В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Нарастващ интерес към предстоящите в Тел Авив Трета Международна конференция и изложение за вътрешна сигурност

Над 80 представители на бизнеса, медии, държавни и, неправителствени организации се събраха в БТПП на презентация за предстоящите в Тел Авив Трета Международна конференция и изложение за вътрешна сигурност - "The 3rd International Homeland Security Conference".

Финална конференция по проект „TRUST"

Bъв връзка с успешното приключване на проект „TRUST" (Прозрачност за устойчива социална политика), на 23 октомври 2014 г. в БТПП се състоя заключителна пресконференция.

Двоен успех: Проф. Бодо Шлегелмилх бе избран за член на настоятелствата на АМВА и AMS

Проф. Бодо Б. Шлегелмилх, декан на Изпълнителната академия на WU (WU Executive Academy), бе избран за член на настоятелството на Асоциацията на МВА програмите (AMBA), както и за член на Управителния съвет на Академията за маркетингова наука (AMS).

GEFCO разширява своята Overseas-мрежа като открива нов транспортен център във Франкфурт

GEFCO разширява своята Overseas-мрежа като открива нов транспортен център във Франкфурт

София, 23 октомври 2014 г. – Като експерт в междуконтиненталните транспортни потоци GEFCO инвестира в нова въздушно- транспортна товарна платформа на Летище Франкфурт. С тази крачка Групата GEFCO увеличава възможностите на своята Overseas-мрежа, изградена от 80 транспортни центъра и депа. Предприемането на подобна инициатива дооформя гамата от бутикови мултимодални решения, които GEFCO предлага на своите индустриални клиенти. Транспортните услуги са специално адаптирани към изискванията на съответните производители и улесняват търговските операции в стратегическите райони.

ПРОЦЕДУРА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДДС НА ЛИЦА НЕУСТАНОВЕНИ В БЪЛГАРИЯ, НО УСТАНОВЕНИ В ДЪРЖАВА ЧЛЕНКА ПО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Цена на услугата „Възстановяване на ДДС на лица неустановени в България, но установени в държава членка по възстановяване", предлагана от Брейн Сторм Консулт е 5%.

Абонамент за RSS новини