В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Съветът по иновации се включи в Европейския ден на предприемача

В Интер Експо Център се състоя 12-тият ежегоден форум за насърчаване на предприемачеството в България - “The European Day of the Entrepreneur 2014”, който се провежда в рамките на Европейската седмица на малките и средни предприятия.

Съвет GS1 България към БТПП и ЦСБ-Систем България ЕООД организират семинар за хранително-вкусовата промишленост

Във връзка с постоянно нарастващите изисквания за качество на храните и безопасност на потребителите в Европейския съюз и необходимостта, фирмите от хранително-вкусовата промишленост да отговорят на тези изисквания, GS1 България и ЦСБ-Систем България ЕООД организират семинар

Главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова подава оставка като член на УС на БСК

Във връзка с анонсираното миналата седмица искане на синдикатите и сдруженията на работодателите за оставката на УС на БНБ и на главния гуверньор Иван Искров поради несъгласието им с действията на банковия регулатор във връзка с разпродажбата на кредити на ТБ „Виктория“ - част от групата на Корпоративна търговска банка (КТБ), главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова заяви намерението си да подаде оставка като член на УС на Българската стопанска камара (БСК).

Родни предприемачи и известни музиканти ще пеят в помощ на 500 деца в риск

Родни предприемачи и известни музиканти ще пеят в помощ на 500 деца в риск

Вечерта на добродетелите на фондация „За Нашите Деца“ ще набира средства за подпомагането на малчугани с трудности в развитието.

Презентация за Третата Международна конференция и панаир за вътрешна сигурност HLS Israel 2014 ( 9-12 ноември 2014 г., Тел Авив)

Българската търговско–промишлена палата и Посолството на Държавата Израел в София организират презентация за Третата Международна конференция и изложение за вътрешна сигурност - “The 3rd International Homeland Security Conference” , която ще се проведе в периода 9-12 ноември 2014 г. в гр.Тел Авив, Израел.

Абонамент за RSS новини