В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Ремонт на дюзи инжектори Bosch

София Дизел Център е ремонтно предприятие, специализирано във възстановяването на компоненти от дизеловата горивна система – помпи и дюзи.

БТПП организира бизнес делегация до Швеция за изложението ELMIA Subcontractor 2014

Българската търговско-промишлена палата организира участието на фирми в бизнес делегация до гр. Йоншопинг, Швеция в периода 11 – 14 ноември 2014г. по повод изложението за поддоставчици ELMIA Subcontractor.

София Дизел Център

София Дизел Център е специализиран дизел сервиз за качествен ремонт и рециклиране на дюзи инжектори и помпи ГНП с гаранция.

Удължен е срокът за договаряне на минималните осигурителни доходи по икономически дейности

БТПП съобщава, че продължава процесът по договаряне на минималните осигурителни доходи (МОД) по икономически дейности между синдикалните и работодателските организации, дори за "нула увеличение".

Съвместната работа на БТПП с Юбифранс - полезна и практична за бизнеса

На среща в БТПП на представители на Френското посолство в България с председателя на Палатата Цветан Симеонов бе представен новият директор на икономическа мисия Юбифранс при Посолството - Игор Шлапак.

Абонамент за RSS новини