В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ръководители на пет фондови борси взимат участие в „Шумът на парите“ 2017

26 Април 2017г.

  • Pin It

Лидери от пет държави ще обсъждат развитието на капиталовите пазари в региона и перспективите пред Българска фондова борса – София. Това ще се случи в първия ден на „Шумът на парите“ в панел „Капиталови пазари“. Събитието ще се проведе на 31 май и 1 юни в столичния хотел Маринела и е безплатно за присъствие.

„Полагаме големи усилия да насърчим дискусията около капиталовите пазари и да повишим инвестиционната култура сред обществеността. За наистина продуктивна дискусия отново сме поканили топ експертите в областта“, сподели Кристиян Костов, управител на сайта Profit.bg.

Тази година за първи път участие във форума ще има Лудвиг Соболевски, изпълнителен директор на Букурещката фондова борса. Той ще се присъедини към Сократис Лазаридис, главен изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на Helex Group, който от своя страна идва специално за „Шумът на парите“ за четвърта поредна година. В дискусията ще се включат и изпълнителните директори на Белградската фондова борса и Македонската фондова борса, Синиша Крнета и Иван Щериев, които ще вземат участие за втори път във форума.

Българската гледна точка по темата ще представят Иван Такев, изпълнителен директор на Българска фондова борса, и Петър Станчев, директор Връзки с инвеститорите и финансов мениджър на Алкомет АД. Модератор на дискусията и тази година ще бъде Илиян Скарлатов, управляващ партньор в Mane Capital.

Старт на богатата програма на форума през 2017 г. ще даде Карина Караиванова, председател на Комисията за финансов надзор.

Посещението на форума е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

През 2017 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява с подкрепата на Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Провидънт Файненшъл, Сирма Груп Холдинг, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG и Американският университет в България.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

За „Шумът на парите“:
„Шумът на парите“ е единствената специализирана финансова конференция в България. Първото издание на проявата е през 2010 г. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти. „Шумът на парите“ привлича интереса на водещите финансисти у нас, които ежегодно присъстват на проявата. В началото на 2015 г. форумът бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г., а по-късно през годината от Българско дружество за връзки с обществеността.

За медийни запитвания:
Николина Рускова, AMI Communications България за „Шумът на парите“
nikolina.ruskova@amic.bg
02 989 5115 / +359 892 256 188
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение. Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

От 21 до 23 октомври 2017 г. в Щутгарт ще се проведе изложението SÜFFA, където MULTIVAC (зала 7, щанд 7B21) ще презентира разнообразни опаковъчни решения и етикетиращи машини за месни продукти, включи-телно колбаси.

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Абонамент за RSS новини