В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

БТПП и IFA обсъдиха състоянието на данъчното законодателство в България

БТПП и IFA обсъдиха състоянието на данъчното законодателство в България

Председателят на БТПП Цветан Симеонов и председателят на Международната данъчна асоциация (IFA България) адв. Валентин Савов обсъдиха състоянието на данъчното законодателство в България.

Ученици с разнообразни таланти в първото лятно училище GROWING TALENTS на Samsung Electronics и JA Bulgaria

Първото по рода си лятно училище за таланти Growing Talents на тема „Зелено предприемачество в дигитална среда“, спомагащо за изграждането на екологичен и предприемачески начин на мислене у младите хора в учебна среда.

Удължава се срокът за участие в конкурса ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ

Организаторите от Финтрейд Файнанс АД ще приемат идеите за развитие на микро и малкия бизнес до 31-ви август

Рекордно високи финансови резултати на Orbis Hotel Group за първата половина на 2016 г.

23 нови хотела ще бъдат отворени през следващите две години. Печалбата на Orbis Hotel Group за първите 6 месеца на 2016 г. е достигнала 146.1 млн. евро.

BILLA ще дари 30 000 лева на децата от SOS Детски селища

BILLA ще дари 30 000 лева на децата от SOS Детски селища. Веригата ще подготви малчуганите за посрещането на първия учебен ден и Коледа

Абонамент за RSS новини