В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Samsung представи следващата иновация в телевизорите

28 Април 2017г.

  • Pin It

Samsung Electronics представи новата категория телевизори QLED - Q9, Q8, и Q7 - на стилно събитие в България. QLED телевизорите предлагат драстично подобрена производителност, с точно пресъздаване на цветното пространство DCI-P3 и възможност за възпроизвеждане на 100 процента от обема на цветовете. Всички модели от новата категория са вече налични в търговската мрежа в България в различни размери.

“Новата гама QLED телевизори предлага несравнимо визуално изживяване и забележителен дизайн и се фокусира изцяло върху потребителите. Благодарение на своите иновации при качеството на картината, новите модели поставят началото на нова ера в телевизията“, каза Димитър Вълев, Директор отдел „Аудио-видео продукти“ в Samsung България.

Новите QLED модели, включително Q9, Q8 и Q7, се отличават с подобрена ефективност на светлината и стабилността, както и с по-широк от всякога цветови спектър. Гамата QLED се характеризира и с дълбоки нива на черното и HDR оптимална яркост до 2000 нита, а панелът е с дизайн, който намалява отблясъците, така че потребителите да могат да виждат всеки отделен детайл с изключителен контраст. Телевизорите поддържат това ниво на представяне независимо къде е седнал зрителя – цветовете и картината запазват постоянно качество от всеки зрителен ъгъл.

Q Картина: Цветове, толкова реални, че можеш да ги вкусиш

Новата серия QLED телевизори се отличават с Quantum Dot технология от ново поколение, за да предоставят най-доброто съчетание между светлина и цвят, налично в дисплей технологиите в момента. Моделите адресират всички основни аспекти на качеството на картината, включително зрителния ъгъл, обема на цветовете, яркостта и подобрения контраст. QLED телевизорите са първите в индустрията, които могат да възпроизведат 100 процента от обема на цветовете, което е потвърдено от Verband Deutscher Elektrotechniker. В допълнение, гамата QLED за 2017 г. получи ULTRA HD PREMIUM сертификат от UHD Alliance (UHDA).

Q Стил: Пасва перфектно на всеки дом

Подобренията в дизайна и функционалността на серията QLED телевизори включват прозрачен кабел, чрез който всички периферни устройства могат да бъдат събрани и свързани с телевизора, както и стойка за стена, която елиминира разстоянието между стената и поставения телевизор. В допълнение, Samsung предлага и две нови елегантни стойки - Gravity и Studio, с които QLED телевизорът се превръща в красива част от интериора на дома.


Q Смарт: Всичко, което ти е необходимо

Smart Hub на Samsung предлага още по-интуитивно и комплексно изживяване, директно на QLED телевизора. В комбинация с най-новата версия на приложение Smart View, налично за Android и iOS, потребителите могат да се наслаждават на своя персонализирана версия на интерфейса. В допълнение, универсалното дистанционно на Samsung е подобрено, така че да поддържа още повече устройства и да предлага гласов контрол за повече ТВ функции.

За повече информация относно новата гама QLED и иновативната Quantum Dot технология, моля посетете http://www.samsung.com/bg/tvs/qled/overview/.


За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

MULTIVAC на изложението Südback в Щутгарт (палата 5, щанд 5A62)

MULTIVAC на изложението Südback в Щутгарт (палата 5, щанд 5A62)

От 23 до 26 септември 2017 г. на изложение Südback, провеждащо се в Щутгарт, MULTIVAC ще презентира ефективни опаковъчни решения за хляб, хлебни из-делия, сладкарски изделия и пр.

Токуда банк предлага атрактивен ипотечен кредит с лихва от 3,6%

Токуда банк обяви нови атрактивни условия по ипотечния си кредит от 3,6% фиксирана годишна лихва за първите 3 години на кредита.

Kръгла маса на тема „Ролята на иновациите в областта на електротехниката, електрониката и енергийната ефективност в България”

Съветът по иновации при БТПП организира кръгла маса на тема „Ролята на иновациите в областта на електротехниката, електрониката и енергийната ефективност в България”.

БЕДНИ РОДНИНИ ИЗНУДВАТ ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ЗА ПАРИ

БЕДНИ РОДНИНИ ИЗНУДВАТ ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ЗА ПАРИ

ПР и мениджър, инж.Ваня Тучева не може да се отърве от роднини, след като придобива слава. В началото тя ги приема с отворени обятия, но скоро разбира меркантилните им намерения.

Карлсберг България е най-бързоразвиващата се компания на българския бирен пазар през първата половина на 2017 година

Обемът й се е увеличил с 18%, а пазарният дял е нараснал с 4,6 процентни пункта, сравнено със същия период на 2016 г.

Абонамент за RSS новини