В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Скейл Фокус (ScaleFocus) открива 500 нови работни места в следващите 3 години

В срок от 3 до 5 години българската ИТ компания Скейл Фокус АД (ScaleFocus) ще достигне над 500 служителя като продължи да наема висококвалифицирани специалисти. Те ще работят в офисите на фирмата в Европа, САЩ и Близкия Изток.

Ефективност на цялата опаковъчна линия: Автоматизация, високопродуктивни машини и компактни модели за хранително- вкусовата индустрия

Ефективност на цялата опаковъчна линия: Автоматизация, високопродуктивни машини и компактни модели за хранително- вкусовата индустрия

Волфертшвенден, Германия, 21/01/2015 год.– На изложението Anuga FoodTec MULTIVAC ще презентира иновации свързани с опаковането, инспекция на качеството и маркирането ( палата 8.1, щанд D030/F039), включително и цялостни линии за опаковане на хранителни продукти. Най- същественото е, че всички изложени продукти на MULTIVAC се характеризират с интелигентни процеси и висококачествени технологии, които водят до по- висока ефективност.

Възможности за инвестиране в Обединени Арабски Емирства

Съществува голям икономически потенциал като цяло на пазара в региона на Обединени Арабски Емирства (ОАЕ). Това бе констатирано на среща между новоназначения генерален консул на България в Дубай Богдан Коларов и председателя на БТПП Цветан Симеонов.

НОВ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР ЗАСТАВА НАЧЕЛО НА SOCIETE GENERALE ЕКСПРЕСБАНК

НОВ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР ЗАСТАВА НАЧЕЛО НА SOCIETE GENERALE ЕКСПРЕСБАНК

Societe Generale Експресбанк обяви назначението на нов главен изпълнителен директор – Арно Льоклер. Той пристига в България след 5 години в Rusfinance Bank – руското подразделение за потребителско финансиране на Societe Generale Group.

Грант Кардон идва в България на 12 февруари

Грант Кардон идва в България на 12 февруари

Изключително успешният американски предприемач, бизнес експерт и специалист в сферата на продажбите, Грант Кардон, идва в България на 12-ти февруари в София.

Абонамент за RSS новини