В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

„Аполония“ стартира нов проект

„Аполония“ стартира нов проект. „Книжна Аполония“ става част от десетките културни събития в Созопол

Samsung с пет отличия от IDEA 2016

Samsung спечели общо пет награди, включително едно златно, две сребърни и две бронзови отличия. Сред финалистите са още двадесет и един други продукти на компанията, в различни категории, вариращи от домашни електроуреди до принтери.

еasyJet празнува 1 милион превозени пътници между София и Лондон Гетуик

Едномилионният пътник на компанията е Светлана Шивачева, която заедно със съпруга си и двете си деца, бяха избрани сред всички пътници от днешния полет за Лондон.

Samsung представи Z2, първия 4G смартфон с Tizen

Воден от успеха на Z1 и Z3 и стремежа за интелигентни, забавни и лесни за употреба функционалности на платформата Tizen, Samsung Z2 е специално създаден, за да задоволи изискванията на новите потребители на смартфони на индийски пазар.

REAGAS: Цените на качествените газови уредби тръгват от 800 лв.

Не купувайте газови уредби под 800 лева, предупреждават от българската марка REAGAS. Разходът на гориво е значително по-голям с турски и китайски газови системи.

Абонамент за RSS новини