В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Merck приключи сделката по придобиване на Sigma-Aldrich

Merck приключи сделката по придобиване на Sigma-Aldrich

Дармщат, Германия – Merck, водеща научна и технологична компания, обяви приключването на сделката по придобиване на Sigma-Aldrich на стойност 17 млрд. долара, като по този начин заема една от водещите позиции в индустрия за 130 млрд. долара оборот в световен план

Отличниците на „Винария 2016“ представят България на световен конкурс

Отличниците на „Винария 2016“  представят България на световен конкурс

Елитни български вина ще представят страната ни на световния винен форум Concours Mondial de Bruxelles, чието 23-о издание ще се проведе догодина от 29 април до 1 май в Международен панаир Пловдив.

Виена Иншурънс Груп, резултати първо-трето тримесечие 2015

Виена Иншурънс Груп държи 31,6 млрд. евро в инвестиции (включително пари и парични еквиваленти) към 30 септември 2015 г.

Black Friday в eMAG на 27 ноември

На eMAG.bg ще се проведе за трети път кампанията Black Friday на 27 ноември, петък. По време на своето най-мащабно шопинг събитие, eMAG ще предложи широко разнообразие от продукти с големи намаления.

Сирма Груп Холдинг вече се търгува на Българска фондова борса

Днес ръководството на Сирма Груп Холдинг и Българска фондова борса тържествено дадоха началото на търговията на акциите на компанията на борсата. Книжата на Сирма Груп Холдинг ще се търгуват под борсов код SKK.

Абонамент за RSS новини