В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Академия по предприемачество развива практически умения за успешен бизнес в агросектора

Академия по предприемачество развива практически умения за успешен бизнес в агросектора

На обученията младите предприемачи се запознаха с ефективните методи за управление на собствен бизнес, сегментиране на пазара, дистрибуция на селскостопанска продукция и спецификите на агробизнеса

Първа отворена среща на Коучинг Асоциация България

Първа отворена среща на Коучинг Асоциация България

Ще присъстват и представители на обучителни организации и Акредитиращи органи. Както и интересуващи се от услугата или търсещи обучение.

Български компании презентират своите продукти и услуги в Швейцария

Български компании презентират своите продукти и услуги в Швейцария

В периода 17 до 21 ноември 2014 г. 19 български фирми участват в Международната изложба за индустриални поддоставчици Swisstech 2014 и търговска мисия в Базел, Швейцария. Организатор на промоционалните прояви е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Инвестиции и финансов пазар в България

Инвестиции и финансов пазар в България

Инж. Ваня Тучева, Председател на УС на АИИТЗПБ проведе в Пловдив среща "Инвестици и финансов пазар в България"

“Банките и бизнесът” – накъде през 2015 година?

Втората банкова конференция на “Капитал” очертава предизвикателствата пред сектора през следващата година

Абонамент за RSS новини