В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Производството на компресори за хладилници на Samsung надхвърли 200 милиона

26 Май 2017г.

  • Pin It

Samsung Electronics е произвела повече от 200 милиона компресори за хладилници.

Компресорът е най-важният компонент на хладилника, който регулира компресиите и циркулацията на охладителното вещество, за да генерира студен въздух. Той комбинира различни съвременни технологии, включително мотор, компресия на охладителното вещество и супер прецизна обработка.

Samsung създава първия си компресор през 1976 година и минава границата от 200 милиона след едва 40 години производство. По този начин, компанията се отличава с най-високия производствен капацитет на световния пазар и ефективно произвежда един компресор на всеки три секунди.

С течение на годините, Samsung значително намалява размера на своите компресори, като същевременно запазва тяхната ефективност и надеждност. Подобна прогресия позволява на Samsung да развие технология "двоен компресор", благодарение на която става възможно поставянето на два компресора в един хладилник. Това на свой ред позволява на Samsung да създаде през 1995 година охладителна система, която охлажда хладилника и фризера отделно един от друг.

Samsung също притежава 52% от пазара на дигитални инверторни компресори, които са ключови компоненти в най-новите инверторни хладилници. По същество, половината от инверторните хладилници по света работят с компресорите на Samsung. Дигиталните инверторни компресори прецизно контролират количеството електроенергия, консумирана според честотата на използване на хладилника. По този начин, те могат да осигурят до 35% по-висока ефективност в сравнение с другите компресори.

В момента Samsung внедрява дигиталните инверторни компресори в цялата си гама от премиум хладилници, която включва Chef Collection и T9000. Изключителните функционалности на дигиталните инверторни компресори превръщат Samsung в най-големия производител на хладилници на някои от най-големите пазари по света.

"Компресорът работи 24 часа в денонощието и определя потреблението на електроенергия, шума и вибрациите на хладилника. Ето защо, той е основният елемент на хладилника, който трябва да разработваме внимателно", каза Сионгву Парк, ръководител на Compressor & Motor Quality Group на бизнеса към Digital Appliance Business, Samsung Electronics. "Ще продължим да полагаме максимални усилия, за да гарантираме развитието на компресорната технология и иновациите в хладилниците на Samsung. Това ще позволи на клиентите да се наслаждават на по-добър и смарт начин на живот".


За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение. Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

От 21 до 23 октомври 2017 г. в Щутгарт ще се проведе изложението SÜFFA, където MULTIVAC (зала 7, щанд 7B21) ще презентира разнообразни опаковъчни решения и етикетиращи машини за месни продукти, включи-телно колбаси.

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Абонамент за RSS новини