В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Модели за евтино отопление и осветление показват на Международния технически панаир в Пловдив

Модели за евтино отопление и осветление показват на Международния технически панаир в Пловдив

Модели за намаляване на разходите за отопление и осветление в обществени и битова сгради ще бъдат представени в Дните на зелената енергия в рамките на Международния технически панаир в Пловдив, който ще се проведе от 29.09. до 04.10. 2014 година.

Открита е нова изложба в БТПП

Председателят на БТПП Цветан Симеонов откри нова изложба от 25 творби на 11 автори - преподаватели по изящни изкуства в Югозападния университет „Неофит Рилски". Събитието е част от академичния проект на БТПП и „Арт Виза България" – „Изкуството в действие" – модерно изкуство за модерни хора.

Автомотор Корпорация – дългогодишен член на БТПП – представи новия автомобил CITROËN C4 CACTUS

Председателят на БТПП Цветан Симеонов бе гост на представянето на новия автомобил от френската марка CITROËN - C4 CACTUS. Събитието се сътоя в централата на Автомотор Корпорация в Божурище, официален вносител на Citroen за България и дългогодишен член на БТПП.

Класическите рекламни материали се завръщат

Класическите рекламни материали, като визитни картички, флаери, брошури и листовки са отново на сцената. Ако искате да ги поръчате не пропускайте възможността, да се свържете с най-добрите в сферата на дигиталния и офсетов печат G Print.

Покажи ми електронните пари – технологиите превръщат контрола върху парите в удоволствие, а не в неприятно задължение

Възходът на „Аз-Банката“: Изследване на MasterCard разкрира, че хората обичат да наглеждат парите си и това въобще не е неприятно задължение, а жените държат юздите на портмонето

Абонамент за RSS новини