В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

REAGAS отчитат 20% ръст в продажбите на газови системи за дизелови автомобили

Усъвършенствани уредби на пропан-бутан и дизел показаха на „GasShow 2016 Варшава”, в което REAGAS участваха.

ЦЕРБ ремонтира аварирал турбогенератор в ТЕЦ Разград

30-дневен авариен ремонт на турбогенератор в ТЕЦ Разград извърши ЦЕНТРАЛНА ЕНЕРГОРЕМОНТНА БАЗА ЕАД (ЦЕРБ).

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

ОБРЪЩЕНИЕ ПО СЛУЧАЙ НАСТЪПВАНЕТО НА ВЕЛИКДЕН НА ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА , ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС НА СДРУЖЕНИЕ АСОЦИАЦИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ

Somersby с нов вкус за разгара на сезон 2016

Somersby с нов вкус за разгара на сезон 2016

Тази година е поредната, в която Somersby предлага нов вкус на своите потребители - свежо предложение с вкус на боровинка.

Forbes: pCloud е най-иновативната е-бизнес компания за 2016 г.

Forbes България обяви pCloud за най-иновативна е-бизнес компания в страната за 2016 г. Наградата бе връчена на годишната церемония на E-volution Awards.

Абонамент за RSS новини