В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

БТПП участва заседание на ЕИСК и във февруарската пленарна сесия в Брюксел

Зам. председателят на БТПП Георги Стоев участва в заседанието на Европейския икономически и социален комитет (EИСК) и във февруарската пленарна сесия на ЕИСК в Брюксел.

Първа информационна среща по проект "Корпоративна социална отговорност за всеки”

Българската търговско-промишлена палата организира Първа информационна среща по проект „Корпоративна социална отговорност (КСО) за всеки”, която ще се проведе на 20 февруари 2015 г. от 10.00 ч. в БСК.

Общо събрание на Асоциацията на балканските търговски палати в Скопие

В Скопие се проведе Oбщо събрание на Асоциацията на балканските търговски палати /АВС/ под мотото - „2015-година на конкурентноспособността в региона”.

ПОКАНА - ОДИТ КАФЕ, ВЪПРОСИ И ДИСКУСИИ ОТ ВЪТРЕШНИЯ ОДИТ - 11.03.2015г.

Скъпи колеги, партньори и приятели, Заповядайте на първата диалогова среща на въпроси от вътрешния ОДИТ, чрез практическа ДИСКУСИЯ на 11.03.2015!

UHY BRAIN STORM CONSULT - ЧЛЕНСТВО В КРИБ

В началото на 2015 година UHY Brain Storm Consult стана член на конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). КРИБ е "Гласът на българския бизнес", който: ...

Абонамент за RSS новини