В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

ПРОФИ КРЕДИТ стана главен партньор на УНИЦЕФ Чехия

В България компанията организира Коледен базар и дари средствата на фондация „Нашите недоносени деца“.

УЕСТИНГХАУС И ELECTRICITÉ DE FRANCE ПОДПИСВАТ НОВ ДЪЛГОСРОЧЕН ДОГОВОР ЗА ДОСТАВКА НА ЯДРЕНО ГОРИВО

18 декември 2014 г., Париж. Уестингхаус Електрик Къмпани обяви, че е подписала с Electricité de France (EDF) дългосрочен договор за доставка на няколко хиляди тона ядрено гориво за нейните атомни електроцентрали във Франция.

Австрийският посланик Роланд Хаузер откри нов еко магазин BILLA в столичния квартал Лозенец

Австрийският посланик Роланд Хаузер откри нов еко магазин BILLA в столичния квартал Лозенец

Веригата прави нова крачка към повишаване на енергийната си ефективност като част от дългосрочната стратегия на BILLA за опазване на околната среда. Новооткритият BILLA магазин е разположен на 1833 кв. м. обща площ, от които 900 кв. м. търговска и се намира на ул. „Златовръх“ 4. В него е имплементирана изцяло нова диодна система за осветление, намаляваща значително консумацията на електричество. Това е 92-ри BILLA магазин за страната и 31-ви пореден за столицата.

flydubai добавя София към своята разрастваща се мрежа в Европа

flydubai добавя София  към своята разрастваща се мрежа в Европа

София е сред петте нови дестинации в Централна и Югоизточна Европа, в отговор на нарастващото търсене

Надеждно и сигурно опаковане на плодове и зеленчуци

От 4 до 6 февруари 2015 год. на изложението Fruit Logistica, провеждащо се в Берлин, Германия, MULTIVAC ще презентира нови опаковъчни и етикетиращи решения за плодове и зеленчуци.

Абонамент за RSS новини