В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Lenovo Smart Cast - с лазерен проектор (видео)

Lenovo Smart Cast - с лазерен проектор (видео)

Китайският електронен гигант Lenovo е произвел смартфон с вграден лазерен проектор, който показва виртуална клавиатура или екран, каза инж.Ваня Тучева за www.it-farmer.bg.

Google показа новата версия на Android (видео)

Google показа новата версия на Android (видео)

Android M бе главното събитие на ежегодната конференция на Google за разработчици, която започна в четвъртък в Сан Франциско и ще продължи до събота, каза инж.Ваня Тучева, за www.it-farmer.bg.

Антиподес участва за поредна година на форум „Бизнес растеж с иновации“

Антиподес участва за поредна година на форум „Бизнес растеж с иновации“

На 21 май 2015г., в Гранд Хотел София се проведе 15то издание на форум „Бизнес растеж с иновации“, в което фирма Антиподес взе активно участие в лицето на г-н Гюлев, управител на фирмата.

Активизиране на сътрудничеството между българския и израелския бизнес

В БТПП се проведе среща между в.и.д. председател на Българо–израелската търговска палата (БИТПП) при БТПП Христо Попов и председателя на БТПП Цветан Симеонов.

Нови възможности за подпомагане на българския бизнес със страните от Персийския залив

Костадин Тодоров, управител и собственик на Евро–Арабски Бизнес Форум (ЕАБФ) ЕООД, и председателят на БТПП Цветан Симеонов обсъдиха възможностите за сътрудничество и подпомагане на бизнеса със страните от Персийския залив.

Абонамент за RSS новини