В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Съветът по иновации се включи в Европейския ден на предприемача

В Интер Експо Център се състоя 12-тият ежегоден форум за насърчаване на предприемачеството в България - “The European Day of the Entrepreneur 2014”, който се провежда в рамките на Европейската седмица на малките и средни предприятия.

Съвет GS1 България към БТПП и ЦСБ-Систем България ЕООД организират семинар за хранително-вкусовата промишленост

Във връзка с постоянно нарастващите изисквания за качество на храните и безопасност на потребителите в Европейския съюз и необходимостта, фирмите от хранително-вкусовата промишленост да отговорят на тези изисквания, GS1 България и ЦСБ-Систем България ЕООД организират семинар

Главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова подава оставка като член на УС на БСК

Във връзка с анонсираното миналата седмица искане на синдикатите и сдруженията на работодателите за оставката на УС на БНБ и на главния гуверньор Иван Искров поради несъгласието им с действията на банковия регулатор във връзка с разпродажбата на кредити на ТБ „Виктория“ - част от групата на Корпоративна търговска банка (КТБ), главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова заяви намерението си да подаде оставка като член на УС на Българската стопанска камара (БСК).

Родни предприемачи и известни музиканти ще пеят в помощ на 500 деца в риск

Родни предприемачи и известни музиканти ще пеят в помощ на 500 деца в риск

Вечерта на добродетелите на фондация „За Нашите Деца“ ще набира средства за подпомагането на малчугани с трудности в развитието.

Презентация за Третата Международна конференция и панаир за вътрешна сигурност HLS Israel 2014 ( 9-12 ноември 2014 г., Тел Авив)

Българската търговско–промишлена палата и Посолството на Държавата Израел в София организират презентация за Третата Международна конференция и изложение за вътрешна сигурност - “The 3rd International Homeland Security Conference” , която ще се проведе в периода 9-12 ноември 2014 г. в гр.Тел Авив, Израел.

Абонамент за RSS новини