В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

REAGAS: Митове и реалности за карането на газ

Един от най-разпространените митове за шофирането на газ е, че спестяваме, само ако караме много километри ежедневно. От българската марка REAGAS развенчават този мит с едно просто изчисление.

СПАД НА НЕЗАКОННАТА ТЪРГОВИЯ С ЦИГАРИ

СПАД НА НЕЗАКОННАТА ТЪРГОВИЯ С ЦИГАРИ

Компаниите от бранша обявиха: „Това е най-ниското ниво на незаконна търговия с цигари за последните 8 години, откакто проучването чрез събиране на празни опаковки се провежда в България.”

Коктейл за откриването на нов шоурум за мебели ще е заключителната част на годишната дизайн конференция

Коктейл за откриването на нов шоурум за мебели ще е заключителната част на годишната дизайн конференция

Втората Годишна Дизайн Конференция ще се предава онлайн през платформата УЕБИНАРИЯ, а за всички гости и участници са предвидени атрактивни награди.

Великобритания избра ScaleFocus за „Доставчик на аутсорсинг услуги на 2015 г.”

За първи път българска компания е избрана за „Доставчик на аутсорсинг услуги на годината” от Националната аутсорсинг асоциация на Великобритания (NOA). Отличието е връчено на българската компания ScaleFocus.

Евросубсидии за семейният бизнес: Създайте вашия сладкарски цех и кафе-сладкарница с финансиране по мярка 6.4

Евросубсидии за семейният бизнес: Създайте вашия сладкарски цех и кафе-сладкарница с финансиране по мярка 6.4

Тази мярка е една от най-очакваните, от представителите на малкия семеен бизнес, тъй като предоставя наистина добри финансови условия за реализирането на проект на територията на селски район, каза инж.Ваня Тучева за it-farmer.bg.

Абонамент за RSS новини