В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Samsung Galaxy S8 | S8+ в още два нови цвята

07 Юни 2017г.

  • Pin It

07 юни 2017 г. – Samsung Electronics обяви, че новият Samsung Galaxy S8 е вече наличен на българския пазар в още два ексклузивни цвята - Син корал и Ледено сребристо. Новите цветове са вдъхновени от природата и следват последните модни тенденции, гарантирайки стил и елегантност.

Galaxy S8 е най-ярката звезда е екосистемата на Samsung, която предлага широко портфолио от продукти и услуги, надграждайки Galaxy изживяването от първокласна мобилна производителност и свързаност. Новите Gear 360, Gear VR с контролер и Level Box Slim са само част от най-актуалните технологични устройства от екосистемата на компанията.

"Ние, в Samsung, сме фокусирани върху формирането и надхвърлянето на стандартите при мобилното изживяването, доставяйки достъпност и най-високо качество. Нашата екосистема осигурява на потребителите по-ангажиращи и поглъщащи изживявания – независимо дали са VR, аудио или видео“, каза Кирил Николов, ръководител „Мобилна дивизия“ към Samsung България.

Висококачествено 360-градусово съдържание с Gear 360
За първи път Gear 360 предлага създаването на 4K видео за по-завладяващо и реалистично дигитално съдържание. Двата двойни fisheye обектива на камерата са оборудвани с 8.4-мегапикселови сензори и F2.2, гарантирайки невероятни снимки с висока резолюция.

Gear 360 доразвива иновативните технологии и услуги на Samsung, като предлага лесно и удобно споделяне, преглеждане и редактиране на съдържание. Потребителите могат без усилие да запазват 360-градусово видео в стандартен формат за по-лесно да споделяне. В допълнение, Gear 360 въвежда споделянето на съдържание в реално време. Когато потребителите синхронизират устройство със съвместим смартфон или компютър, Gear 360 им дава възможност да споделят своите изживявания на живо в платформи като Facebook, YouTube или Samsung VR.

Още по-завладяващо VR изживяване с новия Gear VR
Samsung Gear VR с контролер, задвижван от Oculus, разширява виртуалната екосистема на Samsung и помага на потребителите да се наслаждават на поглъщащо VR изживяване.

Контролерът се отличава с ергономичен, извит дизайн и предлага лесно управление с една ръка и по-добра интеракция при минимално движение на главата, осигурявайки оптимално удобство и забавление.

Gear VR с контролер предлага 42-милиметрови лещи със 101-градусов зрителен ъгъл и напреднала технология за корекция на изкривените изображения, за да гарантира първокласно визуално изживяване и да намали до минимум възможността за неразположение при движение. Устройството поддържа микро USB и USB Type-C порт с конвертор. Освен това, контролерът може лесно да бъде прикрепен към шлема, когато не е в употреба.

Level Box Slim: Ново „ниво“ при колоните
Най-новото допълнение към аудио серията на Samsung, Level Box Slim, се отличава с компактен дизайн и мощно звукоизвличане. Преносимият размер на Level Box Slim (148.4 x 79 x 25.1мм, 236г) осигурява повече удобство на потребителите, позволявайки лесното и носене в една ръка. Колоната е изключително подходящ аксесоар за всякакви ситуации, независимо къде се намирате.

Устройството разполага и с вградена поставка и IPX7 сертификат за защита от вода, дъжд и сняг. Мощната 2600mAh батерия на колоната осигурява до 30 часа възпроизвеждане на музика и може да бъде използвана като портативно зарядно устройство.

В допълнение към 8W колоната, която доставя балансиран звук на закрито и открито, Level Box Slim се отличава и с микрофон, който позволява провеждането на телефонни и конферентни разговори без помощта на смартфон. Технологиите за намаляване на шума и премахване на ехото, интегрирани в микрофона, спомагат за гладката и ясна комуникация навсякъде.

Samsung DeX: Надеждно десктоп изживяване
Samsung DeX е уникално решение, което позволява на потребителите на Galaxy S8 да използват устройството като настолен компютър, осигурявайки удобна и безопасна работа. Със Samsung DeX, потребителите могат лесно и бързо да достигат до различни приложения, да сърфират в мрежата, да изпращат съобщения и редактират данни директно от смартфона си.

Благодарение на DeX, Galaxy S8 позволява работата с клавиатура и компютърна мишка, както и лесното преминаване през прозорците в браузъра и регулиране на размера. Освен че осигурява по-висока производителност, решението е съвместимо с Microsoft Office и мобилните приложения на Adobe.

Освен в Син корал и Ледено сребристо, Samsung Galaxy S8 се предлага и в цветовете Среднощно черно и Сива орхидея. Устройството е налично в търговската мрежа на трите оператора и в големите вериги магазини за електроника. Повече информация за Samsung Galaxy S8 може да намерите тук: http://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-s8/phone-plus/


За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Нестандартна инициатива изненада пътниците на летище София

Стотици българи бяха поканени да споделят своите причини да изберат живот в чужбина, както и нещата, които ги връщат в родината

Информационен ден за представяне изпълнението на дейностите по проект „Разширение и модернизация на Нобел Интернешънъл ЕАД чрез закупуване на високопроизводителна линия за емайлиране на бойлери“

Информационен ден за представяне изпълнението на дейностите по проект „Разширение и модернизация на Нобел Интернешънъл ЕАД чрез закупуване на високопроизводителна линия за емайлиране на бойлери“

На 04 юли 2017 г. от 10:00 ч. фирма “Нобел Интернешънъл” ЕАД организира информационен ден за представяне изпълнението на дейностите по проект № BG16RFOP002-2.001-1106-C01

Експо „МОИТЕ ПАРИ“ запозна стотици с тънкостите при личното финансово планиране

Експо „МОИТЕ ПАРИ“ запозна стотици с тънкостите при личното финансово планиране

„Благодарим на всички партньори – изложители и лектори - които повярваха в мисията на събитието да образоваме хората по отношение на техните лични финанси.“ - Деян Василев, изпълнителен директор MoitePari.bg

Дългосрочният рейтинг на Обединена българска банка беше значително повишен от две агенции за кредитен рейтинг след придобиването й от КВС Груп

Дългосрочният рейтинг на Обединена българска банка беше значително  повишен от две агенции за кредитен рейтинг след придобиването й от КВС Груп

Рейтинговата агенция Fitch повиши дългосрочния рейтинг на ОББ с 6 нива от ‘В+‘ на ‘ВВВ+‘ с положителна перспектива Standard&Poor’s Global покачи дългосрочния рейтинг на ОББ с 4 нива от ‘В‘ на ‘ВВ+‘

Онлайн брошурите на BILLA вече достъпни и за незрящи

Онлайн брошурите на BILLA вече достъпни и за незрящи

За първи път у нас търговска верига адаптира част от онлайн съдържанието си за хора с увредено зрение.

Абонамент за RSS новини