В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

ASAPIT e официален представител на Altova

ASAPIT e официален представител на Altova

ASAPIT, част от групата ASAP обяви официалното си партньорство със софтуерния гигант Altova, благодарение на което, ASAPIT ще има възможност да предлага всички софтуерни продукти на Altova.

Кои са тайните на добрия брокер?

Кои са тайните на добрия брокер?

Да закупи жилище за семейството си е мечта за всеки един човек. Кога и как това да се случи е въпрос на възможности и личен избор. Една друга неотменима част в този така важен момент е човешкият фактор в лицето на брокерът по недвижими имоти.

ASAPIT отвори нов офис в град Велико Търново

ASAPIT отвори нов офис в град Велико Търново

ASAPIT , част от групата ASAP, е водещ доставчик на персонализирани ИТ услуги за бизнеса и публичния сектор в България.

Революционните проекти на Samsung C-Lab са част от иновациите на CES 2017

Тази година гостите на CES 2017 имаха възможността да видят смелите и неочаквани нови продукти на Creative Lab (C-Lab) на Samsung, които променят грижата за кожата, детските игри и др.

Samsung с над 120 награди за дизайн и технологични иновации на CES 2017

Samsung Electronics е спечелила повече от 120 награди от изложението за потребителска електроника CES 2017, продължавайки да получава признание в категории като „Домашно забавление“, „Домакински електроуреди“ и „Мобилни устройства“.

Абонамент за RSS новини