В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Ръководители на пет фондови борси взимат участие в „Шумът на парите“ 2017

26 Април 2017г.

  • Pin It

Лидери от пет държави ще обсъждат развитието на капиталовите пазари в региона и перспективите пред Българска фондова борса – София. Това ще се случи в първия ден на „Шумът на парите“ в панел „Капиталови пазари“. Събитието ще се проведе на 31 май и 1 юни в столичния хотел Маринела и е безплатно за присъствие.

„Полагаме големи усилия да насърчим дискусията около капиталовите пазари и да повишим инвестиционната култура сред обществеността. За наистина продуктивна дискусия отново сме поканили топ експертите в областта“, сподели Кристиян Костов, управител на сайта Profit.bg.

Тази година за първи път участие във форума ще има Лудвиг Соболевски, изпълнителен директор на Букурещката фондова борса. Той ще се присъедини към Сократис Лазаридис, главен изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на Helex Group, който от своя страна идва специално за „Шумът на парите“ за четвърта поредна година. В дискусията ще се включат и изпълнителните директори на Белградската фондова борса и Македонската фондова борса, Синиша Крнета и Иван Щериев, които ще вземат участие за втори път във форума.

Българската гледна точка по темата ще представят Иван Такев, изпълнителен директор на Българска фондова борса, и Петър Станчев, директор Връзки с инвеститорите и финансов мениджър на Алкомет АД. Модератор на дискусията и тази година ще бъде Илиян Скарлатов, управляващ партньор в Mane Capital.

Старт на богатата програма на форума през 2017 г. ще даде Карина Караиванова, председател на Комисията за финансов надзор.

Посещението на форума е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

През 2017 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява с подкрепата на Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Провидънт Файненшъл, Сирма Груп Холдинг, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG и Американският университет в България.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

За „Шумът на парите“:
„Шумът на парите“ е единствената специализирана финансова конференция в България. Първото издание на проявата е през 2010 г. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти. „Шумът на парите“ привлича интереса на водещите финансисти у нас, които ежегодно присъстват на проявата. В началото на 2015 г. форумът бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г., а по-късно през годината от Българско дружество за връзки с обществеността.

За медийни запитвания:
Николина Рускова, AMI Communications България за „Шумът на парите“
nikolina.ruskova@amic.bg
02 989 5115 / +359 892 256 188
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Летните артикули, чрез които може да популяризирате бизнеса си

Летните артикули, чрез които може да популяризирате бизнеса си

За голяма част от бизнеса летните месеци са време за подготовката за натоварения септемри месец. Докато по-голямата част от клиентите си отпочиват, то това е спокойното време, в което бизнеса планира своите бъдещи стъпки.

БЛИЗО 300 000 БАЛКАНСКИ ПЪСТЪРВИ СА ПУСНАТИ В БЪЛГАРСКИТЕ РЕКИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

БЛИЗО 300 000 БАЛКАНСКИ ПЪСТЪРВИ СА ПУСНАТИ В БЪЛГАРСКИТЕ РЕКИ  БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

Близо 300 000 балкански пъстърви са пуснати в българските реки благодарение на Лидл България. Компанията е един от най-големите инвеститори в запазване на биоразнообразието.

Шумен дигитализира общинската администрация

София, 26 юни 2017 г. – Община Шумен ще дигитализира процесите на регулация и дейностите по управление на устройство на територията на общината. Това ще стане възможно с въвеждане на интегрирана географска информационна система Тобел от българската геоинформационна компания Мапекс.

Директивата за разплащания PSD2 ще даде нови възможности на банките за стартиране на иновативни услуги

Директивата  за разплащания PSD2 ще даде нови възможности на банките за стартиране на иновативни услуги

Над 100 представители на водещи банки у нас взеха участие в дискусия за ползите, които могат да бъдат извлечени от регулацията

Business Intelligence дава най-добрите отговори на въпросите на бизнеса

Business Intelligence дава най-добрите отговори на въпросите на бизнеса

Курсът по BI на магистратурата по „Бизнес анализ и ERP решения“ представя пред мениджъри и внедрители на бизнес софтуер най-добрите практики

Абонамент за RSS новини