В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Essentica - най-големият производител на етанол и DDGS на Балканите се довери на DMG

Digital Marketing Group официално пое маркетинговото обслужване на Essentica. Компанията ще съдейства за разработването на B2B маркетинг дейностите и рекламното обслужване на Essentica за територията на България и международните й пазари.

EEN към БТПП подписа споразумения за сътрудничество с 33 организации, подкрепящи предприемачеството и иновациите

На 26 май 2015 г. БТПП организира официална церемония по подписване на Споразумения за сътрудничество по линия на Европейската предприемаческа мрежа - Enterprise Europe Network, на която Палатата е домакин.

Изключително успешният американски предприемач – Грант Кардон, идва в България

Уникалният и земен подход на Кардон, заедно с хумора, остроумието и заразната енергия ангажират и мотивират публиката му.

България е избрана за домакин на най-голямото световно събитие за дигитален маркетинг на виното DWCC 2015

България е избрана за домакин на най-голямото световно събитие за дигитален маркетинг на виното DWCC 2015

България е избрана за домакин на едно от най-важните международни събития във винения бранш – Digital Wine Communications Conference (DWCC).

Microsoft пуска Cortana за Android и iOS

Microsoft пуска Cortana за Android и iOS

Слуховете се оказаха верни.Microsoft официално обяви, че по-късно през годината ще осигури версия на своя дигитален асистент Cortana за операционните системи iOS и Android, каза инж.Ваня Тучева

Абонамент за RSS новини