В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

„МУЛТИВАК България Продакшън“ и Професио- нална Гимназия по Механоелектротехника, гр. Пле- вен подписаха споразумение за сътрудничество

18 Април 2017г.

  • Pin It

Професионална Гимназия по Механоелектротехника, гр. Плевен е едно от най-елитните средни училища в Северна България. В 65-годишната си история в учебното заведение са
получили образованието си над 10 000 младежи и девойки. Гимназията разполага с модерна материална база за обучение на специалисти по „Машиностроене“, „Електротехника“, „Компютърна техника и технология“, „Промишлена електроника“ и др. Преподавателите в Професионална Гимназия по Механоелектротехника, гр. Плевен са над 40 и разполагат с дългогодишен опит.
Във връзка със стратегията на „МУЛТИВАК България Продакшън“ към разрастване на производствената дейност в страната, от ключова важност за компанията бе изграждане на дългосрочни и ползвотворни връзки с учебни заведения. Професионалната Гимназия по Механоелектротехника, гр. Плевен и „МУЛТИВАК България Продакшън“ стартираха своята съвместна дейност в началото на 2017 год. До момента чрез участия в няколко форума двете страни затвърдиха своите отношения и положиха основи на осъществяване на общите си цели. В резултат на това на 06.04.2017 г. в рамките на откриването на кампанията по прием на ученици в Професионална Гимназия по Механоелектротехника, гр. Плевен за учебната 2017/2018 година „МУЛТИВАК България Продакшън“ и гимназията подписаха официална споготба за сътрудничество.

В присъствието на медии Управителят на „МУЛТИВАК България Продакшън“ , господин Ивайло Димитров и Директорът на Плевенската гимназия – господин Росен Хаджиев, заявиха своите общи цели за усъвършенстване на програмите за обучение в няколко професионални направления като мехатроника, металобработване, машиностроене и индустриален мениджмънт, и подобряване на условия за това за всички учениците в Професионалната Гимназия по Механоелектротехника, включително развитие на материалната база и повишаване на квалификацията на преподавателския състав.
Благодарение на такива сътрудничества професионалното средно образование и висшето образование ще повишат своите качества, ще бъдат по-атрактивни и ще привличат
повече желаещи да се занимават с технически специалности. В краткосрочен план инициативите на „МУЛТИВАК България Продакшън“ по привличане на стажанти и специалисти ще бъдат все по-чести и ще разчитат на добрата воля на учебните заведения да работят за бъдещето на България, така както „МУЛТИВАК“.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

MULTIVAC на изложението Südback в Щутгарт (палата 5, щанд 5A62)

MULTIVAC на изложението Südback в Щутгарт (палата 5, щанд 5A62)

От 23 до 26 септември 2017 г. на изложение Südback, провеждащо се в Щутгарт, MULTIVAC ще презентира ефективни опаковъчни решения за хляб, хлебни из-делия, сладкарски изделия и пр.

Токуда банк предлага атрактивен ипотечен кредит с лихва от 3,6%

Токуда банк обяви нови атрактивни условия по ипотечния си кредит от 3,6% фиксирана годишна лихва за първите 3 години на кредита.

Kръгла маса на тема „Ролята на иновациите в областта на електротехниката, електрониката и енергийната ефективност в България”

Съветът по иновации при БТПП организира кръгла маса на тема „Ролята на иновациите в областта на електротехниката, електрониката и енергийната ефективност в България”.

БЕДНИ РОДНИНИ ИЗНУДВАТ ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ЗА ПАРИ

БЕДНИ РОДНИНИ ИЗНУДВАТ ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ЗА ПАРИ

ПР и мениджър, инж.Ваня Тучева не може да се отърве от роднини, след като придобива слава. В началото тя ги приема с отворени обятия, но скоро разбира меркантилните им намерения.

Карлсберг България е най-бързоразвиващата се компания на българския бирен пазар през първата половина на 2017 година

Обемът й се е увеличил с 18%, а пазарният дял е нараснал с 4,6 процентни пункта, сравнено със същия период на 2016 г.

Абонамент за RSS новини