В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

Кои компании ще грабнат “Зелените Оскари” ще разбрем на 5 юни

02 Юни 2017г.

  • Pin It

Надпреварата се провежда за 7-ма поредна година и оценява еко политики и устойчиви практики на компании от всички сектори на икономиката, а също общини, държавни структури и неправителствени организации.

В рамките на конкурса ще бъдат връчени и специалните отличия “Най-зелена личност”, “Зелена медия” и “Зелено перо”.

Призът “Най-зелена личност” е предназначена за хора, които са допринесли за популяризирането и налагането на зелената идея в обществото. Тази година публичното гласуване във Фейсбук печели Никола Рахнев, председател на фондация „77” и създател на инициативата „Когато станем 100 000 ще посадим гора“.

Инициативата има за цел засаждане на дървета и нови гори, с участието на колкото се може повече доброволци. През годините общо петима души са били носители на отличието.

За наградата “Зелено перо” кандидатстват автори, журналисти и блогъри със свои материали на еко тематика.

Освен основните категории, в които компаниите се състезават, техните усилия ще бъдат стимулирани и с награди за “Зелена иновация” и “Зелена инвестиция”.

Националният конкурс “Най-зелените компании в България” традиционно се провежда с подкрепата на Министерството на околната среда и водите.

Повече информация за конкурса, можете да видите тук.

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работни календари - използвайте, за да разкажете историята си

Работните календари са известни с това, че са страхотни за кампании, включващи в себе си разказването на история или оповестяване на определено съобщение. Ето защо са и идеален метод за представяне на историята на бранда ви.

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

MULTIVAC на изложението SÜFFA в Щутгарт (зала 7, щанд 7B21)

От 21 до 23 октомври 2017 г. в Щутгарт ще се проведе изложението SÜFFA, където MULTIVAC (зала 7, щанд 7B21) ще презентира разнообразни опаковъчни решения и етикетиращи машини за месни продукти, включи-телно колбаси.

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

НИКОЕ РЕАЛИТИ НЕ МОЖЕ ДА СИ МЕ ПОЗВОЛИ!

инж.Ваня Тучева се превърна в най-успешната българска PR и популярна личност, която задмина успели сънародници като Лили Иванова, Кубрат Пулев и Стоянка Мутафова.

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Динамично полугодие на пазара на луксозни имоти

Със среден ръст от 41% на продажбите и 18% на наемите пазарът на луксозни имоти в България отбелязва динамично първо полугодие на 2017 г., сочи новият анализ на Unique Estates.

Абонамент за RSS новини