В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

EventsPRO.bg Предстоящи бизнес събития, 23.09-2.10.2016

В EventsPRO.bg Предстоящи бизнес събития, 23.09-2.10.2016, ви представяме бизнес събития и обучения за следващите 10 дни, публикувани в EventsPRO.bg I Бизнес събитията в България.

Huawei и Leica Camera AG отварят нов център за проучване и развитие

„Лаборатория за иновации Макс Берек“ ще извършва проучванията и разработване на нови технологии в областта на оптичните системи, изчислителната фотография, виртуалната реалност и добавената реалност

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ ОТ МАГАЗИНА

Приветствие на инж.Ваня Тучева, Председател на УС на сдружение Асоциация за използване на информационните технологии от земеделските производители в България по случай националният празник 22 Септември.

GEM България връчва през октомври първите награди за предприемачество у нас

Българският офис на Глобалния предприемачески мониторинг (GEM) ще връчи за първа година своите награди в общо шест категории.

„МУЛТИВАК България Продакшън“ отразнува „Първа копка“ на новото сип производствено пред- приятие в България

„МУЛТИВАК България Продакшън“ отразнува „Първа копка“ на новото сип производствено пред- приятие в България

19.9.2016 г, София, България - На 15.9.2016 г. в Индустриална Зона Божурище МУЛ- ТИВАК организира и отпразнува тържествено „Първа копка“ на своето ново пред- приятие за машинни детайли и компоненти.

Абонамент за RSS новини