В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Среща със съпредседателите на Съвета по иновации и развитие на технологиите при БТПП

Съпредседателите на Съвета по иновации и развитие на технологиите при БТПП – акад. Никола Съботинов, бивш председател на БАН и Йосиф Аврамов, член на УС на БТПП посетиха Палатата и се срещнаха с председателя Цветан Симеонов.

Българо-испански икономически форум в София

Н. Пр. Хосе Луис Тапиа Висенте, извънреден и пълномощен посланик на Кралство Испания в България, и Мария Перес Моро, търговско-икономически съветник към Посолството на Испания у нас посетиха БТПП и се срещнаха с председателя на Палатата Цветан Симеонов.

Cam-Box Diesel Tester Evolution

Cam-Box е просто механично устройство за тестване на помпи-дюзи (UIS) и единични помпи (UPS). Той може да се използва с класически стенд от всеки производител.

ЦЕРБ с апарат за определяне химичен състав на метали по оптико-емисионен метод

ЦЕРБ вече разполага с преносим апарат за определяне химичен състав на метали по оптико-емисионен метод – Belec Compact Port от BELEC, Германия.

Българският пазар е готов за нови решения като мобилни плащания

Българският пазар е готов за нови решения като мобилни плащания

България е чудесен пазар от гледна точка на приемане на нови решения, смята Артур Туремка, Генерален мениджър на MasterCard за Балканите

Абонамент за RSS новини