В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Мениджърският екип на Unique Estates с нови отговорности

07 Юни 2017г.

  • Pin It

 

 07 юни 2017 г., София. Мениджърският екип на консултантската компания за луксозни имоти Unique Estates поема нови отговорности. Светослава Георгиева заема позицията Оперативен директор и член на Мениджърския съвет, а Весела Сопотлиева вече е Административен мениджър, Директор Маркетинг Unique Estates Media и член на Мениджърския съвет. Unique Estates има и нов Експерт Човешки ресурси в лицето на Силвия Недева.

Светослава Георгиева се присъединява към екипа на Unique Estates през 2011 г. Тя има повече от 18 години опит на ръководни позиции в сферата на недвижимите имоти. През 2004 г. заема позицията Регионален директор в „Адрес Недвижими имоти“, след което става Оперативен директор и Директор Развитие в компанията. Светослава има магистърска степен по икономика от Икономическия университет във Варна. Притежава отлични презентационни умения и умения за водене на преговори. С новата си длъжност на Оперативен директор и член на Мениджърския съвет тя продължава да развива и налага успешната бизнес стратегия на компанията с дългосрочна визия за отлични резултати.

Весела Сопотлиева е първият служител на Unique Estates. За своите 11 години в компанията преминава през различни позиции в областта на маркетинга и рекламата. Весела е награждавана неколкократно за Административен служител на годината в Unique Estates. Има магистърска степен по международни икономически отношения от УНСС. В свободното си време обича да пътува. В момента Весела съвместява отговорностите на Административен мениджър, Директор Маркетинг на Unique Estates Media и член на Мениджърския съвет и има директен ангажимент към планиране и координация на текущите проекти и маркетирането на ексклузивното лайфстайл издание на компанията.

С десетгодишния си опит в сферата на човешките ресурси Силвия Недева поема позицията Експерт Човешки ресурси в Unique Estates с отговорност към подбора на специалисти, екипната работа и пълноценните условия на труд. Силвия е сертифициран експерт по системата Thomas International. Има бакалавърска степен по социология от СУ „Св. Климент Охридски“ и магистърска степен по управление на човешките ресурси от УНСС.

„Екипът ни се разгръща, а ръстът в сектора на недвижимите имоти ни кара да сме още по-прецизни и иновативни за нашите клиенти. Това налага високо ниво на комплексно обслужване по всички международни стандарти и изисква от нашите експерти и особено от мениджърския ни екип постоянно да надграждат своите знания за пазара и умения да мотивират своите колеги за постигане на професионални резултати“, споделя Весела Илиева, Управляващ партньор на Unique Estates.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Летните артикули, чрез които може да популяризирате бизнеса си

Летните артикули, чрез които може да популяризирате бизнеса си

За голяма част от бизнеса летните месеци са време за подготовката за натоварения септемри месец. Докато по-голямата част от клиентите си отпочиват, то това е спокойното време, в което бизнеса планира своите бъдещи стъпки.

БЛИЗО 300 000 БАЛКАНСКИ ПЪСТЪРВИ СА ПУСНАТИ В БЪЛГАРСКИТЕ РЕКИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

БЛИЗО 300 000 БАЛКАНСКИ ПЪСТЪРВИ СА ПУСНАТИ В БЪЛГАРСКИТЕ РЕКИ  БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

Близо 300 000 балкански пъстърви са пуснати в българските реки благодарение на Лидл България. Компанията е един от най-големите инвеститори в запазване на биоразнообразието.

Шумен дигитализира общинската администрация

София, 26 юни 2017 г. – Община Шумен ще дигитализира процесите на регулация и дейностите по управление на устройство на територията на общината. Това ще стане възможно с въвеждане на интегрирана географска информационна система Тобел от българската геоинформационна компания Мапекс.

Директивата за разплащания PSD2 ще даде нови възможности на банките за стартиране на иновативни услуги

Директивата  за разплащания PSD2 ще даде нови възможности на банките за стартиране на иновативни услуги

Над 100 представители на водещи банки у нас взеха участие в дискусия за ползите, които могат да бъдат извлечени от регулацията

Business Intelligence дава най-добрите отговори на въпросите на бизнеса

Business Intelligence дава най-добрите отговори на въпросите на бизнеса

Курсът по BI на магистратурата по „Бизнес анализ и ERP решения“ представя пред мениджъри и внедрители на бизнес софтуер най-добрите практики

Абонамент за RSS новини