В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Водещи фармацевтични компании представиха стратегически план на индустрията за борба с антимикробната резистентност

Преди провеждането на срещата на високо равнище по въпросите на антимикробната резистентност (АМР) в Ню Йорк в рамките на Общото събрание на ООН (UNGA), 13 водещи фармацевтични компании представиха нов стратегически план, който включва четири основни ангажимента, които те ще изпълнят до 2020 г. с цел намаляване на антимикробната резистентност.

Потребителите от Централна и Източна Европа не могат без дигитални технологии в ежедневието си

Потребителите от Централна и Източна Европа не могат без дигитални технологии в ежедневието си

Услугата за дигитални разплащания Masterpass ще бъде представена скоро и в България

Българската ИТ компания Софтуер Груп разширява дейността си с нов офис в САЩ

Българската ИТ компания Софтуер Груп разширява дейността си с нов офис в САЩ

Компанията привлича ключови попълнения в мениджърския си екип

Чехия стана хит на Международния технически панаир

Чехия стана хит на  Международния технически панаир

Чешки фирми предизвикаха голям интерес още в първия ден на Международния технически панаир в Пловдив, който бе открит на 26 септември.

Уникални Археологически Открития в Черно море

Уникални Археологически Открития в Черно море. Приключи втората експедиция на проекта по подводна археология в български води.

Абонамент за RSS новини