В myPR.bg над 700 PR и рекламни агенции публикуваха над 8000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Особености и предимства на лизинга

Понятието „лизинг” произлиза от английския език и означава „наем”, но той има доста съществени различия от наема.

Подробна информация за наложените от САЩ санкции по повод кризата в Украйна беше предоставена на БТПП

Председателят на БТПП се срещна с Робин Брукс, заместник ръководител на политико-икономическия отдел на Посолството на Съединените американски щати в София на 16 април 2014 г.

На официална церемония бяха връчени първите в България международни професионални титли за управление на собствеността

На официална церемония бяха връчени първите в България международни професионални титли за управление на собствеността

Десислава Фераджиева, управител на Home Care BG, беше отличена като първия в България сертифициран пропърти мениджър

АБИ организира форум Експортното застраховане и кредитиране в помощ на българските износители

Асоциация на българските износители (АБИ) организират форум на тема "Експортното застраховане и кредитиране в помощ на българските износители".

Тенденциите в енергийния мениджмънт на Булконтрола/Бултерм 2014

Тенденциите в енергийния мениджмънт на Булконтрола/Бултерм 2014

От 28 до 30 май в Интер Експо Център – София български и чуждестранни специалисти, инженери и експерти от различни области ще покажат своите нови продукти и услуги.

Абонамент за RSS новини