В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Рециклиране на помпа DELPHI

Частичен или основен ремонт на дизеловата помпа? Рециклиране на агрегат или закупуване на ново изделие DELPHI?

В БТПП представиха възможностите за бизнес с Индия и Китай

БТПП, съвместно с Европейски бизнес и технологичен център - Индия, Европейски център за МСП - Китай, Търговско-промишлена палата - Враца и мрежата Enterprise Europe Network, организираха практически семинар на тема „Възможности за бизнес с Индия и Китай".

Среща с посланика на Лаос

Възможностите за насърчаване на бизнеса между България и Лаоската народнодемократична република бяха обсъдени на среща между Н.Пр. Пухао Пхомавонгса, посланик на азиатската държава, акредитиран за нашата страна, и главния секретар на БТПП Васил Тодоров.

Украинска компания, производител на пречистватели за въздух и вода, търси български партньори

Представители на украинската компания "Digidrol", производител на пречистватели за опресняване и дезинфекция на въздуха и водата чрез озон, се срещнаха с главния секретар на БТПП Васил Тодоров.

Предстои откриване на нова обучителна зала на Съвет GS1 България

Напомняме ви, че председателят на БТПП и председател на Съвет GS1 България към БТПП Цветан Симеонов, ще открие нова зала на GS1 България, която ще бъде използвана за обучение.

Абонамент за RSS новини