В myPR.bg над 900 PR и рекламни агенции публикуваха над 10 000 прес съобщения. Какво предлага myPR.bg?

затвори

KLM започва директни полети до Мумбай

16 Май 2017г.

  • Pin It

 KLM Royal Dutch Airlines започва директни полети до най-големия град в Индия - Мумбай, от 29 октомври 2017 г. Билети за Мумбай вече могат да бъдат резервирани на klm.com.
„Присъствието на KLM в Индия нарасна значително, откакто започнахме стратегическото сътрудничество с Jet Airways. Извършването на директни полети до Мумбай, икономическият център на Индия, означава, че KLM вече може да предложи на своите клиенти още по-лесен достъп до 48 дестинации в Индия, както и до други дестинации в Азия.“ – коментира Питер Елберс, Президент и главен изпълнителен директор на KLM
Полетна информация: Амстердам-Мумбай-Амстердам
През зимния сезон 2017-2018, KLM ще извършва три седмични полета до Мумбай - в понеделник, четвъртък и неделя. Пътниците ще пътуват на борда на последното попълнение във флота на KLM - Boeing 787-9 Dreamliner, който разполага с 30 места за бизнес класа, 45 места Economy Comfort и 219 места в икономична класа.
Полетът ще отпътува от Амстердам в 13:00 часа местно време и ще пристига в Мумбай в 01:55 часа местно време. Обратният полет ще отпътува от Мумбай в 04:00 часа местно време и ще пристига в Амстердам на 08:45 часа.
За Мумбай
Мумбай е столицата на индийския щат Махаращра и е най-гъсто населеният град в Индия. Мумбай се намира на западния бряг на Индия и е финансовата, търговската и развлекателна столица. Той е и един от десетте най-големи световни търговски центрове по отношение на световния финансов поток. Възможностите за бизнес в Мумбай, както и потенциалът му да предлага по-висок жизнен стандарт, привличат имигранти от цяла Индия, което прави града смес от много общности и култури.
Летище Мумбай е центърът на партньора на KLM - Jet Airways. Това улеснява клиентите на KLM в Мумбай да резервират полети до всички големи градове и бизнес центрове в Индия, като Хайдерабад, Ахмедабад, Ченай и Пуна.
Директни връзки между Холандия и Индия
Jet Airways премества полетите си от Брюксел в Амстердам, откъдето сега лети ежедневно до Делхи и Мумбай. KLM обслужва ежедневно маршрута между Амстердам и Делхи.
Jet Airways наскоро обяви, че ще започне ежедневни полети от Бангалор до Амстердам.

„Следващата зима, общия брой директни полети между Холандия и Индия ще бъде 31 полета седмично. Това ще бъде голям стимул за връзките между двете страни.“ – заяви Питер Елберс , Президент и главен изпълнителен директор на KLM

 

Още новини от Бизнес

RSS виж всички

Годишни награди за най-успешни СТИВ

За 7-ма поредна година БТПП, съвместно с Министерство на икономиката, ще обяви и връчи годишните награди за най-успешни служби по търговско-икономически въпроси (СТИВ) за 2016 г. на тържествена церемония на 24 юли 2017г.

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

ИНЖ.ВАНЯ ТУЧЕВА ПРОГОВОРИ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

От години новината, че мениджърката и ПР, инж.Ваня Тучева е новата любов на Росен Плевнелиев обикаля жълтите медии.По темата се изписа какво ли не, но никоя от двете страни не даде официално изявление до днес.

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Remixshop.com оценява щетите от пожара в склада в Казичене и инвестира нови 4 млн. лева за възстановяване на работата

Рестартът на Remixshop.com се очаква до дни. Компанията ще инвестира около 4 милиона лева, за да започне да работи отново. Компанията дава предварителна оценка на щетите от пожара на 15 юли за около 9 млн. лв. Жертви и пострадали няма.

Lavazza бележи пореден успешен сервис с три-годишно партньорство с турнира Wimbledon

Като официално кафе на шампионата за седма поредна година, Lavazza ще бъде домакин на звездата и световен посланик – Андре Агаси, на турнира „Големия шлем“ тази година

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

Петият магазин на BILLA в Русе отвори врати

BILLA България официално откри петия си пореден магазин в Русе. Това е 112-ият обект на веригата в България.

Абонамент за RSS новини