В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

SOCIETE GENERALE ЕКСПРЕСБАНК ПОДАРЯВА ПАРИЖ ЗА 150-ГОДИШНИНАТА НА ГРУПАТА

SOCIETE GENERALE ЕКСПРЕСБАНК ПОДАРЯВА ПАРИЖ ЗА 150-ГОДИШНИНАТА НА ГРУПАТА

Когато някой празнува своя рожден ден, обикновено е обсипан с подаръци… Societe Generale Експребанк обаче не е типичен юбиляр! Банката, която преди точно 15 години става част от международната група Societe Generale.

Sponsia е първата българска стартъп компания, одобрена за финансиране през платформата Seedrs

Sponsia е първата българска стартъп компания, одобрена за финансиране през платформата Seedrs

Sponsia - компанията, която има амбицията да изгради глобална онлайн платформа за спонсорски възможности, е първият български стартъп, одобрен за финансиране в Seedrs - водещата краудфъндинг платформа във Великобритания.

Един милиард миниатюрни автоматични прекъсвачи на АББ – 90 години по-късно

АББ празнува 90-годишнината на миниатюрния автоматичен прекъсвач. Изобретението, патентовано през ноември 1924 година от Хуго Щотц и Хайнрих Шахтнер, прави широко разпространяващата се електрификация на частни домове все по-безопасна и по-ефикасна.

Visa отбеляза началото на безконтактните пътувания в градския транспорт на Лондон

Visa отбеляза началото на безконтактните пътувания в градския транспорт на Лондон

Visa Европа отбелязва началото на безконтактните пътувания в градския транспорт на Лондон - първата транспортна мрежа в света, която приема безконтактни карти при ползване на различни видове превоз.

БТПП стартира Втори конкурс за иновативен проект и иновативно предприятие 2014

Българската търговско-промишлена палата стартира Вторият конкурс за най-добър иновативен проект и за най-успешно иновативно предприятие, внедрило в дейността си нов иновативен продукт през 2014г.

Абонамент за RSS новини