В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Обединена българска банка раздава значителен дивидент на своите акционери

Извънредното общо събрание на Банката реши да раздаде дивидент на обща стойност от близо 260 милиона лева

BILLA България със специална награда за политиката си в подкрепа на българското

BILLA България със специална награда за политиката си в подкрепа на българското. Веригата бе отличена в конкурса „Мистър и Мисис Икономика 2016“

Четири основни умения по продажби, които ще подготвят мениджърите за бъдещето

Четири основни умения по продажби, които ще подготвят мениджърите за бъдещето

Обикновеното сключване на сделка ще остане в миналото – мениджърите по продажби на утрешния ден ще могат повече, много повече!

ASAPIT стана оторизиран партньор на Lexmark

ASAPIT стана оторизиран партньор на Lexmark

ASAPIT, част от групата ASAP, е сред водещите доставчици на персонализирани ИТ услуги на Балканите. Днес компанията съобщи, че е станала оторизиран Lexmark Business Solutions Dealer за България и ще предлага цялото портфолио на щатската компания.

Церемонията Balkan Awards for Tourism Industry 2016 обедини Балканите

Посланици, министри, депутати и експерти в туризма връчиха престижните статуетки за годишната церемония Balkan Awards for Tourism Industry 2016 миналата вечер в хотел Премиер Бест Уестърн в София. Общини, хотелиери и туристически компании от България, Турция, Македония и Албания бяха възнаградени от годишните награди за Балканска туристическа индустрия.

Абонамент за RSS новини