В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Отвори врати първият фризьорски шоурум от прозрачен цимент

Фризьорски шоурум от напълно прозрачен цимент отвори врати в София. Революционният интериор е истинска атракция за посетителите, смятат създателите на обекта „Christian of Roma”.

Отличие на БТПП за насърчаване на българо-турските икономически отношения

По повод официалния празник на Република Турция БТПП бе отличена за принос към развитието на двустранните търговско-икономически отношения.

Председателят на БТПП участва в Български бизнес форум в Будапеща

Председателят на БТПП Цветан Симеонов взе участие в Български бизнес форум в Будапеща, организиран от Унгаро-българската стопанска камара.

Впечатляващи резултати от изпълнявания от БТПП проект „Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителните отношения и превантивни действия за ограничаването й”

Участие в конференцията взеха представители на бизнеса, регионалните търговско-промишлени палати, браншовите организации, държавната администрация, социалните партньори и медиите.

Първи информационен семинар по проект Mediation meets Judges

Българската търговско-промишлена палата проведе първи информационен семинар по проект Mediation meets Judges, финансиран от програма Civil Justice на Европейския съюз на 29 октомври 2014 г.

Абонамент за RSS новини