В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Балкански винен конкурс и фестивал 2016 се открива в София

Най-големият винен форум на Балканите – The Balkans international Wine Competition and Festival 2016 (BIWC), ще се състои за пети пореден път в периода 26-29 май в градината на Гранд Хотел София. Събитието се провежда ежегодно в София и в него участват най-добрите винопроизводители от всички балкански страни.

Българите са похарчили повече и са плащали по-често с карти в чужбина за Великденските празници в сравнение с 2015 г.

Българите са похарчили повече и са плащали по-често с карти в чужбина за Великденските празници в сравнение с 2015 г.

MasterCard отчете ръст от 15.31%[ Данните включват средствата, изхарчени с карти MasterCard, издадени от български финансови институции и обхваща периода по време на Великденските празници, 1-ви май и Гергьовден за 2014, 2015 и 2016 г. ] на обема на плащанията по време на Великденските празници в сравнение с 2015 г. Освен това, българите са ползвали своите карти и по-често, тъй като от компанията отчитат 47.67% повишение на броя на картовите разплащания в сравнение с миналата година.

ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ

ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НА КИЛОГРАМ

"То е процес, в който участват ИНСТИТУЦИИ- НПО-БИЗНЕС- СЕМЕЙСТВО-УЧИЛИЩЕ-ПРИЯТЕЛИ", подчерта инж.Тучева в обръщението си по случай 24 май

„Ем Джи 05“: за да станеш шофьор, плащаш за обучение минимум 3500 лева

Книжка категория „C“ от техникум: 30% ръст при превоза с товарни камиони. „Ем Джи 05“: за да станеш шофьор, плащаш за обучение минимум 3500 лева

Общото събрание на GS1 формулира основните приоритети за 2016/2017 г.

Общото събрание на Международната организация GS1, което се провежда тази седмица в Мексико, гласува програмата и бюджета за 2016/2017 година. Формулирани са основните сектори, които ще бъдат във фокуса на дейността на организацията за следващия период.

Абонамент за RSS новини