В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Строителството на бъдещето – сгради с почти нулева консумация на енергия

Архитекти и строители обсъдиха последните иновации в строителството на експертна дискусия в столицата, организирана от ROCKWOOL, Promat и Siniat

DJI представи най-новия си дрон - Mavic Pro

DJI представи най-новия си дрон - Mavic Pro

DJI представи официално първия си сгъваем дрон - Mavic Pro, който е два пъти по-малък от своя предшественик Phantom 4, като в същото време запазва всичките му високотехнологични характеристики плюс няколко нови, които определено ще Ви очароват.

EMVCo търси мнението на банки и търговци преди старта на 3D Secure 2.0

Български предприятия и финансови институции също могат да вземат участие в обсъждането на новия стандарт за идентификация

easyJet подписа договор с Founders Factory за стимулиране на стартиращи компании с нововъведения в пътуванията

Водещата европейска авиокомпания easyJet подписа мултимилионна сделка в британски лири с Founders Factory – корпоративен многосекторен акселератор и инкубатор, създаден от Брент Хоберман и Хенри Лейн Фокс.

ГЕНЕРАЛНИЯТ СЕКРЕТАР НА JCI БЪЛГАРИЯ УЧАСТВА В ОБМЕННАТА ПРОГРАМА JCI EUROPEAN KNOW-HOW TRANSFER - 2016

ГЕНЕРАЛНИЯТ СЕКРЕТАР НА JCI БЪЛГАРИЯ УЧАСТВА В ОБМЕННАТА ПРОГРАМА JCI EUROPEAN KNOW-HOW TRANSFER - 2016

От 9 и 13 октомври 2016 г. в Брюксел, Белгия, се проведе тазгодишното издание на проекта JCI European Know-how Transfer.

Абонамент за RSS новини