В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Убежище на цар Иван Асен ІІ стана сензация на Изложбата на общините в Пловдив

Убежище на цар Иван Асен ІІ стана сензация на Изложбата на общините в Пловдив

Атрактивни маршрути представят непознати места в България. Средновековната църква „Свети апостоли Петър и Павел“ край драгоманското село Беренде стана сензация на Изложбата на общините 2015, която се провежда в Международен панаир Пловдив.

Подпомагане на бизнеса между България и Малайзия

Подпомагане на бизнеса между България и Малайзия. В срещата участваха и Аминудин Отман, втори секретар към Посолството, и Веселин Джамбов, консул на Малайзия в България.

Участие на БТПП в среща на високо равнище „ЕС - Югоизточна Европа" в Хърватия

БТПП, по специална покана от "Economist Group", участва в „Трета среща на високо равнище ЕС – Югоизточна Европа" в Сплит, Хърватия.

Персонализирани покрития за протези ще ни представят в конкурса „The Venture – WIN THE RIGHT”

Персонализирани покрития за протези ще ни представят в конкурса „The Venture – WIN THE RIGHT”

Демир Тончев и „Arthesis” са победителите в националната надпревара за социално предприемачество “The Venture – WIN THE RIGHT WAY”.

БТПП участва в „Euromed Invest Academy" в Сърбия

БТПП взе участие в Третото издание на „Euromed Invest Academy" в Сърбия, организирано от Търговско-промишлената палата на Сърбия на тема „Сътрудничество – взаимодопълняемост между Средиземноморието и Западните Балкани".

Абонамент за RSS новини