В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

ИТТ България ООД откри два нови магазина в градовете Разград и Бургас

Лидерът в търговията с крепежни елементи ИТТ България ООД откри два нови магазина в градовете Разград и Бургас.

Нови възможности за реализация на продукти в и извън България представиха в БТПП

За първи път Българската търговско-промишлена палата организира обучение на тема „Нови възможности за реализация на продукти в и извън България".

Партньорска среща по проект "V-Alert" се провежда в Ларнака

Четвърта работна среща по проект „V-ALERT", финансиран по Програма за учене през целия живот, се провежда в рамките на 16-17 април в гр. Ларнака, Кипър.

Google Analytics - уикенд курс

Ако имате класическия проблем: „твърде много данни, твърде малко полза от тях”, или се питате: „Данни?”, тогава този курс е точно за вас!

Уикенд курс - SEO на настоящето

Оптимизацията на търсачки е все по-необходима услуга. Колкото по-напред в страницата и по-често се появява сайтът Ви в резултатите на търсачките, толкова повече трафик ще натрупа.

Абонамент за RSS новини