В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Опаковъчни решения за месопреработватели и магазини за месо

Опаковъчни решения за месопреработватели и магазини за месо

Волфертшвенден, Автуст 2014 г. – На изложението SÜFFA ( палата 06, щанд E62 ) , което ще се проведе от 28 до 30 септември 2014 год. в Щутгарт, Германия, MULTIVAC ще представи пред месопреработвателния специализирана бранш публика своите от многообразни опаковъчни решения.

Успешният бизнес започва с подарък

Всички - и малки, и големи, обичат подаръците. Те не са само средство да покажем любовта си един към друг, но и чудесен начин за изразяване на респект и внимание към дадена личност. Поради тази причина корпоративните подаръци са в основата на много успешни бизнес партньорства.

БТПП отличи с почетен диплом посланика на Индия в България

Извънредният и пълномощен и посланик на Индия в България – Н.Пр. Дивябх Манчанда бе удостоен с почетен диплом за съдействие при развитие на търговско - икономическите отношения между България и Индия.

БТПП е за фокусиране вниманието на държавните институции и ведомства към търговско-икономическите отношения с трети страни

БТПП отчита, че през първите пет месеца на 2014 г. вносът и износът на България за ЕС се е увеличил като цяло, спрямо 2013г. По данни на статистиката от НСИ за периода януари - май 2014 г. износът на България за ЕС се е повишил с 1.2% спрямо същия период на предходната година и е в размер на 10.3 млрд. лв.

Кариерните центрове на БТПП – първите резултати са знак за оптимизъм

Кариерни центрове на БТПП отскоро са новата възможност за връзка между труда и капитала. На практика това са центрове, в които всеки, мечтаещ за повишение, може да се информира има ли шанс и къде да го получи. Най-голямото предимство - това е безплатно както за работодателите, така и за кандидатите - получаване на информация за предлагани и търсени по-добри позиции на трудовия пазар.

Абонамент за RSS новини