В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Позиция на Евромакс Сървисис за инцидента в Трън снощи

12 Юни 2017г.

  • Pin It

Накратко:
- „Евромакс Сървисиз" ЕООД изразява своето крайно възмущение от посегателството върху Информационния център на дружеството в гр. Трън.
- Инцидентът от късно вечерта на 9 юни е поредният безпардонен акт, на който компанията, БМГК и браншът сме свидетели и сме потърпевши.
- Компанията благодари на органите на реда за навременната реакция по случая, както и на загрижени местни хора, които са предложили съдействие за отстраняването на пораженията.
- „Евромакс Сървисис" ЕООД отново призовава всички жители на община Трън да запазят спокойствие и да не се поддават на изкуствено създавани провокации.

„Евромакс Сървисиз" ЕООД вече категорично заяви, че умишлено не се ангажира като страна в предстоящия референдум, за да не се нагнетява допълнително напрежение.

ДО
ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА ТРЪН
И СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ


ПОЗИЦИЯ

„Евромакс Сървисиз“ ЕООД изразяваме крайното си възмущение от посегателството върху информационния център на дружеството в гр. Трън в навачерието на предизвикания местен референдум, насрочен за 11 юни т.г.
Инцидентът от късно вечерта на 9 юни е поредният безпардонен акт, на който сме свидетели и от който сме потърпевши. Счупен е бил един от прозорците на центъра и е предизвикан пожар, който само благодарение на изключително бързата намеса на полицията и пожарната не е причинил по-значителни материални щети. Пристигналите на място представители на дружеството са оказали пълно съдействие на компетентните органи, каквото ще продължим да оказваме и в хода на досъдебното производство.
Благодарим на органите на реда за навременната реакция по случая. Благодарим и на загрижени местни хора, които вече ни предложиха съдействие за отстраняването на пораженията, с което ще се заемем незабавно.
Отново призоваваме всички жители на община Трън да запазят спокойствие и да не се поддават на изкуствено създавани провокации. Ние многократно алармирахме за ескалирането на напрежението в общината, което вече преминава всички граници на търпимост. През изминалите години се опитваме да водим експертен и позитивен диалог, но за съжаление се оказваме замесени в крайно обезпокоителна политическо-криминална ситуация. Имаме нулева толерантност към подобни престъпни и арогантни прояви и разчитаме да бъде приложена цялата сила и строгост на закона.
Припомняме по-рано разпространеното становище на „Евромакс Сървисиз“ ЕООД , че умишлено не сме се ангажирали като страна в предстоящия референдум с цел да не се нагнетява допълнително напрежение.

10.06.2017 г.

УПРАВИТЕЛ:
Ваня Денева

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение. Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

От 21 до 23 октомври 2017 г. в Щутгарт ще се проведе изложението SÜFFA, където MULTIVAC (зала 7, щанд 7B21) ще презентира разнообразни опаковъчни решения и етикетиращи машини за месни продукти, включи-телно колбаси.

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Абонамент за RSS новини