В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Има ли бъдеще дизеловия агрегат в автономните автомобили?

Развитието на технологиите в дизеловите горивни системи за впръскване със супер високо налягане гарантират запазено място на дизеловият агрегат под капака на колите на бъдещето

София Дизел Център е специализиран дизел сервиз за качествен ремонт и рециклиране на дюзи, инжектори и помпи ГНП с гаранция

Сервизът разполага с модерна високоспециализирана база и лаборатория, които предоставят на клиента желаното качество на рециклиране, ремонт и проверка на помпи и дюзи

НТС обяви приходите си от продажби за август 2015 г.

Тайпей, Тайван - 3 септември 2015 г. - HTC Corporation (TWSE : 2498), световен лидер в областта на мобилните иновации и дизайн, днес обяви неодитирани консолидирани приходи за август 2015 г. от 6,5 милиарда тайвански долара и 88,83 милиарда тайвански долара за периода от януари до август 2015 г.

Соларна станция за мобилни устройства показват за първи път у нас на Международния технически панаир в Пловдив

Соларна станция за мобилни устройства показват за първи път у нас на Международния технически панаир в Пловдив

Соларна станция за зареждане на мобилни телефони, таблети и лаптопи ще бъде показана за първи път в България по време на Международния технически панаир, който ще се проведе от 28 септември до 3 октомври 2015 г. в Пловдив.

Заключително събитие за България по проект “Обучен да обучава-IGTrain”

Заключителното събитие за България по проект “Обучен да обучава-IGTrain” се проведе на 25ти август 2015 година в София

Абонамент за RSS новини