В myPR.bg над 700 PR и рекламни агенции публикуваха над 8000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Владеенето на немския език води до високи доходи и успешна реализация

Инвестициите от немски фирми и Германското правителство са на територията на Азия , Африка , Австралия , Европа, Северна и Южна Америка.

Панаир на млади предприемачи стана събитие на Европейската комисия

Панаир на млади предприемачи стана събитие на Европейската комисия

Български ученици, занимаващи се с предприемачество, впечатлиха Европейската комисия с Международния панаир на тренировъчните фирми.

Транснационалните корпорации в Китай: промяна на китайската политика спрямо компaниите с чуждестранни инвестиции

БТПП бе домакин на лекция на проф. Дун Лили на тема „Транснационалните корпорации в Китай: промяна на китайската политика спрямо компaниите с чуждестранни инвестиции”.

Продължаващ интерес към „ИЗКУСТВОТО В ДЕЙСТВИЕ“

Продължава интересът към съвместния проект „ИЗКУСТВОТО В ДЕЙСТВИЕ” на „Арт Виза България – медиа и галерия“ и Българската търговско-промишлена палата, който стартира от 2 април 2014 г. с изложба на преподаватели от Факултет по изкуствата в ЮЗУ „Неофит Рилски“, Благоевград.

Представители на най-големите агенции за недвижими имоти в България ще обсъдят състоянието на пазара на жилища на финансовия форум „Шумът на парите”

Представители на най-големите агенции за недвижими имоти в България ще дискутират състоянието и перспективите на жилищния пазар в страната в рамките на тематичния панел на форума „Шумът на парите“, организиран от финансовия сайт Profit.bg.

Абонамент за RSS новини