В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Нарастващ интерес към предстоящите в Тел Авив Трета Международна конференция и изложение за вътрешна сигурност

Над 80 представители на бизнеса, медии, държавни и, неправителствени организации се събраха в БТПП на презентация за предстоящите в Тел Авив Трета Международна конференция и изложение за вътрешна сигурност - "The 3rd International Homeland Security Conference".

Финална конференция по проект „TRUST"

Bъв връзка с успешното приключване на проект „TRUST" (Прозрачност за устойчива социална политика), на 23 октомври 2014 г. в БТПП се състоя заключителна пресконференция.

Двоен успех: Проф. Бодо Шлегелмилх бе избран за член на настоятелствата на АМВА и AMS

Проф. Бодо Б. Шлегелмилх, декан на Изпълнителната академия на WU (WU Executive Academy), бе избран за член на настоятелството на Асоциацията на МВА програмите (AMBA), както и за член на Управителния съвет на Академията за маркетингова наука (AMS).

GEFCO разширява своята Overseas-мрежа като открива нов транспортен център във Франкфурт

GEFCO разширява своята Overseas-мрежа като открива нов транспортен център във Франкфурт

София, 23 октомври 2014 г. – Като експерт в междуконтиненталните транспортни потоци GEFCO инвестира в нова въздушно- транспортна товарна платформа на Летище Франкфурт. С тази крачка Групата GEFCO увеличава възможностите на своята Overseas-мрежа, изградена от 80 транспортни центъра и депа. Предприемането на подобна инициатива дооформя гамата от бутикови мултимодални решения, които GEFCO предлага на своите индустриални клиенти. Транспортните услуги са специално адаптирани към изискванията на съответните производители и улесняват търговските операции в стратегическите райони.

ПРОЦЕДУРА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДДС НА ЛИЦА НЕУСТАНОВЕНИ В БЪЛГАРИЯ, НО УСТАНОВЕНИ В ДЪРЖАВА ЧЛЕНКА ПО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Цена на услугата „Възстановяване на ДДС на лица неустановени в България, но установени в държава членка по възстановяване", предлагана от Брейн Сторм Консулт е 5%.

Абонамент за RSS новини