В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици

11 Декември 2010г.

  • Pin It

Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената й е 99 лв.

Ретро преса за коса Bellissima Graphic Curls S3 900

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА: ЗА ПРАЗНИКЪТ ИСКАМ ДА ПОЗДРАВЯ НА ПЪРВО МЯСТО МЕН И..ЗАЩОТО СТОЙНОСТНИТЕ, ИСТИНСКИ ХОРА СМЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ!

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА: ЗА ПРАЗНИКЪТ ИСКАМ ДА ПОЗДРАВЯ НА ПЪРВО МЯСТО МЕН И..ЗАЩОТО СТОЙНОСТНИТЕ, ИСТИНСКИ ХОРА СМЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ!

Инж.Ваня Тучева е най-известният мениджър и PR в България. Всяка нейна стъпка се следи под лупа и предизвиква медиен интерес. С всяка фраза блондинката успява да привлече вниманието върху себе си.

БТПП и БАН обединяват усилията си за по-ефективно взаимодействие на бизнеса с научните среди

Възможностите за интегриране на усилията на бизнеса и научните среди в България бяха обсъдени между акад. Стефан Воденичаров, председател на БАН, и председателя на БТПП Цветан Симеонов.

MULTIVAC бе отличен за инвестиция в България

MULTIVAC бе отличен за инвестиция в България

София, 12 февруари 2016 г. – MULTIVAC получи награда от Българска агенция за инвестиции, звено работещо към Министерство на икономиката в България, за строеж на нов завод за производство и център за споделени услуги в София. Наградата бе получена на официална церемония, състояла се на 10 февруари 2016 год. в София, на която присъстваха повече от 250 политици и представители на бизнеса. Господин Ивайло Димитров, Управител на МУЛТИВАК България Продакшън ЕООД, получи втора награда в категорията „Инвестиция на зелено“.

bet365 се надява на скорошно навлизане на регулирания български пазар

bet365 бе ангажирана в процедура по лицензиране в България през последните над 18 месеца.

"Булгартабак" с декларация срещу опитите за дискредитирането на компанията

Булгартабак заявява, че през последните седмици се правят опити за дискредитиране на компанията чрез тенденциозни материали в медиите, с цел създаване на негативно обществено настроение към „Булгартабак“ и дискредитиране доброто име на компанията.

Абонамент за RSS новини