В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

“БЪЛГАРИЯ ГОВОРИ” в Букурещ, Румъния

Лично Посланик на България в Румъния, негово превосходителство г-н Александър Филипов ще открие изложбата на 7 юли в 11 часа в зала на Търговската палата, Букурещ.

PEPSI e любимата безалкохолна напитка на българските потребители

PEPSI e любимата безалкохолна напитка на българските потребители

PEPSI беше избрана за любимата безалкохолна напитка на българските потребители сред оспорвана надпревара в категорията „Безалкохолни напитки” на класацията „Любимите марки”, която се проведе онлайн сред 40 000 потребители на различни стоки и услуги.

Посланикът на Държавата Израел посети БТПП

Н. Пр. Шаул Камиса Раз, извънреден и пълномощен посланик на Държавата Израел в България, посети БТПП и разговаря с председателя на Палатата Цветан Симеонов.

На традиционна среща Евроклубът при БТПП отчете латвийското и посрещна люксембургското председателство на ЕС

Евроклубът при БТПП проведе традиционната си среща по повод поемането на ротационното председателство на Съвета на ЕС от Великото Херцогство Люксембург на 1 юли 2015 г.

Международният иновационен център Visa Europe Collab започна работа в Лондон и в Тел Авив

Международният иновационен център Visa Europe Collab започна работа в Лондон и в Тел Авив

Иновациите са в центъра на разработките на Visa Европа за развитие на дигиталните разплащания, каза Красимира Райчева, мениджър на Visa Европа за България

Абонамент за RSS новини