В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Летните артикули, чрез които може да популяризирате бизнеса си

27 Юни 2017г.

  • Pin It

 


За голяма част от бизнеса летните месеци са време за подготовката за натоварения септемри месец.
Докато по-голямата част от клиентите си отпочиват, то това е спокойното време, в което бизнеса планира своите бъдещи стъпки.
В рекламния бизнес- това е време, в което се предлагат летните артикули. Ето и едни от най-разпостранените, които може да преложите на своите клиенти. Те са за масова употреба и същевременно могат да се брандират с вашето лого.

 
Най-често срещаните, това са плажните топки, които са перфектен начин за популяризиране на даден бизнес. Те са практични и същевременно широко разпостранени. Брандирането на лого вурху тях е безпроблемно.

 
Друг подобен артикул, който може да предложите на своите клиенти, по време на летните месеци, то това са рогозките- все по-често се наблюдава тяхното използването за сметка на плажните кърпи. Практичността им е един от плюсовете, които допринасят за тяхната разпостраненост.

 
На трето, но разбира се не на последно е използваното от всеки един човек – плажно масло.
Чудесна възможност за брандирането на вашето лого или слоган- със сигурност ще получите висок отзвук и популяризиране на вашия бранд.

 
Слънчевите очила, по подобие на плажното масло се използват от масата потребители. Все по-предпочитани са слънчевите очила, изработени от дървен материал или поне имитиращ такъв.
Колкото по-креативен е дизайна, толкова повече вашия бранд ще спечели почитателите на ежегодния артикул – слънчевите очила.

 
Лятото неимоверно е месец, в който бизнеса е в затишие. Поръчките са по-малко в сравнение със силните месеци през годината, но ако имате желание и мотивация, може да използвате своята креативност и да откриете артикули, които отново може да предложите на клиентите си.
Използвайте нашите съветите – клиентите могат да почиват през летните месеци, но в бизнеса никога няма почивка.

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение. Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

От 21 до 23 октомври 2017 г. в Щутгарт ще се проведе изложението SÜFFA, където MULTIVAC (зала 7, щанд 7B21) ще презентира разнообразни опаковъчни решения и етикетиращи машини за месни продукти, включи-телно колбаси.

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Абонамент за RSS новини