В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

MULTIVAC представи своя най-нов продукт в зала 5, щанд Е23 на изложението interpack

18 Май 2017г.

  • Pin It

Волфершвенден, 5 май 2017 г. – MULTIVAC предлага нов прочит на термоформовъчното опаковане със своята машина X-line. Производителят на опаковъчни решения от областта Алгой в Германия, за първи път представи този най-нов свой продукт на изложението interpack 2017, представляващ напълно нов стандарт на пазара благодарение на съвкупност от уникални и иновативни технологии. Като резултат от своята пълна дигитализация, новото поколение сенсорни системи и връзката с MULTIVAC Cloud, машината X-line създава нови измерения по отношение на надеждността на опаковането, качеството, представянето и бъдещите стандарти.

MULTIVAC Pack Pilot прави възможна оптималната настройка на машината чрез употребата на нейното контролно управление. Когато се създават нови рецепти машината сама определя оптималните показатели на работа като ползва данните за формовъчните и лепящите инструменти, и параметрите за опаковката, продукта и опаковъчния материал, които са избрани. Това означава, че тя може да се ползва дори и при липса на какъвто и да е опит и знания от страна на операторите. Pack Pilot има достъп до експерна база данни, обогатявана всяка година с над 1000 нови опаковъчни решения. X-line произвежда опаковки с максимална надежност, високо постоянно качество и висок капацитет без брак по време на работата ѝ. Всичко това води до спестяване на средства за продукти, опаковъчни материали и производствено време.

Машина X-line разполага с ново поколение контролни сензори - Multi Sensor Control - които постигат показатели недостигани никога преди, защото контролират всички актуални
данни по време на процеса на опаковане. Използвайки контолирани затворени вериги за управление, сензорната система непрекъснато прихваща голям обем от сигнали и параметри, като например такива за формоването, евакуацията и лепенето. Освен това формовъчната и лепяща станция са интегрирани в сензорното управление чрез електронни сензорни модули. Всички етапи на опаковъчния процес са оптимизирани на най-високо ниво, всички продуктови и системно зададени отклонения биват автоматично изгладени, а грешните настройки, направени от операторите се откриват от машината и се визуализират. Благодарение на Multi Sensor Control машина X-line работи непрекъснато на оптимален производствен капацитет.

Интуитивният мулти-сензорен дисплей с интерфейс HMI 3 е с висока резолюция и е с еквивалентни операционни качества като актуалните смарт-телефони/ таблети и пр. Той улеснява контрола на операциите с машината и ги прави дори по-надеждни, тъй като те могат да се индивидуализират за всеки оператор поотделно. Това включва и различни нива на достъп, и управление на различни езици. Операторите се идентифицират чрез чекиране на отделни безконтактни RFID чип карти. Така актуалните за даден оператор параметри се ви зуализират на мулти-сензорния екран.
Новата генерация инструменти наречена X-tools гарантира най-ниските разходи за производство на пазара. X-tools разполагат с широка гама иновативни харатеристики по отношение на дизайна, сeнзор- ната система, системата за задействане. Чрез тях се достига по-кратко време за евакуация и по-висока производителност за единица време.
Като опция X-tools могат да се разработят с по-малка ширина на лентата остатъчно фолио. Това означава, че отпадъка може да се намали с до 30 %. Всички елементи на инструментите са кодирани и могат да се идентифицират от термоформовъчната машина. Когато инструментът е инсталиран правилно всички настройки на машината се правят автоматично и така се гарантира оптимален контрол на процесите. По този начин оперативната надежност на машината е повишена, което важи особено за случаи на постоянна
смяна на форматите.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение. Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

От 21 до 23 октомври 2017 г. в Щутгарт ще се проведе изложението SÜFFA, където MULTIVAC (зала 7, щанд 7B21) ще презентира разнообразни опаковъчни решения и етикетиращи машини за месни продукти, включи-телно колбаси.

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Абонамент за RSS новини