В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Българо-ливански бизнес форум

БТПП бе домакин на Българо-ливански бизнес форум, организиран съвместно с Търговско-промишлената и земеделска палата (ТПЗП) на Бейрут и Планината Ливан.

Само едно от четири български домакинства успява да спести пари всеки месец

Българските граждани заделят средно 146 лева месечно, показва проучване на ПРОФИ КРЕДИТ

„Отворени пътища към по-добре свързан свят“

Huawei представя последните технологични иновации на Huawei Road Show 2016.Мобилното изложение предлага и по-задълбочени познания за стратегиите на Huawei в областта на информационните и комуникационни технологии.

„Ем Джи 05“: превозваме италиански ябълки из цяла Европа

Българската фирма бележи двукратен ръст заради нов модел на работа; шофьорите й карат само нови камиони

REALUX: „Умните” технологии навлизат масово при осветлението

„Умните” технологии навлизат масово при осветлението. Това показват наблюденията на българската марка за енергоспестяващи и LED лампи REALUX.

Абонамент за RSS новини