В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Маратон за ценители на виното и храната в Международен панаир Пловдив

Маратон за ценители на виното и храната  в Международен панаир Пловдив

Ценителите на изискани вина и вкусни храни могат да дегустират няколко хиляди продукта на български и чуждестранни производители в Международен панаир Пловдив. Те са част от общо над 700 фирми от 33 държави, които показват иновации за цялата верига от полето до трапезата. Мегафорумът за селско стопанство, винена и хранителна индустрия започва на 22 февруари и продължава до 26-и.

Инвестиционен форум представя класация на взаимните фондове у нас

21.02.2017 г. София. Годишната класация на взаимните фондове на българския пазар за 2016 година ще бъде представена в рамките на дискусионния форум „Печели находчиво: нови хоризонти за личните спестявания“, който ще се състои на 23 февруари 2017 г. в Бизнес център Capital Fort, зала Ню Йорк сити (бул. „Цариградско шосе“ 90). Организатор на форума е специализираната медия ИНСМАРКЕТ.

БМГК заявява своята пълна подкрепа за устойчивото развитие на модернизирания български въгледобив

Българска минно-геоложка камара призовава за защита на националните интереси на България и за не приемане предложени промени с невъзможни за изпълнение пределни нива на емисии.

Презентация на бизнес климата и инвестиционните възможности в Египет

Египет е един от големите търговски партньори на България в района на Близкия изток

Оценката за образованието и необходимостта от кадри

БТПП проведе анкетно допитване сред членовете на Палатата, с което да проучи мнението им за нивото на образованието и необходимостта на фирмите от кадри по специалности. Резултатите от допитването включват още предложения за подобрения в образователната сфера.

Абонамент за RSS новини