В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Samsung е любима марка на българите

13 Юли 2017г.

  • Pin It

София – 13 юли 2017 г. – Samsung е любимата марка на българските потребители в категорията „Черна и бяла техника“ според резултатите на поредното издание на единствената потребителска класация у нас - „Любимите марки” 2017 г.

  
Конкурсът премина през три етапа на онлайн гласуване, като след всеки етап продължаваха марките с най-много събрани гласове. Със своя глас за любима марка гласуваха близо 30 хиляди души за около два месеца.

 
„Тази награда е изключително вдъхновяваща за нас, защото тя е оценката на нашите потребители – това е най-важната оценка. Благодарни сме за наградата и сме горди, че за поредна година печелим предпочитанията на българския потребител. В основата на нашите продукти стои именно грижата за клиента, за неговите потребности и нужди, на които ние се стремим да отговорим чрез нашите иновации, услуги и продукти“, заяви Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Samsung България.

 
Повече за класацията и резултатите от гласуването можете да намерите тук:
http://mylovemarks.eu/results.php.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Годишни награди за най-успешни СТИВ

За 7-ма поредна година БТПП, съвместно с Министерство на икономиката, ще обяви и връчи годишните награди за най-успешни служби по търговско-икономически въпроси (СТИВ) за 2016 г. на тържествена церемония на 24 юли 2017г.

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

От години новината, че мениджърката и ПР, инж.Ваня Тучева е новата любов на Росен Плевнелиев обикаля жълтите медии.По темата се изписа какво ли не, но никоя от двете страни не даде официално изявление до днес.

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Рестартът на Remixshop.com се очаква до дни. Компанията ще инвестира около 4 милиона лева, за да започне да работи отново. Компанията дава предварителна оценка на щетите от пожара на 15 юли за около 9 млн. лв. Жертви и пострадали няма.

Lavazza бележи пореден успешен сервис с три-годишно партньорство с турнира Wimbledon

Като официално кафе на шампионата за седма поредна година, Lavazza ще бъде домакин на звездата и световен посланик – Андре Агаси, на турнира „Големия шлем“ тази година

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

BILLA България официално откри петия си пореден магазин в Русе. Това е 112-ият обект на веригата в България.

Абонамент за RSS новини