В myPR.bg над 700 PR и рекламни агенции публикуваха над 8000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Връчени договори за финансиране по Седма конкурсна сесия на Националния иновационен фонд

Връчени договори за финансиране по Седма конкурсна сесия на Националния иновационен фонд

Днес, на 31 юли 2014 г., в Голямата зала на Министерството на икономиката и енергетиката бяха връчени договори за финансиране в рамките на Седма конкурсна сесия на Националния иновационен фонд (НИФ).

LUXOFT България получи сертификат за инвестиция клас „А”

LUXOFT България получи сертификат за инвестиция клас „А”

Luxoft Holding, Inc (NYSE:LXFT), водещ доставчик на услуги в разработката на софтуер и иновативни IT решения за клиенти от цял свят, получи днес сертификат за инвестиция клас „А” лично от заместник-министъра на икономиката и енергетиката Анна Янева.

България става перспективен пазар за технологии и оборудване, показва Международният технически панаир в Пловдив

България става перспективен пазар за технологии и оборудване, показва Международният технически панаир  в Пловдив

Чуждестранният бизнес засилва интереса си към България като пазар за внос на технологии и техника.

БТПП отличи с почетен диплом германския посланик у нас

Извънредният и пълномощен посланик на Федерална република Германия у нас Матиас Хьопфнер получи почетен диплом от БТПП по повод приключването на мандата му в страната.

Новият търговски съветник в турското посолство посети БТПП

Досегашният търговски съветник в посолството на Турция у нас Зафер Сойлу представи на среща с председателя на БТПП Цветан Симеонов новоназначения търговски съветник в посолството Емран Сазак.

Абонамент за RSS новини