В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Конкурсът „ИТ проект на 2017 г.“ - с нови категории и отворен за кандидатстване

Инициативата се организира от в. Computerworld с подкрепата на Банка ДСК

Picmiller прави кадъра печеливш

Picmiller прави кадъра печеливш

Качественото изображение наистина продава – това е азбучна истина за хора, които вадят хляба си посредством снимкови материали, даващи възможност на клиента да добие ясна представа за продукта, за който плаща.

Стартира българската 3D мобилна образователна платформа за деца в Google Play.

Стартира българската 3D мобилна образователна платформа за деца в   Google Play.

Варна, България, гейм студио Уафуу АД стартира На 28.02.2017г. образователният проект бе отличен със статуетка в категория Развлекателен софтуер на Наградите на БАИТ за 2016г.

Проект за околна среда "Подготовка и изпълнение на инфраструктурата за отпадъчни води в К.К."

Проект за околна среда "Подготовка и изпълнение на  инфраструктурата за отпадъчни води в К.К."

Пресконференция и първа копка по проект за околна среда "Подготовка и изпълнение на инфраструктурата за отпадъчни води в К.К." Златни пясъци", Община Варна" и официална церемония "първа копка" на обект"Частично изграждане,реконструкция/рехабилитация на канализационна мрежа в СО "Ален мак", град Варна".

Нов играч на имотния пазар в гр. Варна

Нов играч на имотния пазар в гр. Варна

Най-новата и прогресираща в столицата агенция за недвижими имоти в България –“Имотека” отваря офис в гр. Варна

Абонамент за RSS новини