В myPR.bg над 700 PR и рекламни агенции публикуваха над 8000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Покана за участие в дискусия „Проект Южен поток - ползите за България и Европа”

Българската търговско-промишлена палата Ви кани на кръгла маса - дискусия „Проект Южен поток - ползите за България и Европа”, която ще се проведе на 23 април 2014 г. от 09.00 до 14.00 ч. в хотел Палас, к.к. Слънчев ден, Св.Св. Константин и Елена - Варна.

Среща с новоназначения посланик на България в Индия

Потенциала и възможностите за подобряване на икономическото сътрудничество между България и Индия обсъдиха на среща в БТПП новоназначеният посланик на България в Индия Петко Дойков и председателят на Палатата Цветан Симеонов.

ЦЕРБ открива център за данни

ЦЕНТРАЛНА ЕНЕРГОРЕМОНТНА БАЗА (ЦЕРБ) изгради свой център за данни. Това е първият дейта център, собственост на компания в сектора на енергийни ремонти.

Изложба за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници за Югоизточна Европа

Според съвсем нов проект на доклад на ООН икономическите загуби за света от радикално преминаване към устойчива енергетика ще са значително по-малки в сравнение с прогнозните разходи за справяне с природните бедствия, които струват около 150 милиарда евро годишно с тенденция сумата да нараства.

Бизнес форум за добри практики в сектор Електроника и електротехника

Форумът ще се проведе на 24 април 2014 г. (четвъртък) от 9:00 часа в хотел „Новотел“, гр. София

Абонамент за RSS новини