В myPR.bg над 700 PR и рекламни агенции публикуваха над 8000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Отворено писмо на КНСБ, КТ "ПОДКРЕПА", АИКБ, БСК, БТПП И КРИБ за експертна подкрепа за решаване на проблемите в КТБ и преодоляване на последиците за банковия сектор

Ситуацията с КТБ създава много сериозни проблеми на фирми и граждани и възпрепятства нормалния търговски оборот.

Връчване на Годишните награди „СТИВ- 2014“

Връчване на Годишните награди „СТИВ- 2014“

За четвърта поредна година ще бъде отличена най-активната служба по търговско-икономически въпроси (СТИВ) в чужбина.

БТПП ще съдейства за стимулиране на търговско-икономическите взаимоотношения “България – Казахстан”

БТПП ще съдейства за стимулиране на търговско-икономическите взаимоотношения “България – Казахстан”

Възможностите за разширяване на двустранните отношения между България и Казахстан бяха обсъдени на среща между новоназначения посланик на България в Казахстан Иван Генов и председателя на БТПП Цветан Симеонов.

Атрактивни летни отстъпки за счетоводен и търговски софтуер от Microinvest

От Microinvest са приготвили наистина впечатляващи промоционални оферти за летния сезон. Кампанията им Лято 2014 г., която стартира на 21.07. предизвика огромен интерес сред бизнеса.

Излезе от печат годишната брошура на БТПП „Bulgaria in figures 2014“

Излезе от печат годишната брошура на БТПП „Bulgaria in figures 2014“

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) издаде годишната брошурата „Bulgaria in figures, 2014“. Това е петата поредна книжка от поредицата на БТПП „Bulgaria in figures“, издавана на английски език в удобен „джобен“ формат.

Абонамент за RSS новини