В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Синдикати и работодатели: Актуализацията на бюджета е ангажимент на следващото правителство

Има ли ведомство, което да не е поискало увеличение на бюджета; дали заедно с исканите увеличения се посочва какво е подобрено в работата; не трябва ли да се ограничи данъчния натиск върху фирмите и гражданите; има ли перо в държавния бюджет, по което да са предвидени икономии; защо няма предвидени средства за издължаване на бизнеса?..

БТПП: Реформата на здравната система минава през изграждане на единна информационна система с използване на единни стандарти

По покана на Българска академия на науките и в. Стандарт представител на БТПП участва в обществена дискусия „Дневният ред на България в здравеопазването – национални цели и приоритет".

Предстои провеждане на международно състезание по арбитраж в БТПП

Международно състезание по арбитраж /Pre-Mot/ ще се проведе в БТПП в началото на 2015 г. В подготвителното състезание ще участват български отбори от студенти по право.

БТПП започва да издава удостоверения от новите класации ТОП 100 и ТОП 1500

Водещите фирми в двете класации достигат през 2013 г. двоен ръст в приходите, добра рентабилност и с 56% намаление на задлъжнялостта, стана известно при обявяването на класациите, което се състоя в началото на 8 септември 2014 година в БТПП.

БТПП бе домакин на бизнес срещи с украински фирми

БТПП бе домакин на бизнес срещи с украински фирми, организирани съвместно с Търговско-промишлената палата на Украйна.

Абонамент за RSS новини