В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Българо-албански бизнес форум, 7 октомври 2015г.

Българската търговско – промишлена палата Ви кани да присъствате на Българо–албански бизнес форум, който ще се проведе по повод официалното посещение на президента на Република Албания - Н.Пр. г-н Буяр Нишани в България. Събитието се организира съвместно с Търговско-промишлената палата на Тирана и Посолсвото на Албания в София.

Подкрепена от Банка ДСК пиеса за младите хора в България с премиера

Подкрепена от Банка ДСК пиеса за младите хора в България с премиера

В рамките на Международния театрален фестивал “Сцена на кръстопът” в Пловдив се състоя премиерата на “Ние сме вечни” - пиесата, която стана победител в тазгодишното издание на конкурса на Театър „София“ за нова българска драматургия.

Позитивната бизнес тенденция в MULTIVAC

Позитивната бизнес тенденция в MULTIVAC

Волфертшвенден/ Нюрнберг, 30.09.2015 г. – През текущата година, в контраст с пазарните тенденции, MULTIVAC отново продължава успешния си курс.

Carlsberg търси най-добрите идеи за устойчив бизнес

Carlsberg търси най-добрите идеи за устойчив бизнес

Компанията обяви публична кампания „Cheers to Green Ideas” в търсене на социално ангажираната общност сред своите фенове

Visa Европа представи бъдещето на аксесоарите за разплащане в партньорство с престижен британски колеж

Visa Европа представи бъдещето на аксесоарите за разплащане в партньорство с престижен британски колеж

Европейската платежна система обедини усилия с известната школа по изкуство и дизайн „Сентрал Сейнт Мартинс“, за да покаже визията си за външния вид и функциите на т.нар. wearables за разплащания през 2020 г.

Абонамент за RSS новини