В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

БТПП ще съдейства за развитие на търговско-икономическите отношения България – Грузия

Извънредният и пълномощен посланик на Грузия в София Н.Пр. Зураб Беридзе и председателят на БТПП Цветан Симеонов обсъдиха възможностите за развитие на двустранните търговско-икономически отношения между България и Грузия.

БТПП подготвя новите класации "ТОП 100 Фирми, водещи в икономиката на България през 2013 година"

За 16-та поредна година БТПП подготвя класациите на фирмите, водещи в икономиката на България - тези, които приключиха 2013 г. с много добри показатели и които са гръбнака на националната икономика. Изследвани са 6 230 компании, които създават около 82% от брутния вътрешен продукт на страната.

33-тия Европейски пептиден симпозиум в София

Българското пептидно дружество съвместно с Европейското пептидно дружество имат удоволствието да Ви поканят на церемонията по откриване на ЗЗ-тия Европейски пептиден симпозиум

ScaleFocusе е обявена за втората най-бързоразвиваща се компания в Европа през 2014 г.

170% годишен ръст на бизнеса си отчитат от ScaleFocus. За първи път отличие в тази категория се връчва на българска организация.

Нови ръководители в MAXIMA LT в Литва и ALDIK NOVA в Полша

MAXIMA GRUPĖ, управляваща ритейл компании в Литва, Латвия, Естония, Полша и България, обявява нови топ мениджъри на MAXIMA LT в Литва и ALDIK NOVA в Полша.

Абонамент за RSS новини