В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Ефективност на цялата опаковъчна линия: Автоматизация, високопродуктивни машини и компактни модели за хранително- вкусовата индустрия

Ефективност на цялата опаковъчна линия: Автоматизация, високопродуктивни машини и компактни модели за хранително- вкусовата индустрия

Волфертшвенден, Германия, 21/01/2015 год.– На изложението Anuga FoodTec MULTIVAC ще презентира иновации свързани с опаковането, инспекция на качеството и маркирането ( палата 8.1, щанд D030/F039), включително и цялостни линии за опаковане на хранителни продукти. Най- същественото е, че всички изложени продукти на MULTIVAC се характеризират с интелигентни процеси и висококачествени технологии, които водят до по- висока ефективност.

Възможности за инвестиране в Обединени Арабски Емирства

Съществува голям икономически потенциал като цяло на пазара в региона на Обединени Арабски Емирства (ОАЕ). Това бе констатирано на среща между новоназначения генерален консул на България в Дубай Богдан Коларов и председателя на БТПП Цветан Симеонов.

НОВ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР ЗАСТАВА НАЧЕЛО НА SOCIETE GENERALE ЕКСПРЕСБАНК

НОВ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР ЗАСТАВА НАЧЕЛО НА SOCIETE GENERALE ЕКСПРЕСБАНК

Societe Generale Експресбанк обяви назначението на нов главен изпълнителен директор – Арно Льоклер. Той пристига в България след 5 години в Rusfinance Bank – руското подразделение за потребителско финансиране на Societe Generale Group.

Грант Кардон идва в България на 12 февруари

Грант Кардон идва в България на 12 февруари

Изключително успешният американски предприемач, бизнес експерт и специалист в сферата на продажбите, Грант Кардон, идва в България на 12-ти февруари в София.

Среща между ръководството на БТПП и членове на Комисията за защита на лични данни

Рисковете, свързани със злоупотребата с лични данни от Търговския регистър, бяха обсъдени на среща между ръководството на БТПП и членове на Комисията за защита на личните данни /КЗЛД/.

Абонамент за RSS новини