В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

еasyJet празнува 1 милион превозени пътници между София и Лондон Гетуик

Едномилионният пътник на компанията е Светлана Шивачева, която заедно със съпруга си и двете си деца, бяха избрани сред всички пътници от днешния полет за Лондон.

Samsung представи Z2, първия 4G смартфон с Tizen

Воден от успеха на Z1 и Z3 и стремежа за интелигентни, забавни и лесни за употреба функционалности на платформата Tizen, Samsung Z2 е специално създаден, за да задоволи изискванията на новите потребители на смартфони на индийски пазар.

REAGAS: Цените на качествените газови уредби тръгват от 800 лв.

Не купувайте газови уредби под 800 лева, предупреждават от българската марка REAGAS. Разходът на гориво е значително по-голям с турски и китайски газови системи.

TP-Link® придобива изцяло нова визия и идентичност на марката

TP-Link® придобива изцяло нова визия и идентичност на марката

София, България – 23 август 2016 – TP-Link®, глобален доставчик на надеждни мрежови решения, днес представя пълна трансформация на марката, ориентирана към съвременните технологични нужди.

София Дизел Център с принос в развитието на съвременната селскостопанска техника

София Дизел Център има за цел, не само да удовлетвори максимално нуждата на потребителя, но и да поднесе своя технологичен принос в сферата на съвременните дизелови горивни системи

Абонамент за RSS новини