В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Пет дни бизнес, атракции и дегустации в Международен панаир Пловдив

Пет дни бизнес, атракции и дегустации в Международен панаир Пловдив

Иновации в повече от 170 бранша, дегустации на храни, вина, спиртни напитки и гурме деликатеси, атракции и награди са подготвени за посетителите на Международен панаир Пловдив в дните от 4 до 8 март 2015 г.

Technobg разширява предлаганата гама Шпилки С трапецовидна резба до Ф100

Technobg разширява предлаганата гама Шпилки С трапецовидна резба до Ф100 След успешните проби на новата Машина разширяваме предлаганата гама Шпилки С трапецовидна резба до Ф100

50 винарски изби в надпревара за приза „Златен ритон“

50 винарски изби в надпревара за приза „Златен ритон“

Със силна конкуренция започна 21-ото издание на Международния конкурс за вина, винено бренди, ракии и спиртни напитки за наградите на Международната изложба за лозарство и винарство „Винария 2015“.

Втори информационен семинар по проект „Медиацията среща съдиите"

Българската търговско-промишлена палата проведе втори информационен семинар по проект „Медиацията среща съдиите" (Mediation meets Judges), финансиран от програма Civil Justice на Европейския съюз на 27 февруари 2015 г. в гр. Пловдив.

Общото събрание на БГФМА избра нов управителен съвет

На проведено в края на миналата седмица заседание на Общото Събрание на Българска фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА)* в Интерпред - Световен търговски център София, бе избран нов Управителен съвет на асоциацията.

Абонамент за RSS новини