В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Преди 25 години е създаден единния авиационен пазар на ЕС

27 Юни 2017г.

  • Pin It

 През 2017 г., Европейската комисия празнува 25-ата годишнина от създаването на единен пазар за въздушен транспорт в Европа.
Като основен играч във въздушния транспорт и водещ въздушен превозвач на полети от Европа, групата Air France-KLM участва активно в тези юбилейни тържества. Създаването на единния пазар за въздушен транспорт проправи пътя за формирането на Air France-KLM - първата група за въздушен транспорт в Европа.
Този нов единен пазар даде възможност на групата да консолидира дейността си и да запази позицията си на световния пазар, в който участват и други европейски и американски групи. Още повече, че преди десет години Европейският съюз продължи споразумението си за въздушен транспорт със САЩ "отворено небе", което доведе до осъществяването на трансатлантическо съвместно предприятие между Air France-KLM и Delta, което в момента генерира оборот от над 10 милиарда долара.
Единният европейски пазар за въздушен транспорт позволи да се отвори пазарът и да се приемат общи правила, особено по отношение на конкуренцията. Целта е да се развие здравословна конкуренция с различните играчи, които спазват еднакви правила. Тези правила ще трябва да бъдат разширени и допълнени през следващите години (намалени инфраструктурни разходи, прилагане на европейското споразумение за единно небе и т.н.). Това е една от целите на групата Air France-KLM и нейните екипи, които работят за постигането на това с техните партньори на европейско ниво. По този начин през следващите 25 години да има видими промени, които да направят място за по-безопасен, по-надежден, ефикасен и справедлив сектор на въздушния транспорт.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение. Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

От 21 до 23 октомври 2017 г. в Щутгарт ще се проведе изложението SÜFFA, където MULTIVAC (зала 7, щанд 7B21) ще презентира разнообразни опаковъчни решения и етикетиращи машини за месни продукти, включи-телно колбаси.

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Абонамент за RSS новини