В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

На традиционна среща Евроклубът при БТПП отчете латвийското и посрещна люксембургското председателство на ЕС

Евроклубът при БТПП проведе традиционната си среща по повод поемането на ротационното председателство на Съвета на ЕС от Великото Херцогство Люксембург на 1 юли 2015 г.

Международният иновационен център Visa Europe Collab започна работа в Лондон и в Тел Авив

Международният иновационен център Visa Europe Collab започна работа в Лондон и в Тел Авив

Иновациите са в центъра на разработките на Visa Европа за развитие на дигиталните разплащания, каза Красимира Райчева, мениджър на Visa Европа за България

Представяне на бизнес и инвестиционни възможности на Корея в регионите на България

Н. Пр. Мен-Хо Шин, извънреден и пълномощен посланик на Корея в София, посети БТПП и се срещна с председателя на БТПП Цветан Симеонов.

Български работодателски организации представят Национален доклад за КСО на среща в Истанбул

В Истанбул се провежда кръгла маса по проект „Корпоративна социална отговорност за всеки“. Домакин на събитието е Турската конфедерацията на работодателските организации – TISK.

ИЗЛОЖБА “БЪЛГАРИЯ ГОВОРИ”

Сдружение „Програма произведено в България”, има удоволствието да Ви покани Вас лично и Вашата фирма на ИЗЛОЖБА “БЪЛГАРИЯ ГОВОРИ” на 06 юли – 07 юли 2015 Букурещ.

Абонамент за RSS новини