В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Отвори врати първият фризьорски шоурум от прозрачен цимент

Фризьорски шоурум от напълно прозрачен цимент отвори врати в София. Революционният интериор е истинска атракция за посетителите, смятат създателите на обекта „Christian of Roma”.

Отличие на БТПП за насърчаване на българо-турските икономически отношения

По повод официалния празник на Република Турция БТПП бе отличена за принос към развитието на двустранните търговско-икономически отношения.

Председателят на БТПП участва в Български бизнес форум в Будапеща

Председателят на БТПП Цветан Симеонов взе участие в Български бизнес форум в Будапеща, организиран от Унгаро-българската стопанска камара.

Впечатляващи резултати от изпълнявания от БТПП проект „Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителните отношения и превантивни действия за ограничаването й”

Участие в конференцията взеха представители на бизнеса, регионалните търговско-промишлени палати, браншовите организации, държавната администрация, социалните партньори и медиите.

Първи информационен семинар по проект Mediation meets Judges

Българската търговско-промишлена палата проведе първи информационен семинар по проект Mediation meets Judges, финансиран от програма Civil Justice на Европейския съюз на 29 октомври 2014 г.

Абонамент за RSS новини