В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Маратон за ценители на виното и храната в Международен панаир Пловдив

Маратон за ценители на виното и храната  в Международен панаир Пловдив

Ценителите на изискани вина и вкусни храни могат да дегустират няколко хиляди продукта на български и чуждестранни производители в Международен панаир Пловдив. Те са част от общо над 700 фирми от 33 държави, които показват иновации за цялата верига от полето до трапезата. Мегафорумът за селско стопанство, винена и хранителна индустрия започва на 22 февруари и продължава до 26-и.

Инвестиционен форум представя класация на взаимните фондове у нас

21.02.2017 г. София. Годишната класация на взаимните фондове на българския пазар за 2016 година ще бъде представена в рамките на дискусионния форум „Печели находчиво: нови хоризонти за личните спестявания“, който ще се състои на 23 февруари 2017 г. в Бизнес център Capital Fort, зала Ню Йорк сити (бул. „Цариградско шосе“ 90). Организатор на форума е специализираната медия ИНСМАРКЕТ.

БМГК заявява своята пълна подкрепа за устойчивото развитие на модернизирания български въгледобив

Българска минно-геоложка камара призовава за защита на националните интереси на България и за не приемане предложени промени с невъзможни за изпълнение пределни нива на емисии.

Презентация на бизнес климата и инвестиционните възможности в Египет

Египет е един от големите търговски партньори на България в района на Близкия изток

Оценката за образованието и необходимостта от кадри

БТПП проведе анкетно допитване сред членовете на Палатата, с което да проучи мнението им за нивото на образованието и необходимостта на фирмите от кадри по специалности. Резултатите от допитването включват още предложения за подобрения в образователната сфера.

Абонамент за RSS новини