В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

ПРОФИ КРЕДИТ ОДОБРЯВА КРЕДИТИ ЗА 2 ЧАСА

31 Август 2011г.

  • Pin It

ПРОФИ КРЕДИТ България пуска на пазара нови продукти, свързани с отпускане на кредити за спешни нужди. Продуктовата група Енерджи предлага суми от 100 до 500 лева, като клиентът получава отговор до 2 часа, без никакви такси и комисионни за кандидатстване.
Сроковете за връщане на сумите по заемите варират между 6 и 12 месеца според желаната сума и избрания от клиента срок.
Продуктова група Енерджи е предназначена за пълнолетни физически лица, които имат доказани постоянни доходи. Продуктите са разработени специално за българския пазар, за да отговорят на нуждите от спешни пари в брой на потребители с по-ниски от средните за страната доходи.

За първото шестмесечие на 2011 година ПРОФИ КРЕДИТ България регистрира ръст в отпускането на заеми. Новоотпуснатите кредити в номинална стойност са с 40% повече спрямо тези, дадени през първото шестмесечие на 2010 г. От началото на годината до 1 август те възлизат на 21 569 518 лева.
Компанията отчита, че от януари до юни 2011 г. процентът на просрочените вноски по кредитите постоянно спада. Забавените с над 30 дни плащания от клиенти са намалели в изменение с 10,2%, в сравнение със същия период на 2010 г.

ПРОФИ КРЕДИТ България оперира в страната от 2006 г. с предмет на дейност предоставяне на заеми на физически лица. Компанията е част от международната финансова група Профиреал Груп със седалище в Холандия. Освен в България, Групата оперира и в други 3 държави в Централна Европа – Чехия, Словакия и Полша.
 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Школата на Стойчев и Казийски официално откри новия сезон

Школата на Стойчев и Казийски официално откри новия сезон. Спортната година започва с нова зала и стажантска програма за треньори

28 ОКТОМВРИ ОТВАРЯ НОВ МОЛ В ПЛОВДИВ

28 ОКТОМВРИ ОТВАРЯ  НОВ МОЛ В ПЛОВДИВ

Из Пловдив се носят слухове, че зад МОЛ Марково Тепе, стоят мутри и определено политическо лоби. А лъскавите магазини в МОЛ-а са перачница за пари, изкарани от сивият сектор.

Студенти по бизнес софтуер с успешна кариера във водещи компании

Студенти по бизнес софтуер с успешна кариера във водещи компании

Валентина Макарестова – маркетинг експерт в Balkan Services: Магистратурата дава ценни контакти и много практическа насоченост

Перспективи за ползотворно сътрудничеството между Българска минно-геоложка камара и Европейската банка за възстановяване и развитие за устойчивото развитие на бранша

София, 21 октомври 2016 г. – Перспективите за ползотворно сътрудничество между Българска минно-геоложка камара и Европейската банка за възстановяване и развитие за устойчивото развитие на минерално-суровинната индустрия на България се обсъдиха по време на среща между председателя на Управителния съвет и на Българска минно-геоложка камара проф. д-р Лъчезар Цоцорков и Ерик Расмусен, директор по въпросите за полезните изкопаеми към Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР).

Изкуствата икебана и хайга ще донесат цвят и музика в София

Природата като постоянен и неизчерпаем източник на всичко красиво и мъдро вдъхновява японските творци от древността до наши дни

Абонамент за RSS новини