В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Иновативната тенденция в бизнеса – 3D принтиране

Иновативната тенденция в бизнеса – 3D принтиране

Както добре знаем, технологиите ни завладяват все повече и повече. Както живота, така и бизнеса е засегнат от новите тенденции - вече не можем да си представим ежедневието без помощта на технологиите.

Земеделският министър на Косово посети БТПП

Министърът на земеделието на Косово Мемли Красничи, придружен от негови съветници и посланика на Косово в София Шпенд Калаба постиха БТПП и се срещнаха с председателя на Палатата Цветан Симеонов.

Висококачествено скин – опаковане

Висококачествено скин – опаковане

София, България, 08/02/2016 год. – От 5 до 7 април 2016 год. в шоурума на „МУЛТИВАК България“, гр. София ще се проведе първата за 2016 год. МУЛТИВАК Академия с фокус върху скин – опаковането. На нея ще бъде презентирана за първи път в страната иновативната машина MULTIVAC R 105 MF.

103 МЛН. ЛВ. Е ИЗПЛАТИЛ БУЛГАРТАБАК НА ТЮТЮНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ

До момента, за изкупна кампания 2015, компанията е изплатила на 100 % всички дължими суми към тютюнопроизводителите. Изкупени са общо 3100 тона тютюн за над 13 млн. лева.

Оборотът на веригата магазини T-Market нарасна с 10,4%

През 2015 г. оборотът на Maxima България, която управлява 48 магазина T-Market и миналата година отпразнува десет години дейност в България, достигна 72,4 млн. евро (без ДДС). Това е ръст от 10,4% в сравнение с резултатите за 2014 г.

Абонамент за RSS новини