В myPR.bg над 700 PR и рекламни агенции публикуваха над 8000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Транснационалните корпорации в Китай: промяна на китайската политика спрямо компaниите с чуждестранни инвестиции

БТПП бе домакин на лекция на проф. Дун Лили на тема „Транснационалните корпорации в Китай: промяна на китайската политика спрямо компaниите с чуждестранни инвестиции”.

Продължаващ интерес към „ИЗКУСТВОТО В ДЕЙСТВИЕ“

Продължава интересът към съвместния проект „ИЗКУСТВОТО В ДЕЙСТВИЕ” на „Арт Виза България – медиа и галерия“ и Българската търговско-промишлена палата, който стартира от 2 април 2014 г. с изложба на преподаватели от Факултет по изкуствата в ЮЗУ „Неофит Рилски“, Благоевград.

Представители на най-големите агенции за недвижими имоти в България ще обсъдят състоянието на пазара на жилища на финансовия форум „Шумът на парите”

Представители на най-големите агенции за недвижими имоти в България ще дискутират състоянието и перспективите на жилищния пазар в страната в рамките на тематичния панел на форума „Шумът на парите“, организиран от финансовия сайт Profit.bg.

330 ученици се състезават в Панорамата на професионалното образование

330 ученици се състезават в Панорамата на професионалното образование

330 ученици от цялата страна ще се състезават по време на VІ Панорама на професионалното образование. Тя ще се проведе на 25 април 2014 г. в Международен панаир Пловдив.

Иракска фирма се интересува от внос на български традиционни храни

Мухамед Исмаил Сейан, председател на иракската фирма “TEAMMART” посети БТПП и се срещна с председателя на Палатата Цветан Симеонов.

Абонамент за RSS новини