

"Samsung работи активно в разработването на интелигентни електроуреди, които не само подобряват живота на хората и им предлагат най-доброто качество, но са и създадени за дългогодишна употреба. Щастливи сме, че портфолиото ни в България се разширява, като освен новия функционален хладилник за вграждане, за първи път на българския пазар предлагаме и сушилня, осигурявайки повече удобство и комфорт на нашите потребители“, каза Елена Томова, мениджър продажби „Бяла техника“ в Samsung България.

Двата нови продукта на Samsung, вече налични на българския пазар, са част от интегрираните решения на компанията, които подобряват функционалността и управлението на дома.

Нови възможности за съхранение на храна
С вниманието, отделено на иновации и дизайн, хладилникът с фризер за вграждане Samsung BRB260030WW се присъединява към голямата група от иновативни хладилници на Samsung, които промениха начина на съхранение в кухнята. 260-литровият хладилник е проектиран с дизайн, който лесно пасва на стандартните кухненски шкафове, така че да предоставя по-хармоничен изглед и усещане за съвременна и модерна кухня.

Хладилникът с фризер се отличава още и с превъзходен дигитален инверторен компресор Samsung, който подобрява енергийната ефективност и охлаждането. За разлика от други модели, компресорът на Samsung работи гладко и тихо през нощта и идва с 10-годишна гаранция. В допълнение, функцията No Frost на Samsung гарантира равномерно охлаждане без скреж и наслагвания на лед, докато системата Multi-Airflow осигурява равномерно разпределение на въздуха за по-дълготрайна свежест на продуктите в хладилника.

Интелигентна сушилня, която трансформира дома
Samsung цели да предостави на потребителите повече гъвкавост и възможности за избор при извършването на ежедневните домакински дейности и затова за първи път в България предлага сушилнята Samsung DV80M5010QW/LE. Благодарение на своя капацитет от 8 кг, невероятна мощност, 3 нива на сушене и функцията Quick Dry 35', сушилнята отговоря на нуждите на днешните семейства, чието ежедневие е натоварено с множество ангажименти.

В допълнение към електронното управление, сушилнята Samsung DV80M5010QW/LE се отличава с автоматичната система за контрол на грешките Smart Check, която открива и диагностицира проблемите, като осигурява лесно изпълними решения за отстраняване на проблемите чрез приложения за смартфон.


За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Годишни награди за най-успешни СТИВ

За 7-ма поредна година БТПП, съвместно с Министерство на икономиката, ще обяви и връчи годишните награди за най-успешни служби по търговско-икономически въпроси (СТИВ) за 2016 г. на тържествена церемония на 24 юли 2017г.

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

От години новината, че мениджърката и ПР, инж.Ваня Тучева е новата любов на Росен Плевнелиев обикаля жълтите медии.По темата се изписа какво ли не, но никоя от двете страни не даде официално изявление до днес.

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Рестартът на Remixshop.com се очаква до дни. Компанията ще инвестира около 4 милиона лева, за да започне да работи отново. Компанията дава предварителна оценка на щетите от пожара на 15 юли за около 9 млн. лв. Жертви и пострадали няма.

Lavazza бележи пореден успешен сервис с три-годишно партньорство с турнира Wimbledon

Като официално кафе на шампионата за седма поредна година, Lavazza ще бъде домакин на звездата и световен посланик – Андре Агаси, на турнира „Големия шлем“ тази година

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

BILLA България официално откри петия си пореден магазин в Русе. Това е 112-ият обект на веригата в България.

Абонамент за RSS новини