В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

MASTERCARD И ДЖУНИЪР АЧИЙВМЪНТ БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЯВАТ УСИЛИЯ ЗА УНИКАЛНИ КАРИЕРНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ

Ако сте студент и искате да направите стъпка за развитие на своята кариера, можете да кандидатствате за участие в инициативата до 31 октомври 2015 тук: http://www.jotformpro.com/form/52581138073959

Обучение в Анкара по проект "Корпоративна социална отговорност за всеки"

В периода 30 септември - 2 октомври 2015 г. в Анкара, Турция се провежда обучение на обучители по проект "Корпоративна социална отговорност за всеки".

Повишете знанията си за заплахите в Интеренет

Демонстрационна сесия на он-лайн обучителна платформа, създадена по проект "V-Alert", финансиран по Програмата за учене през целия живот, се състоя в БТПП.

Дискусия на тема: „Факторингът - средство за развитие на бизнеса! Какви са очакванията и тенденциите за 2016?"

Дискусия на тема: „Факторингът - средство за развитие на бизнеса! Какви са очакванията и тенденциите за 2016?" организира b2b Media на 15 октомври 2015 г. от 9 часа в семинарна зала PERFORM BUSINESS CENTER (гр. София, ул. Позитано 2).

Георги Гергов: 40 златни медала от Панаира? Много са, но заслужени

Георги Гергов: 40 златни медала от Панаира? Много са, но заслужени

Когато разбрах, че ще бъдат дадени 40 златни медала, ми се сториха много, но се убедих, че са заслужени – това заяви Георги Гергов, след като връчи едно от престижните отличия за иновативни експонати, представени на Международния технически панаир.

Абонамент за RSS новини