В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

myPOS – модерна алтернатива за мобилно POS разплащане, без необходимост от банкова сметка

Чрез myPOS получавате картови плащания от Вашите клиенти мигновено, независимо каква карта използват и имате незабавен достъп до парите в различни валути, без нужда от специална банкова сметка.

Услугата Samsung Pay разширява присъствието си на три нови пазара за три седмици

Навлизането в три нови пазара бележи много важен момент в глобалното разпространение на услугата, което за тази година предвижда Бразилия, Канада и Обединеното Кралство.

Samsung ще придобие компанията за облачни услуги Joyent

С изключителната облачна технология на Joyent, Samsung ще има достъп до своя собствена облачна платформа.

ОББ увеличи нетните си доходи преди провизии за 2015 с 10.4% на годишна база до 199.9 млн. лева

Банката отчита нетна печалба в размер на 48.9 милиона лева, като за поредна година запазва водещата си позиция в сектора с висока капиталова адекватност и добра ликвидност

Българските потребители отново отредиха 3 златни медала за най-високо качество на BILLA България

Отличията този път са за най-високо качество за „Пресни плодове и зеленчуци“, „Прясно месо“ и програмите за лоялност на веригата

Абонамент за RSS новини