В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

На 4 декември ще се проведе церемонията по награждаване победителите в конкурса “ИТ мениджър на годината”

За трета поредна година ще бъдат раздадени стипендии “CIO CLUB” на ученици с успехи в сферата на точните науки.

Покана за пресконференция

БТПП ви кани на пресконференция на 3 декември 2014г. (сряда) от 11.00 часа в БТПП (зала А), на която ще бъде представено проучването за бизнес климата „Европейски икономически преглед 2015”, със специален фокус за България.

Поколението Y – най-активно пазаруващи в “черния петък”

Поколението Y – най-активно пазаруващи в “черния петък”

Черният петък дава началото на коледните празненства в САЩ, а почти всички търговци предлагат големи намаления на своите клиенти.

Кръгла маса: „Нови правила и схеми по директните плащания 2015-2020 г. Екологично насочени площи”

Кръгла маса: „Нови правила и схеми по директните плащания 2015-2020 г. Екологично насочени площи”

В Пловдив се проведе кръгла маса: „Нови правила и схеми по директните плащания 2015-2020 г. Екологично насочени площи”

Турски компании търсят възможности за разширяване на бизнеса си в България

Бизнес делегация от турското сдружение „БАШСИАД” (BAŞSİAD) - Асоциация на индустриалците и бизнесмените от регион Башискеле, област Коджаели, посети БТПП.

Абонамент за RSS новини