В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Мениджърският екип на Unique Estates с нови отговорности

07 Юни 2017г.

  • Pin It

 

 07 юни 2017 г., София. Мениджърският екип на консултантската компания за луксозни имоти Unique Estates поема нови отговорности. Светослава Георгиева заема позицията Оперативен директор и член на Мениджърския съвет, а Весела Сопотлиева вече е Административен мениджър, Директор Маркетинг Unique Estates Media и член на Мениджърския съвет. Unique Estates има и нов Експерт Човешки ресурси в лицето на Силвия Недева.

Светослава Георгиева се присъединява към екипа на Unique Estates през 2011 г. Тя има повече от 18 години опит на ръководни позиции в сферата на недвижимите имоти. През 2004 г. заема позицията Регионален директор в „Адрес Недвижими имоти“, след което става Оперативен директор и Директор Развитие в компанията. Светослава има магистърска степен по икономика от Икономическия университет във Варна. Притежава отлични презентационни умения и умения за водене на преговори. С новата си длъжност на Оперативен директор и член на Мениджърския съвет тя продължава да развива и налага успешната бизнес стратегия на компанията с дългосрочна визия за отлични резултати.

Весела Сопотлиева е първият служител на Unique Estates. За своите 11 години в компанията преминава през различни позиции в областта на маркетинга и рекламата. Весела е награждавана неколкократно за Административен служител на годината в Unique Estates. Има магистърска степен по международни икономически отношения от УНСС. В свободното си време обича да пътува. В момента Весела съвместява отговорностите на Административен мениджър, Директор Маркетинг на Unique Estates Media и член на Мениджърския съвет и има директен ангажимент към планиране и координация на текущите проекти и маркетирането на ексклузивното лайфстайл издание на компанията.

С десетгодишния си опит в сферата на човешките ресурси Силвия Недева поема позицията Експерт Човешки ресурси в Unique Estates с отговорност към подбора на специалисти, екипната работа и пълноценните условия на труд. Силвия е сертифициран експерт по системата Thomas International. Има бакалавърска степен по социология от СУ „Св. Климент Охридски“ и магистърска степен по управление на човешките ресурси от УНСС.

„Екипът ни се разгръща, а ръстът в сектора на недвижимите имоти ни кара да сме още по-прецизни и иновативни за нашите клиенти. Това налага високо ниво на комплексно обслужване по всички международни стандарти и изисква от нашите експерти и особено от мениджърския ни екип постоянно да надграждат своите знания за пазара и умения да мотивират своите колеги за постигане на професионални резултати“, споделя Весела Илиева, Управляващ партньор на Unique Estates.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение. Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

От 21 до 23 октомври 2017 г. в Щутгарт ще се проведе изложението SÜFFA, където MULTIVAC (зала 7, щанд 7B21) ще презентира разнообразни опаковъчни решения и етикетиращи машини за месни продукти, включи-телно колбаси.

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Абонамент за RSS новини